Εκθέσεις Audio/Video 2024

Reaction score
1.579
.... μαυρα ηχεια να βλεπω να χαιρομαι και 'γω 8-)
κουτσομπολια θα πειτε ή πρεπει να ρωτησω παλι εγω ? 🐒
Ούτε ενα κοράσιο της προκοπής εκεί μέσα. Πας σε έκθεση αυτοκινήτου και φεύγεις και το χτυπάς με ματσόλα για να πέσει.
Εκεί οι χάιφάιδες τίποτα ρε.....@@καμπος

Reaction score
18.408
Μια χαρά ήταν όλα. Εμένα μου άρεσε. Και να μην αρέσανε κάποια συστήματα, που το κακό ; Αναπτύσσεις και το κριτήριο σου σε σύγκριση με άλλα που τα θεωρείς πιο καλά.

Reaction score
1.055
Τα elac vela, την καινουρια σειρα, τα ειχε στην εκθεση? Εγω δεν μπορουσα να παω..

Reaction score
341
Μια χαρά ήταν όλα. Εμένα μου άρεσε. Και να μην αρέσανε κάποια συστήματα, που το κακό ; Αναπτύσσεις και το κριτήριο σου σε σύγκριση με άλλα που τα θεωρείς πιο καλά.
Ποιο σύστημα σου άρεσε περισσότερο ;

Reaction score
518
Τα STAX ήθελα να ακούσω αλλά με το χαμό που γινόταν, ήταν αδύνατο. Θα μπορούσε να υπήρχε ένα δωμάτιο μόνο με ακουστικά, με τις σωστές συνθήκες. Ίσως μια παράλληλη έκθεση στον ίδιο χώρο.

Τα magnepan μου άρεσαν αρκετά, κάτι που δεν το περίμενα για να'μαι ειλικρινής. Παίζανε μόνο δικό τους playlist βέβαια και δεν κατέφερα να ακούσω 1-2 κομμάτια που ήθελα, αλλά σίγουρα θα κλείσω ραντεβού να τα ακούσω στον αντιπρόσωπο.

Τα golden ear, ενώ ακούγονταν πολύ ωραία με τα κομμάτια που είχε επιλέξει ο εκθέτης, μόλις του ζήτησα και έπαιξε 1 κομμάτι λίγο πιο πολύπλοκο, παραδώθηκαν αμαχητί. Γενικά οι λίστες ήταν επιλεγμένες για να μην προδώσουν τις τυχόν αδυναμίες των συστημάτων. Εξαίρεση τα ATC που έδωσαν πόνο, ότι και να έπαιζαν.

Πολύ λιγότερα πικάπ φέτος, και όσοι είχαν, ήταν παρατημένα να γυρίζουν έτσι για τη μόστρα. Και οι πωλήσεις απ'ότι μαθαίνω έχουν παίσει στον Καιάδα.

Το Take Five έπεσε από το Νο1 των charts.

Reaction score
341
Δύο. Το στημένο πολυκάναλο και το Proac. :D 😍

Πλάκα κάνω ε ; Δεν πιστεύω να ψάχνεις να τα βρείς. 😍

Πήγες ;
Κατ' εμέ, το δωμάτιο με τα Avantgarde Duo XD είχε τον καλύτερο ήχο ...

Reaction score
539

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.018
Ξέρεις ότι βρίσκεσαι ακόμη σε πρώτο ηθική ε ;
Αυτό θα απαντηθεί εκτενώς από μένα μόνον στον Bhutia ιδιωτικά και μόνον εάν το θελήσει ο ίδιος και μου το ζητήσει, εφόσον ενδιαφερθεί δηλαδή ο ίδιος να του το πω μυστικά και μεταξύ μας με απόλυτη εχεμύθεια, σεβόμενος ότι δεν θέλω να κοινοποιηθεί η όποια απάντησή μου σε κανέναν, διότι αυτήν την απάντησή μου την θεωρώ πολύ προσωπική, επειδή είμαι περίεργος και εν πολλοίς ημίτρελος, υπό αγωγή, αλλά όχι αυτή που νομίζεις (μπριζόλες). 🤪😁🤣

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.018
... βγηκα να παρω τροφη και γυρισα, πειτε οτι θελετε τωρα ... θα σας αντεκσω. 🐒
Για την τροφή σου (μακαρόνια κατά πάσα πιθανότητα) θα μπορούσα να σχολιάσω εκτενώς μόνον στον Bhutia ιδιωτικά και μόνον εάν το θελήσει ο ίδιος και μου το ζητήσει, εφόσον ενδιαφερθεί δηλαδή ο ίδιος να του το πω μυστικά και μεταξύ μας με απόλυτη εχεμύθεια, σεβόμενος ότι δεν θέλω να κοινοποιηθεί η όποια απάντησή μου σε κανέναν, διότι αυτήν την απάντησή μου την θεωρώ πολύ προσωπική, επειδή είμαι περίεργος και εν πολλοίς ημίτρελος, υπό αγωγή, αλλά όχι αυτή που νομίζεις (κατεβάζω τις μπριζόλες σα να'ναι χάπια). 🤪😁🤣

Reaction score
539
Παρακαλώ πολύ όσους άκουσαν τα trf θα ήθελα πολύ να μου γραψουν τη γνώμη τους
Ευχαριστώ

Reaction score
18.408
Αυτό θα απαντηθεί εκτενώς από μένα μόνον στον Bhutia ιδιωτικά και μόνον εάν το θελήσει ο ίδιος και μου το ζητήσει, εφόσον ενδιαφερθεί δηλαδή ο ίδιος να του το πω μυστικά και μεταξύ μας με απόλυτη εχεμύθεια, σεβόμενος ότι δεν θέλω να κοινοποιηθεί η όποια απάντησή μου σε κανέναν, διότι αυτήν την απάντησή μου την θεωρώ πολύ προσωπική, επειδή είμαι περίεργος και εν πολλοίς ημίτρελος, υπό αγωγή, αλλά όχι αυτή που νομίζεις (μπριζόλες). 🤪😁🤣
Ζήλεψατε όλοι ε ; Που θεωρώ τον Bhutia τον μόνο πιθανό υποψήφιο και eligable για τον τίτλο του non audio people.

Αλήθεια γεμάτο πολυκάναλα είχε και φέτος η έκθεση. Γιατί δεν ήρθες ; :D Είδες τι έπαθε ο Ν.Κ. Βάζει φωτογραφίες γιατί δεν μπορεί να το χωνέψει. :D

Reaction score
1.579
Έκθεση
Ευχαριστώ
Σε γενικές γραμμές για την απόσταση που τα ακούσα έπαιζαν καλούτσικα. Τα tweeter με ενόχλησαν λίγο, ψιλο ξύριζαν.
Βέβαια τα πήγαινε τέρμα το γκάζι και ίσως για αυτό να μου φάνηκε έτσι.

Σε γενικές γραμμές τα τουίτερ εκει μέσα με ενοχλάγανε. με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Reaction score
196
Ευχαριστώ
χωρις να θελω να υποτιμησω την προσπαθεια και την εξαιρετικα τιμια τιμη τους, (ηθελα διακαως να τα ακουσω ) εμενα δεν με ικανοποιησε ο ηχος.
ισως να εφταιγαν τα ενισχυτικα , ισως ο τελικος ( 2Χ100ταξη Α) ισως ο χωρος η ο πανζουρλισμος εκει μεσα αλλα ο ηχος θυμιζε club και νταπα ντουπα και ειχαν υπερβολικα πριμα!
πηγα 2 φορες ακουσα διαφορα κομματια...........ιδιο αποτελεσμα!
αποψη μου, αλλα στην τιμη τους για να λεμε αληθειες , ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.018
Γιατί δεν ήρθες ;
Ως γνωστόν, και μόνον στον μπουτχια, με τρελή εχεμύθεια πάντα, θα μπορούσα να εξηγήσω τους λόγους. Τα υπόλοιπα, τα ξέρετε.
Ζήλεψατε όλοι ε ;
Βλέπε παραπάνω απάντηση.

Reaction score
18.408
Εάν κάνουμε πολυκάναλο με αυτά, πιστεύω μια έκπτωση θα μας κάνουν, δεν μπορεί. :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki