- Reaction score
- 136.019
Άμα δε δω σπινοραμα δεν εκφέρω άποψη ούτε μυστικά στον μπουτχια.
Χωρίς σπινοραμα, μόνον ηχομπαρες.
Λέω να κουμπώσω σήμερα 2 μπριτζόλες να ισιώσωκατεβάζω τις μπριζόλες σα να'ναι χάπια).
Άσε άσε. The same old story.Αλήθεια γεμάτο πολυκάναλα είχε και φέτος η έκθεση. Γιατί δεν ήρθες ; Είδες τι έπαθε ο Ν.Κ. Βάζει φωτογραφίες γιατί δεν μπορεί να το χωνέψει.
Αμα θελει ο Ελληναρας πολλα μπορει να κανει...δεν του λειπει η γνωση και πολλες φορες το εχει αποδειξει ..βλεπε Tsakiridis,Lab 12 ,Audio Spectrum ,Analysis audio,Ideon Audio, Geometric Harmony , Audio Technologies , Harmonic Audio Labs , Mythos Audio , AudioJ amplifiers , Crystal Audio , Minimal Tone , Rois Acoustics ,Τα ελληνικά αυτά trf με τιμή 450 ευρώ στα αυτιά μου ξεφτυλισαν πολλά άλλα βάσης ηχεία με τριπλάσια και πενταπλάσια τιμή
Μας εχεις σπινοραμησει ρε πουστη μου......Άμα δε δω σπινοραμα δεν εκφέρω άποψη ούτε μυστικά στον μπουτχια.
βαλλε βρε....μην ντρεπεσαι....αντεχουμε κιαλλο το σκισιμο....Το σκίσαμε το θέμα για την έκθεση ή να βάλω 2-3 φωτογραφίες ακόμα, μιας και ξαναπήγα την Κυριακή;
Αντε και οπου ναναι θα ξεχασουμε και την Krall.....OXI ΠΧΙΑ ΑΛΛΟ TEMTATION....Τα STAX ήθελα να ακούσω αλλά με το χαμό που γινόταν, ήταν αδύνατο. Θα μπορούσε να υπήρχε ένα δωμάτιο μόνο με ακουστικά, με τις σωστές συνθήκες. Ίσως μια παράλληλη έκθεση στον ίδιο χώρο.
Τα magnepan μου άρεσαν αρκετά, κάτι που δεν το περίμενα για να'μαι ειλικρινής. Παίζανε μόνο δικό τους playlist βέβαια και δεν κατέφερα να ακούσω 1-2 κομμάτια που ήθελα, αλλά σίγουρα θα κλείσω ραντεβού να τα ακούσω στον αντιπρόσωπο.
Τα golden ear, ενώ ακούγονταν πολύ ωραία με τα κομμάτια που είχε επιλέξει ο εκθέτης, μόλις του ζήτησα και έπαιξε 1 κομμάτι λίγο πιο πολύπλοκο, παραδώθηκαν αμαχητί. Γενικά οι λίστες ήταν επιλεγμένες για να μην προδώσουν τις τυχόν αδυναμίες των συστημάτων. Εξαίρεση τα ATC που έδωσαν πόνο, ότι και να έπαιζαν.
Πολύ λιγότερα πικάπ φέτος, και όσοι είχαν, ήταν παρατημένα να γυρίζουν έτσι για τη μόστρα. Και οι πωλήσεις απ'ότι μαθαίνω έχουν παίσει στον Καιάδα.
Το Take Five έπεσε από το Νο1 των charts.
Γιατί; Εμένα μου αρέσει. Είναι ωραίο τραγούδι. Το ακούω και στο σπίτι.Αντε και οπου ναναι θα ξεχασουμε και την Krall.....OXI ΠΧΙΑ ΑΛΛΟ TEMTATION....
Aπο το πικαπ σου να υποθεσω ε Πετρακη?Γιατί; Εμένα μου αρέσει. Είναι ωραίο τραγούδι. Το ακούω και στο σπίτι.
και γω αφου με παρατησαν ολοι σπιτι.....ξαναπηγα χαχαχχαΤο σκίσαμε το θέμα για την έκθεση ή να βάλω 2-3 φωτογραφίες ακόμα, μιας και ξαναπήγα την Κυριακή;
Βασικά είναι ηχεία αυτοκινήτου, εντυπωσιακά αλλά κουραστικά μετά από λίγο. Πολύ καλή προσπάθεια πάντως. Προτιμώ τα απλά ξύλινα, όχι τα piano λούστρα που είναι και 100 Ευρώ φτηνότερα. Με μεσαίας κατηγορίας οδηγά θα ακούγονται τέλεια, με μεγάλο VFM!!!Τα ελληνικά αυτά trf με τιμή 450 ευρώ στα αυτιά μου ξεφτυλισαν πολλά άλλα βάσης ηχεία με τριπλάσια και πενταπλάσια τιμή
Δε χρειάζεται Shazam. Λέει τον τίτλο το Streamer.Στις εκθέσεις κάνετε κάνα Shazam για τα ακούσετε μετά σπίτι και να πείτε στο δικό μου ακούγεται καλύτερα ;
Και εμενα μου αρέσουν οι lab12 και ειναι και πολύ καλά παιδιά αυτοί που την έχουν.Κατ' εμέ, το δωμάτιο με τα Avantgarde Duo XD είχε τον καλύτερο ήχο ...
Εγω την εχω ξαναγραψει λιγο ποιο πάνω, τα άκουσα πέρσυ με ενα φιλο που ειμασταν στην αλλη εκθεση και οχι αυτή, και πίστεψαμε πως ηταν πολυ τίμια ηχείαΠαρακαλώ πολύ όσους άκουσαν τα trf θα ήθελα πολύ να μου γραψουν τη γνώμη τους
Ευχαριστώ
Να προσθέσουμε, Ύψιλον, Matter, TLA, aKu, tune audio, pilium, echo diastasis, FIM, porfyra, mammalos, metaxas & sins, aries cerat..Αμα θελει ο Ελληναρας πολλα μπορει να κανει...δεν του λειπει η γνωση και πολλες φορες το εχει αποδειξει ..βλεπε Tsakiridis,Lab 12 ,Audio Spectrum ,Analysis audio,Ideon Audio, Geometric Harmony , Audio Technologies , Harmonic Audio Labs , Mythos Audio , AudioJ amplifiers , Crystal Audio , Minimal Tone , Rois Acoustics ,
Signal Projects , Spicom Loudspeakers ,Sonus Aeterna και αρκετοι ακομα που εχουν βαλλει τη γνωση τους για να υλοποιησουν δυνατες κατασκευες για τον οποιοδηποτε ακροατη!
Μας εχεις σπινοραμησει ρε πουστη μου......
Σας άρεσε ο ήχος από τα Westminster; Κάτι δεν πήγαινε καλά, τουλάχιστο εχθές το πρωί που τα άκουσα με PinkFloyd LP, με τον ενισχυτή, τη βελόνα τον δίσκο; Δεν ξέρω αλλά ακόμα και ο γιος μου μου ψιθύρισε κάτι για απογοήτευση...Λιγα λογια και απο εμενα.Εκατσα περιπου 3μιση ωρες. Μπηκα σε ολα τα δωματια σε αλλα απο λιγο και σε αλλαπερισσοτερο ( σε αυτα που με ενδιεφεραν για τα μελοντικα μου ηχεια οταν μετακομισω την ανοιξη)
Λιγες διασπαρτες σκεψεις. διαπασον hifi τα epos δαπεδου οπου ακουσα 3 τραγουσια στο συνολο. Μου αρεσαν πολυ αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογουν τα 8κ που κανουν. Μετα μπηκα σε ενα δψματιο που ειχαν κατι ελληνικα ηχεια και παιζανε εκεινη την ωρα καποια βασης με τιμη 450 ευρω. Ευχαριστη εκπληξη παιζανε πολυ ομορφα για τετοια τιμη, Δεν το περιμενα να πω την αληθεια
Επειτα ενα δωματιο παλι με ενα ελληνικο ηχειο χωρις καμπινα (δεν συγκρατω ονοματα ) ωραιος ηχος αλλα μολις ακουσα την τιμη επαθα ...
Παμε παραπερα...heco bella dona ηχειο βασης ενα απο αυτα που με ενδιαφερουν.κατσαμε αρκετα ακουσαμε αρκετα και ειναι μεσα στις επιλογες μου με σοβαρη υποψηφιοτητα..
Δευτερη επιλογη revival audio atalante 5 .Kai αυτα τα ακουσα αρκετα και αυτα θετουν υποψηφιοτητα
Πολυς κοσμος και μεσα στη φασαρια δεν θυμαμαι να περασα απο stepcom...Εκει δεν ηταν ? ποια ηχεια παιζανε ? αν υπαρχει κανεις να εβγαλε φωτο ας την ανεβασει μπας και θυμηθω ποιο δωματιο ηταν...
ορφεας κλασικα....εχω ενστασεις ...εχεις ολη τη σειρα tannoy και βαζεις και παιζουν τα πιο ακριβα των 50k .....Τοσα ηχεια απο 5 εως 12κ τιμες δεν μπορουσε να παιζει ενα απο αυτα. Οπως στο παρελθον η athens pro που παιζανε τα utopia των 130κ.
Sτην αιθουσα με τα audioquest με το που μπηκα εκανε επιδειξη ο αγγλος για διαφορες καλωδιων ηχειων.
τα founder στην αρχη με εντυπωσιασαν αλλα παιζανε σε μεγαλες εντασεις που εγω δεν ακουω σε τετοιες εντασεις οποτε δεν εκατσα πολυ
Aυτα τα ολιγα αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω
Εννοειται οτι περασα και απο το καλο μου φιλαρακι με τα fiio οπου και προμηθευτηκα το FiiO DM13 portable CD player
View attachment 348813 View attachment 348812
Δεν με εντυπωσιασαν καθολου ομως....ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ......Σας άρεσε ο ήχος από τα Westminster; Κάτι δεν πήγαινε καλά, τουλάχιστο εχθές το πρωί που τα άκουσα, ο ενισχυτής, η βελόνα ο δίσκος; Δεν ξέρω αλλά ακόμα και ο γιος μου μου είπε κάτι για απογοήτευση...
Είχαν ανηψοτηρες; αμα δεν ειχαν ισως αυτο έφταιγε..Σας άρεσε ο ήχος από τα Westminster; Κάτι δεν πήγαινε καλά, τουλάχιστο εχθές το πρωί που τα άκουσα με PinkFloyd LP, με τον ενισχυτή, τη βελόνα τον δίσκο; Δεν ξέρω αλλά ακόμα και ο γιος μου μου ψιθύρισε κάτι για απογοήτευση...
Καλωδιοστηριχτρες εννοεις μηπως???Είχαν ανηψοτηρες; αμα δεν ειχαν ισως αυτο έφταιγε..
xD