Εκθέσεις Audio/Video 2024

Reaction score
283
Λέω να κουμπώσω σήμερα 2 μπριτζόλες να ισιώσω :biggrin:

Άσε άσε. The same old story. :biggrin:
Μονο πεθαμενα δικαναλα ειχε :lolsign:
Ουτε καν τις ηχομπαρες δεν βαζαν να δουλεψουν:drinks:
Άμα δε δω σπινοραμα δεν εκφέρω άποψη ούτε μυστικά στον μπουτχια.

Χωρίς σπινοραμα, μόνον ηχομπαρες. 😎
Εδω εχει κατι μετρησεις εχεις κεφι να τις δεις να δουμε και εμεις τι ακουσαμε?
Το σκίσαμε το θέμα για την έκθεση ή να βάλω 2-3 φωτογραφίες ακόμα, μιας και ξαναπήγα την Κυριακή;
Ηταν τυχερη σου μερα ...συναντηθηκαμε :lolsign: :drinks: και με τον :smoke:Μarlboro μην τον ξεχασω:drinks:

Last edited:

Reaction score
283
Σας άρεσε ο ήχος από τα Westminster; Κάτι δεν πήγαινε καλά, τουλάχιστο εχθές το πρωί που τα άκουσα με PinkFloyd LP, με τον ενισχυτή, τη βελόνα τον δίσκο; Δεν ξέρω αλλά ακόμα και ο γιος μου μου ψιθύρισε κάτι για απογοήτευση...
Μονο τα τσακ τσουκ της βελονας που ακουγα σε πικαπ/κεφαλη 5ψηφια ξενερωσα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.946
Θες αγωγή.
Είναι επίσημο. 🥳
Νομίζω ότι όλοι θέλουμε καλή... περιαγωγή, δηλαδή να καταλήγουν τα εκάστοτε μηνύματα στους αντίστοιχους αποδέκτες χωρίς παρεμβολές από... σπασμένα τηλέφωνα. Με εχεμύθεια εννοείται και χωρίς... προμήθεια.

Εννοείται επίσης ότι ο υποφαινόμενος θα ήταν άκρως ακατάλληλος σε ρόλο περιαγωγού αφού... δεν αναμεταδίδει γενικώς. :wink:
Ζήλεψατε όλοι ε ; Που θεωρώ τον Bhutia τον μόνο πιθανό υποψήφιο και eligable για τον τίτλο του non audio people.

Αλήθεια γεμάτο πολυκάναλα είχε και φέτος η έκθεση. Γιατί δεν ήρθες ; :D Είδες τι έπαθε ο Ν.Κ. Βάζει φωτογραφίες γιατί δεν μπορεί να το χωνέψει. :D
Για να μη ζώνει η αγωνία τους μεν και να ξεχαρμανιάσουν οι δε ο υποφαινόμενος θα κάνει τη θυσία να εκθέσει ένα πολυκαναλικό απλό, προσιτό και γήινο - όπως θα έλεγε ο AndreasLav - αφού θα βρίσκεται εγκατεστημένο σε κοινό οικιακό χώρο.

...σορρυ λιγο, μα αυτοι απο ποιο γηπεδο ?! ξεφυγαν !? 🐒
View attachment 348904
Έτσι όπως είναι επεξεργασμένη η φωτό μοιάζουν να έχουν βγει από το "Tales From the Void". :roflmao:
Αμα θελει ο Ελληναρας πολλα μπορει να κανει...δεν του λειπει η γνωση και πολλες φορες το εχει αποδειξει ..βλεπε Tsakiridis,Lab 12 ,Audio Spectrum ,Analysis audio,Ideon Audio, Geometric Harmony , Audio Technologies , Harmonic Audio Labs , Mythos Audio , AudioJ amplifiers , Crystal Audio , Minimal Tone , Rois Acoustics ,
Signal Projects , Spicom Loudspeakers ,Sonus Aeterna και αρκετοι ακομα που εχουν βαλλει τη γνωση τους για να υλοποιησουν δυνατες κατασκευες για τον οποιοδηποτε ακροατη!

Μας εχεις σπινοραμησει ρε πουστη μου......
Spinorama Doctor... :roflmao:
Καλωδιοστηριχτρες εννοεις μηπως???
Αφιερωμένο σε σένα... σουτιέν καλωδίων. :sneaky:

Last edited:

Reaction score
1.579
Από το δωμάτιο με τα Golden Ear και τα Paradigm Founder.

View attachment 348900

Και όταν τα Paradigm Founder έπαιζαν το "Ghost Rider - Make us stronger¨:
View attachment 348901
Μαζεύτηκε κόσμος.
Αυτοί λογικά άκουσαν πόσο πάει το σύστημα με τα παταντθμ και τους ανθεμ και τους έφυγε το τσερβελο;
Για αυτό είναι ακέφαλοι καβαλάρηδες όλοι;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.319
Νταξ, κάτι έπαιζε η ηχομπάρα της Samsung κάτω από την OLED, και το Frame ηχείο δίπλα στην Frame TV, αλλά εκεί λίγο δίπλα ήταν στην ευθεία τα Paradigm και πρακτικά δεν άκουγες απολύτως τίποτα στα Samsung. :biggrin:

Reaction score
256
εγω αυτο που δε καταλαβα ηταν στη δοκιμη καλωδιων ο αγγλος γιατι δε εβαζε τυχαια τα 3 καλωδια και να ρωτησει τους παρεβρισκομενους ποιο νουμερο τους αρεσε;
Φοβηθηκε οτι τα ακριβοτερα δε θα ηταν η επιλογη των πολλων;
Για να μη πω την εκφραση που ειχε οταν επεζε το κοματι........

Reaction score
1.233
Να προσθέσουμε, Ύψιλον, Matter, TLA, aKu, tune audio, pilium, echo diastasis, FIM, porfyra, mammalos, metaxas & sins, aries cerat..

Έχουμε αρκετους και δεν τους ξερω ολους. Θα ηθελα όμως!
τους hArt lab ξέχασα

Reaction score
256
Νταξ, κάτι έπαιζε η ηχομπάρα της Samsung κάτω από την OLED, και το Frame ηχείο δίπλα στην Frame TV, αλλά εκεί λίγο δίπλα ήταν στην ευθεία τα Paradigm και πρακτικά δεν άκουγες απολύτως τίποτα στα Samsung. :biggrin:
επισης ειχαν την samsung oled tv και πιο διπλα τον προβολεα που επεζε σαν να ειχαν ξεπλυθει τα χρωματα με χλωρινη..

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.319
Γενικά τα demos της εικόνας ήταν χάλια. Των προβολέων τρεις φορές χάλια. Μου αρέσει που διαβάζω σχόλια στο FB πως ήταν η καλύτερη έκθεση εδώ και χρόνια.

:lolsign:
:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Reaction score
539
εγω αυτο που δε καταλαβα ηταν στη δοκιμη καλωδιων ο αγγλος γιατι δε εβαζε τυχαια τα 3 καλωδια και να ρωτησει τους παρεβρισκομενους ποιο νουμερο τους αρεσε;
Φοβηθηκε οτι τα ακριβοτερα δε θα ηταν η επιλογη των πολλων;
Για να μη πω την εκφραση που ειχε οταν επεζε το κοματι........
Η διαφορες απο το πρωτο το απλο καλωδιο εμποριου με το πρωτο που εβαλε audioquest to rocket 11 ηταν μικρες....οι επομενες διαφορες του rocket με το ακομα αρκετα πιο ακριβο (δεν θυμαμαι ποιο ειπε) ηταν απειροελαχιστες κυριολεκτικα

Reaction score
256
Η διαφορες απο το πρωτο το απλο καλωδιο εμποριου με το πρωτο που εβαλε audioquest to rocket 11 ηταν μικρες....οι επομενες διαφορες του rocket με το ακομα αρκετα πιο ακριβο (δεν θυμαμαι ποιο ειπε) ηταν απειροελαχιστες κυριολεκτικα
το 3ο ειπε οτι ειχε τη διπλασια τιμη απο το 2ο

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.361
Τα westminter , ποτέ δεν μου άρεσαν.
Τα είχε γνωστός μου από το ACA και όσες φορές τα άκουσα ήταν σκέτη απογοήτευση .
Με ότι και αν τα οδηγούσε είχαν αυτόν χάρτινο ήχο που με χάλαγε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki