Εκθέσεις Audio/Video 2024

Reaction score
8.680
:biggrin:
Πέταξα το δικάναλο
Και νέα αγάπη βρήκα
Και μες στη νύχτα με βροχή
Σε άλλη διάσταση μπήκα

Ρωτάω ιμερσιβ , πού με πας;
Μου λέει όπου γουστάρεις κι αγαπάς

Καλύτερα ιμερσιβ και τρελός
Παρά σχεδόν μονοκαναλικός

Παρά φτωχός δικάναλος

Άλλαζα τα καλώδια
Να δω τι μπάσο βγάζει
Μα το φτωχό δικάναλο
Κάνει μόνον για χάζι

Ρωτάω το ιμερσιβ, πού με πας;
Μου λέει όπου γουστάρεις κι αγαπάς

παρά φτωχός δικάναλος

παρά φτωχός δικάναλος

Reaction score
11.091
High End Show 2024 - Wyndham Grand Athens 9-10 Νοέμβρη 2024 κάποος εβγαλε και βιντεο! μα ποσο καλύτερα
Στην αρχή του βίντεο (1ο λεπτό) φαίνομαι κι εγώ να κατεβαίνω τη σκάλα με τον αδερφό μου. Τον είδα τον κύριο με την κάμερα.

Αυτοί λογικά άκουσαν πόσο πάει το σύστημα με τα παταντθμ και τους ανθεμ και τους έφυγε το τσερβελο;
Για αυτό είναι ακέφαλοι καβαλάρηδες όλοι;
Γιατί δε θέλω να πεταχτεί κανείς και να πει, "γιατί με ανέβασες χωρίς άδεια" και "δε θέλω να φαίνομαι", "είχα πει στη γυναίκα μου ότι θα είμαι με γκόμενα", "κατέβασε τη φωτογραφία" κτλ.

gonis

Luger
Reaction score
12.036
Τα westminter , ποτέ δεν μου άρεσαν.
Τα είχε γνωστός μου από το ACA και όσες φορές τα άκουσα ήταν σκέτη απογοήτευση .
Με ότι και αν τα οδηγούσε είχαν αυτόν χάρτινο ήχο που με χάλαγε.
Τα Westminster του πιλότου φιλου σου ήταν άλλα ηχεία από το χέριασμα που είχαν φαει :)
Ειναι από τις ιστορίες hiend για γέλια και για κλάματα όπου το ηχείο είχε γίνει DIY με εξωτερικά crossover (υλικά πιθανόν πιο ακριβά από την τότε τιμή του ηχείου).
Καποια στιγμή ο «συγχωρεμενος» προσπάθησε να το επαναφέρει στην αρχική κατασταση αλλά δεν γνωρίζω αν πρόλαβε…:(

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.853
τσι όπως είναι επεξεργασμένη η φωτό μοιάζουν να έχουν βγει από το "Tales From the Void". :roflmao:
..θα προτιμούσα..cocktails...from the crypt..💀😎😇🙊🙉🙈
..αυτο ενώ ακουω οπως ειπα κ στον Ear, κατ' ιδίαν χωρις να με ρωτησει... 🥳

Attachments

Reaction score
1.579
Γιατί δε θέλω να πεταχτεί κανείς και να πει, "γιατί με ανέβασες χωρίς άδεια" και "δε θέλω να φαίνομαι", "είχα πει στη γυναίκα μου ότι θα είμαι με γκόμενα", "κατέβασε τη φωτογραφία" κτλ.

Νταξ ρε μαστόροι στερεοφωνικά κοιταγαμε, δεν πήγαμε στην erotica να κοιτάμε βζα και κωλοχαραδρες....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.019
Νταξ ρε μαστόροι στερεοφωνικά κοιταγαμε, δεν πήγαμε στην erotica να κοιτάμε βζα και κωλοχαραδρες....
Δε μπορεί, όλο και κάνα ξώβυζο θα είχε.
Αλλά δε σας βλέπω να ανεβάζετε φωτογραφίες όπως κάναμε κάποτε, μόνο καβλώδια κοιτάτε.
Ουναμουχαθείτε δηλαδής.

Reaction score
1.233
παιδιά νομίζω βρήκα τα ηχεία του @thva View attachment 348943
μου φάνηκαν λίγο out of place τα ραδιάκια, και για αυτό τα ποσταρα, ντάξει ωραία είναι αλλα για hi-fi show μου ήρθε κάπως παράξενα.
ρε κάνει 100 ευρώ το ένα.. για αυτό ήταν εκεί, high end τιμές.. :D :D

εμένα μου δώσανε αυτό
1731360777878.png

σε μάυρο, τζαμπέ, καλό είναι για background music το έχω στο γκαράζ για όταν φτιάχνω ποδήλατα xD

Reaction score
18.409
Δικαστική ή φαρμακευτική; Για να ξέρω αν θα απευθυνθεί σ' εμένα ή τον @Abessalom ... :roflmao:
Άκομψο το πόστ σου αλλά δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως λανθασμένη σύνοψη και αποτέλεσμα - λογική απόρροια των πολλών πόστ του φίλου μου @costas EAR για το θέμα, εάν θεωρήσουμε ότι δεν αστειευόταν.

Προφανώς ο φίλος μου κάνει προβολή πάνω μου, αυτού που μου είπε σε ένα πόστ του, ότι προαπάθησαν κάποιοι άλλοι να κάνουν σε εκείνον. Και μάλιστα σε έναν απο τους λίγους άνθρωπους που θα τον υποστήριζε ειδικά στα θέματα αυτά. Έτσι είναι η ζωή.

Φίλος, φίλος αλλά βέβαια δεν θα το αφήσω έτσι αυτό γιατί παίζεται και το μέλλον της διακυβέρνησης που πλέον φροντίζουμε να μην έχουμε στους κόλπους μας φαινόμενα της προηγούμενης τετραετίας και για όλα αυτά θα πρέπει αναγκαστικά να ενημερωθεί ο Ίλον για να ξέρει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να τον εντάξουμε στο πυρήνα των ανθρώπων που παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις μέχρι να αποκτήσει καλύτερο κριτήριο. Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμβολή, συνεργασία και στηρίξη σας. Η δωρεά σας δεν θα επιστραφεί. :D

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.019
Φαρμακευτική.
Κέρνα το φίλο μου ένα στεντονάκι, δώσε και σε μένα μπάρμπα.
Έλα δώσε δώσε δώσε δώσε δώσε δώσε ροζ χαπάκια.

Reaction score
125
Εντυπωσεις....
Μια μέτρια εκθεση,οχι πολλα δωματια,μεγαλες απουσιες,απο ενεργα ηχεια τιποτα, οι προτζεκτορες πεταμενοι κατω απο φωτα με ξεπλυμενη εικονα και οι τηλεορασεις χυμα στα χωλ απλα ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΜΟΣ!!!
Οκ ειχε αρκετα νεα πραγματα δεν λεω αλλα και παλι καλα να λεμε που εγινε.

Paradingm Persona και Founder,
Tρομερα δυναμικα,γεμισε τον πολυ μεγαλο χωρο ανετα, εμεινα πολυ εντυπωσιασμενος και απο τα 2. Τιμές 14.000 και 11.000.
Τα ηχεια τα ταιζε ενας pro-τελικος της Anthem με κοστος 5.300 και 6000 αντιστοιχα.

Goldenear.
Ενα ηχειο που μου αρεσε παντα απο τις προηγουμενες εκθεσεις.Το νεο μοντελο που ζηταει 7.000 ειναι εκτος πραγματικοτητας.Δεν ακουσα κατι καλυτερο για να δικαιολογησει τα εξτρα 4.000 ευρω! απο το φοβερο TRITON 5.

Συγκριτικο καλωδίων Audioquest.
1.Ακουσαμε με απλο καλωδιο των 10-15 ευρω με τα ηχεια της Goldenear.
2. Με καλωδιο Audioquest των 20 ευρω.Καμια διαφορα.
3. Με καλωδιο Audioquest των 40 ευρω, μετα βίας καταλαβα ενα 2% ισως στις υψηλες συχνοτητες.
4.Με καλωδιο Audioquest των 200 ευρω εδω υπηρξε μια μικρη διαφορα πλεον και στο μπασο,διαφορες παρα πολυ μικρες.Πχ 400 ευρω για 2 μετρα εννοειται οτι δεν αξιζει καν.
Εδω να συμπληρωσω οτι ο τυπος απο την Audioquest δεν ανεφερε το κοστος του τριτου καλωδιου,πηγα εγω και τον βρηκα και τον ρωτησα.
Με την δοκιμη του power conditioner των 2000 ευρω,η διαφορα ηταν λιγο καθαροτερο ελεγχο στο μπασο,σαν να μειωθηκε λιγο το μπουμαρισμα στο χωρο.

Magnat Signature Edelstein.
Μπαινω στο δωμάτιο,καθομαι ακουω,οκ λεω μια χαρα παιζουν τα μικρα,τιποτα το ιδιαιτερο ομως και με μετριοτατο χαμηλο λογικο απο αυτο τον ογκο.
Ερχεται ο υπευθυνος,μας λεει το setup και τις τιμες και κρατηθηκα να μην βαλω τα γελια. 2500 ηχεια-ενισχυτης-cd.
Ο ενισχυτης της Magnat οκ γνωρισμος στα 1200 ευρω και απο τις προηγουμενες εκθεσεις,αλλα τα 1000 ευρω για τα Signature λες "αν ειναι δυνατον"
Ρωτησα και τους 2 αλλους που ημασταν μαζι και μου ειπαν "ουτε καν" θα επρεπε να κοστιζουν max 500 το πολυ.Πρεπει να εισαι πολυ καθυστερημενος για να δωσεις 1000 ευρω.
Yπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεις σε αυτα τα χρηματα πχ dac με volume και ενεργα ηχεια.

TRF
Μιλάμε για το απολυτο value for money.Eνα ηχειο των 450 ευρω το ζεύγος. ,με εμφανιση λιγο απο Sonus Faber+Chario.Το ηχείο το επαιζε σε αρκετα υψηλες σταθμες προφανως για να εντυπωσιασει.
Το ηχειο ειχε ωραια δυναμικα,πολυ καλη μεσαια περιοχη,χαμηλες θα μπορουσε και καλυτερα αλλα οκ σε αυτα τα λεφτα δεν ζητας πολλα,αλλα στις σταθμες που επαιζε αρχιζε η συμπιεση και ζοριζοταν.
Μεγάλο λαθος για εμενα να εχει συνοδα αξιας 15πλασιας του ηχειου. Το καταλαβαινω οτι ακους το ηχειο μεχρι που μπορει να φτασει αλλα αυτος που θα το παρει δεν θα εχει τετοια συνοδα.
Προενισχυτης και τελικος σε ταξη της Porfyra Αudio κοστιζουν καπου 6000 ευρω και τα καλωδια Mamalos απο οτι ειδα ειχε συνδεμενο το Εpitome sp που κοστιζουν 1200ευρω τα 2 2μετρα.
Tου ειπα οτι θα επρεπε να παιζεις με κατι πιο γηινο πχ εναν ολοκληρωμνο των 1000 ευρω πχ ,μου λεει περσι παιξαμε με audiolab.

Ηart Lab
Τι να πεις για τον Κώστα.Ουτε υφακια ουτε ψωνισμενος απλος λιτος ευγενικος και φοβερος τεχνικος.
Εχει φτιαξει ενα διδυμο προ-τελικου που απλα ΕΚΤΕΛΕΙ (οπως εκτελουν και οι τιμες βεβαια. Και προπερσι που ηταν στημενα με τα Sonus Faber βασης(Guarneri Homage?electa amator?δεν θυμαμαι) απλα ο ηχος μαγικος!!
Εκατσα την περισσοτερη ωρα και δεν ηθελα να φυγω.

ΑTC εδειξαν τα δοντια τους τρομερα,αλλα απο εμφανιση ειναι για κλαμματα,Gryphon επισης επαιξαν πολυ καλα,Wilson μου περασαν αδιαφορα μαλλον ηταν το κομματι,
Μagnepan ο κλασσικος ηχος με μεγαλη σκηνη και ωραια περιγραφη στα μεσαια,Lab 12 παρα πολυ περιγραφικο με τα γνωστα Avantgarde,Τα τεραστια μπαουλα Tannoy με προπολεμικο desing των 50.000 ευρω παιζαν μια χαρα σε τοσο τεραστιο χωρο. Tα Epos οκ τιμια αλλα για τα 8.000 ευρω που ζητανε ουτε καν.

Εβλεπες τα πανακριβα πικαπ των χιλιαδων ευρω για να ακους τσικ-τσακ-τσουπ.
Οτι οι τιμές εχουν ξεφυγει και τα παντα ειναι πανάκριβα?
Δεν ειναι δυνατον του Τσακιριδη το Super Athina coniditioner να ειχε 1174ευρω το 2021 και τωρα να ζηταει 1900 καπου ωπα!

Κλεινοντας να πω οτι μετα απο 25 χρονια σε εκθεσεις βαρεθηκα να ακουω συστηματα των 20-35-50-70-100.000 ευρω.Που ειναι τα συστηματα σε γηινες τιμες που να δελεασει τον κοσμο να ψωνισει?
Προβαλουμε εξωπραγματικα συστηματα,για τους λιγους ενδιαφερομενους γιατι εκει ειναι και η κονομα αλλωστε.

Reaction score
1.206
....Οτι οι τιμές εχουν ξεφυγει και τα παντα ειναι πανάκριβα?
Δεν ειναι δυνατον του Τσακιριδη το Super Athina coniditioner να ειχε 1174ευρω το 2021 και τωρα να ζηταει 1900 καπου ωπα!

Κλεινοντας να πω οτι μετα απο 25 χρονια σε εκθεσεις βαρεθηκα να ακουω συστηματα των 20-35-50-70-100.000 ευρω.Που ειναι τα συστηματα σε γηινες τιμες που να δελεασει τον κοσμο να ψωνισει?
Προβαλουμε εξωπραγματικα συστηματα,για τους λιγους ενδιαφερομενους γιατι εκει ειναι και η κονομα αλλωστε.
Ακριβώς αυτό, τίποτα άλλο!

Reaction score
11.091
Magnat Signature Edelstein.
Μπαινω στο δωμάτιο,καθομαι ακουω,οκ λεω μια χαρα παιζουν τα μικρα,τιποτα το ιδιαιτερο ομως και με μετριοτατο χαμηλο λογικο απο αυτο τον ογκο.
Ερχεται ο υπευθυνος,μας λεει το setup και τις τιμες και κρατηθηκα να μην βαλω τα γελια. 2500 ηχεια-ενισχυτης-cd.
Ο ενισχυτης της Magnat οκ γνωρισμος στα 1200 ευρω και απο τις προηγουμενες εκθεσεις,αλλα τα 1000 ευρω για τα Signature λες "αν ειναι δυνατον"
Ρωτησα και τους 2 αλλους που ημασταν μαζι και μου ειπαν "ουτε καν" θα επρεπε να κοστιζουν max 500 το πολυ.Πρεπει να εισαι πολυ καθυστερημενος για να δωσεις 1000 ευρω.
Yπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεις σε αυτα τα χρηματα πχ dac με volume και ενεργα ηχεια.
Κι εγώ αυτό λέω, αλλά ούτε καν 500 ευρώ. Ούτε 130 δε θα πλήρωνα.

Reaction score
1.233
1731445430282.png

Άραγε τι συνέβει στον πραγμάτικα ''cheap'' audio man, αυτόν που έκανε review 300 δολάρια κλιπς ηχεία με όρεξη και αληθοφάνεια

Reaction score
539
TRF
Μιλάμε για το απολυτο value for money.Eνα ηχειο των 450 ευρω το ζεύγος. ,με εμφανιση λιγο απο Sonus Faber+Chario.Το ηχείο το επαιζε σε αρκετα υψηλες σταθμες προφανως για να εντυπωσιασει.
Το ηχειο ειχε ωραια δυναμικα,πολυ καλη μεσαια περιοχη,χαμηλες θα μπορουσε και καλυτερα αλλα οκ σε αυτα τα λεφτα δεν ζητας πολλα,
Συμφωνω
αυτος ειναι και ο λογος που τσιμπησα ενα ζευγαρι παρολο που δεν το χρειαζομουν
Εχω τα focal aria 906 που τα οδηγει ο yamaha r-n2000a
Σημερα ηρθαν τα trf και αμεσως τα κουμπωσα. Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες
Στα χαμηλα δεν το συζηταω καν....πολυ πιο καλα απο τα focal τωρα στις μεσαιες δεν εχω βγαλει ακομα πορισμα,ετσι και αλλιως εχουν παιξει απο το μεσημερι λιγες ωρες 5 περιπου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki