- Reaction score
- 4.177
Κάτι ακόμα από την έκθεση.
Αφιερωμένο στους.ψηφιακούς.
Αφιερωμένο στους.ψηφιακούς.
![1666733668285.png](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2022/10/386574_0cd7b83b79f147103e2946bc6a5a67d0.png)
Το γκαζάκι χάλασε;
Όντως ήταν τέρας,αλλά σαν ήχο πολύ ανάλυσηΤεράστιο![]()
Πήγα να βάλω δύο λάμπες στο κανάλι αλλά τελικά κατέληξα με μια ..8 watt το πολύ με ένα καλό full rangeΧα χα. Φαντασία based on true story χα χα.
Υ.Γ.: 6 λάμπες στο κανάλι ;;; ..... κόβεται.![]()
Αυτό έχει περισσότερη φασαρία και από το πικάπ. Έχετε περάσει ποτέ ταινία σε τέτοια μηχανήματα; Το έκανα συχνά όταν παίρναμε μπομπίνες από το αρχείο της ΕΡΤ για παλιά πλάνα. Για πέρνα συχνά την ταινία κάθε φορά που θες να δεις - ακούσεις κάτι; Άσε καλύτερα.
Θα μας σκοτώσεις ρε συ... Βάζε τα σε spoiler αυτά
Όσο έπαιζε ένα πιατίνι και ένα τύμπανο καλά ήταν. Όταν ο ντράμερ αποφάσισε να παίξει, υπήρχε ένα ασαφές σύνεφο από πιατίνια κάπου στο χώρο που έπαιζαν κάτι θολό και ανακριβές όσο δε πάει. Χάος. Και μιλάμε για ηχείο με 5ψηφιο νούμερο τιμής.Β
Full Greek
PORFYRA AUDIO - GEOMETRIC HARMONY SPEAKERS
View attachment 267755
Στα υπέρ η ανάλυση. Από τα λίγα που εβγαλαν εικόνα παρόλο το μέγεθος και τα προβλήματα του χώρου.
Αυτό μοιάζει με ντράμς που είχε κακή τοποθέτηση το μικρόφωνο πολυ κοντά στο κοντό ταβάνι χωρίς απορρόφηση κιόλας.υπήρχε ένα ασαφές σύνεφο από πιατίνια κάπου στο χώρο που έπαιζαν κάτι θολό και ανακριβές όσο δε πάει. Χάος.
Φιλαράκ, μέχρι να αλλάξεις τραγούδι στο κάτω, το πάνω έχει αλλάξει σπίτι
..ούτε στην πρίζα θα το βάλω το κάτω ..αν έχω το από πάνω..Φιλαράκ, μέχρι να αλλάξεις τραγούδι στο κάτω, το πάνω έχει αλλάξει σπίτι![]()
2. Το hi-fi/pdf αφορά υψηλή πιστότητα ως προς το αναπαραγώμενο υλικό, το οποίο συχνά δεν είναι υψηλής ηχητικής ποιότητας.
Γενική παρατήρηση ..Υ.γ.2 Το δωμάτιο με τα perlisten είχα άψογο μπάσο, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα, και άψογη τονική ισορροπία δεδομένου του χώρου και των συνθηκών ακρόασης. Ήταν ξεκάθαρα στη κατηγορία 2. και γι αυτό δεν άρεσε σε όλους.
hi-fi/pdf
Αυτή είναι μία λογική εξήγηση.Γενική παρατήρηση ..
Ήθελα να το γράψω αλλά το σκεφτόμουν. Θα το κάνω όμως με αφορμή τα παραπάνω.
Η σωστή αναπαραγωγή είναι μια. Αν δεν μας αρέσει αυτό που ακούμε στην συγκεκριμένη αναπαραγωγή είναι επειδή ακούμε κάτι άλλο σπίτι μας.
Αυτά τα δύο έχουν από μια καμπύλη το καθένα. Στην πρώτη περίπτωση ξέρουμε την καμπύλη, ενώ στη δεύτερη δεν έχουμε ιδέα ποια είναι και απλά ότι ταιριάζει στα οικιακά ακούσματα μας το βαφτίζουμε "σωστό".
![]()
Επειδή τον νταποστ τον ξέρω και τον εμπιστεύομαι, ας μαζέψει κάποιος σε ένα ποστ μαζεμένα τα αντίθετα σχόλια όσων είπαν για τα περλιστεν, να τους ρίξω εν Ταμ τιριριμ.Υ.γ.2 Το δωμάτιο με τα perlisten είχα άψογο μπάσο, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα, και άψογη τονική ισορροπία
Δεν είναι ότι θα εμπιστευόμουν την αντίληψη του Tidal περισσότερο από τη δική σου, αλλά από τις φωτογραφίες που δημοσίευσες με τα σχετικά setup η διευθέτηση των ηχείων τους κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικούς συνειρμούς δημιουργούσε...Βλέποντας κιόλας τη χοάνη που με έχει ήδη απογοητεύσει από παλαιότερες εκθεσιακές επιδείξεις στο δωμάτιο των Lab12 και διαβάζοντας κάποιες εντυπώσεις από την τωρινή έκθεση που το ένα κανάλι στα μικρότερα μαύρα ηχεία ακουγόταν σιγανότερα μου μπαίνουν περισσότεροι ψύλλοι στ'αυτιά...Εμένα. Έχω και εγώ χοάνες.![]()
Καλά, για τα χαϊενδικά setup με ολιγόβατους τελικούς και συνηθισμένων προδιαγραφών ηχεία τα περισσότερα ιδιώματα σε τυπική στάθμη αναφοράς θα ισοδυναμούσαν με... ταινίες τρόμου.Φαντάζεσαι να σου λένε πως μια τηλεόραση παίζει μόνο κοινωνικές ταινίες, δεν παίζει ταινίες δράσης;
Είχα σκοπό να γράψω κάτι ανάλογο:Επειδή τον νταποστ τον ξέρω και τον εμπιστεύομαι, ας μαζέψει κάποιος σε ένα ποστ μαζεμένα τα αντίθετα σχόλια όσων είπαν για τα περλιστεν, να τους ρίξω εν Ταμ τιριριμ.
3. Η πολυκάναλη αναπαραγωγή αφορά κυρίως ταινίες.![]()