- Reaction score
- 101.337
Πάνω που λέω να τα παρατήσω, ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες...
Προβλέπω το ''τσιπουράδικο του Σαββάτου'' να γίνεται στο κέντρο πλέον.Πάνω που λέω να τα παρατήσω, ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες...
Και να μαζεύονται άτομα στην έξοδό του!- θα πρέπει να μπεί επαγγελματικός εξαερισμός στα φαρμακεία
Ηλία έχουμε 2018 μ.Χ.Έρχεται η ανάπτυξη!!!!!!!
Λοιπόν θα κάνουμε μπίζνα; Εγώ την έχω δει αγρότης τα τελευταία χρόνια οπότε ότι θες στο φτιάχνω. Το κακό είναι όμως ότι θα πρέπει να είμαι εκεί απίκο με κανα δίκανο για να μην μου τα ψυρίσουν τα αλάνια....Πάνω που λέω να τα παρατήσω, ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες...
δεν χρειάζεσαι τέτοια ρε...Λοιπόν θα κάνουμε μπίζνα; Εγώ την έχω δει αγρότης τα τελευταία χρόνια οπότε ότι θες στο φτιάχνω. Το κακό είναι όμως ότι θα πρέπει να είμαι εκεί απίκο με κανα δίκανο για να μην μου τα ψυρίσουν τα αλάνια....![]()
Αστα, θα γινουμε σαν την Πορτογαλια που εχει αποποινικοποιησει ολα τα ναρκωτικα
How to Win a War on Drugs![]()
Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ!Είναι κάτι που θα έπρεπε να γίνει εδώ και δεκαετίες.
Αντ' αυτού, χρηματοδοτούσαμε το οργανωμένο έγκλημα προσφέροντάς του μια ωραιότατη αγορά.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΑΠ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΈτσι ΑΚΡΙΒΩΣ!
Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι το να σημειώσουμε ποιοι εναντιώνονται, τώρα, αλλά και στο παρελθόν, και να αναρωτηθούμε "Γιατί";
Απλή ανοησία, ή κάτι άλλο;
δεν έχεις άδικο....ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΑΠ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ....
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΥΛ.....δεν έχεις άδικο....
αν τον αφήναμε τότε να ασχοληθεί με αυτά...ίσως να μην μας έβαζε στο μνημόνιο μετά![]()
από ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!??Η χρηση. Πρεπει να αποποινικοποιηθει πληρως και τα σκληρα ενδοφλεβια, μαζι με τα υλικα χρησης να χορηγουνται απο κρατικες δομες.
Γιατί δεν είμαστε.όχι όλοι,κοίτα π.χ τον dahari...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΥΛ.....![]()
γιατί ρε τι έχω!?Γιατί δεν είμαστε.όχι όλοι,κοίτα π.χ τον dahari...![]()