alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.130
Όσο αφορά το mobile internet η Cosmote έχει πακέτο με 155€ το χρόνο.
Το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό των τζακιών αυτών, είναι πρακτικά ίδιο με το nordpeis που είχα επιλέξει εγώ.Είναι μια πολύ καλή λύση....ενα τζάκι που με εντυπωσίασε με την απόδοση του είναι αυτό
Fireplaces and Stoves | Piazzetta
Ours is a distinctly Italian passion for craftsmanship, where visual appeal and technology combine to create modern style furnishing items. We have always designed our exclusive solutions in Asolo, Italy.www.piazzetta.com
Αν ο γείτονας είναι καλός, έρχεται ο ίδιος να το ανάψει.Ναι γιατρέ καλά τα λες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ο θερμοστάτης να συνδεθεί με γειτονικό σπίτι το οποίο μπορεί να είναι μακριά. Χωριό είναι κ το ίντερνετ χάλια.
Ισχύει... έχει ο κουμπάρος ένα τέτοιο κ δουλεύει και με ανοιχτή πόρτα για χαβαλε και παρέα.....Το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό των τζακιών αυτών, είναι πρακτικά ίδιο με το nordpeis που είχα επιλέξει εγώ.
Το ρημάδι το nordpeis, με ένα ξερο κούτσουρο οξιάς, που σε ανοιχτά τζάκια γίνεται στάχτη σε 5', βγάζει φλόγα γερή για 2 ώρες...
Στο nordpeis αν βάλεις 3 κούτσουρα, στο 1,5 μέτρο δε μπορείς να πλησιάσεις, καιγεσαι. Ανυπόφορη ζέστη, άμεσα.
Πιο γρήγορα από το λέβητα πετρελαίου μου ζέσταινε το σπίτι.
Άνευ πλάκας.
Πόσο στο χρεώνει; Βλέπω πως το 20λιτρο δοχείο κοστίζει 45Ε έξω....Καύσιμο μου φέρνει η αντιπροσωπεία στο σπίτι.
Ο πιο παλιός εγκατάστασης των nordpeis εδώ στη Θεσσαλονίκη, είναι φίλος από τα παλιά, βρισκόμαστε και μου λέει ιστορίες διάφορες, πέφτει πάντα πολύ γέλιο.Ισχύει... έχει ο κουμπάρος ένα τέτοιο κ δουλεύει και με ανοιχτή πόρτα για χαβαλε και παρέα.....
Έξω είναι κλέφτες. Φέτος είναι ακριβό. 32€ το 18αρι δοχείο.Πόσο στο χρεώνει; Βλέπω πως το 20λιτρο δοχείο κοστίζει 45Ε έξω....
Με μυρωδιά στο άναμμα/σβήσιμο αλλά και κανονική λειτουργία τι κάνεις;
διαβαζω στις αξιολογησεις του για μυρωδιες κτλ???να πω ότι αυτό κάνει θαύματα
Διάβασε όλο το θέμα τα λέμε παραπάνω.διαβαζω στις αξιολογησεις του για μυρωδιες κτλ???
που βρίσκεις με 32 ευρώ; Γιατί το Ψωράλ το άοσμο στα Shell κάνει περίπου 44 ευρώ φέτοςΈξω είναι κλέφτες. Φέτος είναι ακριβό. 32€ το 18αρι δοχείο.
Το έχω πάρει μέχρι και 26€. Και άλλα 15€ μεταφορικά για να μου φέρει 6 δοχεία στην Ανάβυσσο.
Είναι δίπλα σε παράθυρο οπότε αν χρειαστεί ανοίγει λίγο. Αν θυμάμαι, καλά δύο - τρεις φορές στα 12 χρόνια, έπρεπε να αφήσω το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό για παραπάνω από 30'. Και αυτό γιατί η σόμπα μετρούσε πρόβλημα με τα επίπεδα οξυγόνου στο χώρο. Πέρσι πχ δεν χρειάστηκε ποτέ, ούτε και φέτος μέχρι σήμερα.
To Kerosun το άοσμο τα 20lit πόσο το έχει; Μπορεί να στείλει επαρχία;Βρε έξω είναι κλέφτες σας λέω.
Από τον ίδιο τον αντιπρόσωπο της Kerosun τα παίρνω και μου τα φέρνει στο σπίτι.
2105386300
Μην ξεχνάτε ότι τα καταστήματα έξω δεν παίρνουν πίσω τα δοχεία. Τα πληρώνεις και τα πετάς. Ο αντιπρόσωπος τα παίρνει πίσω και πληρώνεις μόνο καύσιμο.
Δεν έχει 20lt, μόνο 18lt.To Kerosun το άοσμο τα 20lit πόσο το έχει; Μπορεί να στείλει επαρχία;
Πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή, έξυπνη. Ωστόσο, έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα.
33,50€ τα 18lt Crystal One, την προηγούμενη εβδομάδα στο πρατήριο τους στην Αγία Παρασκευή.Έξω είναι κλέφτες. Φέτος είναι ακριβό. 32€ το 18αρι δοχείο.