- Reaction score
- 870
Απάντηση: Re: Ενα καρο λεφτα και ηχος μηδεν
Μακάρι να μπορούσα να δώσω και άλλα παραδείγματα απο άλλες μάρκες αυτοκινήτων!
Όσον αφορά το Yaris που προαναφέρθηκε η ερώτησή μου είναι πόσο κοστίζει το ηχοσύστημά του. Π.χ για την Laguna 1 που ρώτησα το κόστος του cd ήταν όσο περίπου το σημερινό P-88!!!
Και τέλος τα προιόντα δεν παίζουν απο μόνα τους. Είναι σαν να θέλω να φτιάξω μουσακά. Και να μου δώσουν τα υλικά δεν ξέρω καν τις ποσότητες που πρέπει να χρησιμοποιήσω. Το αποτέλεσμα θα ήταν να μπω σε κάποιο ανάλογο forum και να ρωτάω που έκανα το λάθος. Ακόμα και ένα λαθάκι χαλάει την συνταγή. Οπότε πάλι καταλήγουμε κρίμα τα λεφτά.
Το ηχοσύστημα σε ........ με προιόντα BOSE κοστίζει περίπου 1800 ευρώ παραπάνω. Τα ηχεία είναι απαράδεκτα και φυσικά γράφουν και made in china. Με αυτά τα λεφτά και πολύ λιγότερα έχεις πολύ καλύτερο ήχο σε ποιότητα και για κάποιους ακόμα και σε ένταση. Έτσι δουλεύει το marketing των εταιριών.Δεν ασχολείται ο ίδιος ο κατασκευαστής αυτοκινήτων per se. Το έχει αναθέσει σε ειξειδικευμένη εταιρεία audio, πχ Harman Kardon, Bose, κτλ. Και δεν χρειάζεται να είναι 300.000 ευρώ το αυτοκίνητο.
Μάλιστα σου δίνει αρκετές επιλογές στα αξεσουάρ.
Αξίζει τον κόπο, ανάλογα τι αυτοκίνητο πρόκειται να παραγγείλει κάποιος, να ρίξει μία ματιά στα συστήματα audio και video που προτείνει ως προαιρετικά αξεσουάρ ο κατασκευαστής. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να εκπλαγεί ευχάριστα. Διαφορετικά κινδυνεύει να μπει σε περιττές περιπέτειες επιπρόσθετων εξόδων, κόστους, ταλαιπωρίας και αμφίβολων αποτελεσμάτων.
Βέβαια, περιθώρια καγκουριάς πάντα υπάρχουν. Επιλογές είναι αυτές!
Μακάρι να μπορούσα να δώσω και άλλα παραδείγματα απο άλλες μάρκες αυτοκινήτων!
Όσον αφορά το Yaris που προαναφέρθηκε η ερώτησή μου είναι πόσο κοστίζει το ηχοσύστημά του. Π.χ για την Laguna 1 που ρώτησα το κόστος του cd ήταν όσο περίπου το σημερινό P-88!!!
Και τέλος τα προιόντα δεν παίζουν απο μόνα τους. Είναι σαν να θέλω να φτιάξω μουσακά. Και να μου δώσουν τα υλικά δεν ξέρω καν τις ποσότητες που πρέπει να χρησιμοποιήσω. Το αποτέλεσμα θα ήταν να μπω σε κάποιο ανάλογο forum και να ρωτάω που έκανα το λάθος. Ακόμα και ένα λαθάκι χαλάει την συνταγή. Οπότε πάλι καταλήγουμε κρίμα τα λεφτά.