- Reaction score
- 12.688
Daphile.με το app qobuz έχετε βρει κανένα dark theme...?
έψαξα λίγο πρόχειρα και βρήκα 2 πατσιές αλλά όποτε πάω να τις τρέξω μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η βερζιον και ότι ίσως προκύψουν μπαγκς...
και κwλώνω![]()
Daphile.με το app qobuz έχετε βρει κανένα dark theme...?
έψαξα λίγο πρόχειρα και βρήκα 2 πατσιές αλλά όποτε πάω να τις τρέξω μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η βερζιον και ότι ίσως προκύψουν μπαγκς...
και κwλώνω![]()
κάτι που να τρέχει σε windows ?Daphile.![]()
![]()
Πιο μαύρο δεν γίνεται, κατήμαυρο!!!!!!!
Ειναι πασέ αυτό που ζητάς!!κάτι που να τρέχει σε windows ?![]()
Σαν τα μαλλιά του παπαχελά!!!Daphile.![]()
![]()
Πιο μαύρο δεν γίνεται, κατήμαυρο!!!!!!!

Τα λεφτά μας πίσω!!!!!!!!!έχει τον Μητροπάνο ως POP
οίκτο![]()
![]()
άσε...ούτε ένα λάιβ του Βασιλάκη Μπατή ρεεε...ξεφτίλαΤα λεφτά μας πίσω!!!!!!!!!
Γύρισέ το στη κουλτούρα ρε. Βάλε κι εσύ καμιά τζαζιά, να απολαύσεις και μπάσο.άσε...ούτε ένα λάιβ του Βασιλάκη Μπατή ρεεε...ξεφτίλα
άσε δε από Ρωμανό....@@ χαζομαροτράγουδα![]()
άσε φίλε...πιάστηκα τώρα...και άντε να ξεκολλήσωΓύρισέ το στη κουλτούρα ρε. Βάλε κι εσύ καμιά τζαζιά, να απολαύσεις και μπάσο.![]()
Εγώ με τη δουλειά δεν πρόλαβα να το ακροαστώ ενδελεχώς. Αύριο ελπίζω να ανάψω το σύστημα.άσε φίλε...πιάστηκα τώρα...και άντε να ξεκολλήσω![]()
θα σου στείλω την πλειλιστ να δούμε αν θα τα παίζει αυτό το Daphile σουΕγώ με τη δουλειά δεν πρόλαβα να το ακροαστώ ενδελεχώς. Αύριο ελπίζω να ανάψω το σύστημα.

Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει το daphile!! Εκτώς αν είναι video, που ντεν παίζει βίντεο καρνιτά μου!θα σου στείλω την πλειλιστ να δούμε αν θα τα παίζει αυτό το Daphile σου![]()
![]()
Παρων!Έχω σποτιφάι και θέλω να γίνω πατέρας.Ποιοί θέλουν να τους υιοθετήσω?
Μέσα και εγώ πατέρα!!!Ξεκινάμε...
1)Dimusique
2)Κυριακου Γιαννης
Καλημερούδια!
Είμαστε 4 έως τώραΜέσα και εγώ πατέρα!!!