- Reaction score
- 11.371
Ξένο είναι το θέμα, βέβαια ο άνθρωπος που το άνοιξε εξαφανίστηκε...
Ενδιαφέρομαι για ενεργά ηχεία δαπέδου στην κατηγορία τιμής περίπου 10000 ευρώ αποκλειστικά για δικάναλο ήχο αν υπάρχει και με δυνατότητα ισοστάθμισης χώρου ακόμα καλύτερα τα οποία θα συνοδεύσουν δυο subwoofer δεν υπάρχει δυνατότητα για παραπάνω σε χώρο 45 τετραγωνικών
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απολύτως κορυφαία είναι τα γκεϊθαιν, με καρδιοειδή λοβό όλ οβερ, τι να λέμε...χαιρουν εκτιμησης απο πολλους.
Απολύτως κορυφαία είναι τα γκεϊθαιν, με καρδιοειδή λοβό όλ οβερ, τι να λέμε...
Δυστυχώς, δεν είναι ιδιαίτερα φτηνά...
μην το παίρνεις προσωπικά...Είστε αυτόφωτοι, τι να λέμε;
εγώ απλά άνοιξα ένα θέμα για συζήτηση γιατί πολλοί έχουν αυτό το δίλημμα. Σκέφτονται τι να πάρουν και να βάλουν σε ένα τυπικό σαλόνι,
γράφεις 2η φορά για μούρη, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, άλλοι το παίζουν φωστήρες επικαλούμενοι αμφισβητούμενα τις περισσότερες φορές επιχειρήματα (κατά την άποψη πολλών),
δεν θα μου υποδείξεις πότε θα γράψω και τι, δεν απάντησε κανείς.. no problem, λήγει εδώ,
στο συγκεκριμένο θέμα δεν θα σου ανταπαντήσω ότι και να γράψεις, έληξε!
καλό απόγευμα.
Επειδη εισαι ψιλοκαινουριος πρεπει να σ' ενημερωσω οσον αφορα στον Ντιμι. Πρεπει να τον σεβεσαι και να μην αυθαδιαζεις για 2 λογους:Είστε αυτόφωτοι, τι να λέμε;
εγώ απλά άνοιξα ένα θέμα για συζήτηση γιατί πολλοί έχουν αυτό το δίλημμα. Σκέφτονται τι να πάρουν και να βάλουν σε ένα τυπικό σαλόνι,
γράφεις 2η φορά για μούρη, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, άλλοι το παίζουν φωστήρες επικαλούμενοι αμφισβητούμενα τις περισσότερες φορές επιχειρήματα (κατά την άποψη πολλών),
δεν θα μου υποδείξεις πότε θα γράψω και τι, δεν απάντησε κανείς.. no problem, λήγει εδώ,
στο συγκεκριμένο θέμα δεν θα σου ανταπαντήσω ότι και να γράψεις, έληξε!
καλό απόγευμα.
ε είσαι άξιος την μοίρας σου τότε...Μα τα ακούω, παίζουν στα sterea μου.
Αν είναι να φάω ξύλο πάσο , ευχαριστώ για την πληροφορία.Επειδη εισαι ψιλοκαινουριος πρεπει να σ' ενημερωσω οσον αφορα στον Ντιμι. Πρεπει να τον σεβεσαι και να μην αυθαδιαζεις για 2 λογους:
1. Επειδη ανηκει στους εγκυκλοπαιδιστες του φορουμ και απ' αυτον μπορεις να μαθεις οσα δεν εμαθες οσα χρονια ασχολεισαι με το ψευτικο χαι-φαι και...
2. Επειδη ειναι καρατεκα κι αν δεν εισαι αφοσιωμενος μαθητης, θε εχεις καποια...προβληματακια.
View attachment 125962
Λάθος!!δεν απάντησε κανείς.. no problem, λήγει εδώ,
[DOUBLEPOST=1557338266][/DOUBLEPOST]Πάντα ενεργά. Σε κάθε περίπτωση και χωρίς δισταγμό. Κι αν γουστάρεις κάποια παθητικά γιατί τα θεωρείς σούπερ, ιδού η λύση:
Καρατέκα ή κικ μπόξερ?Επειδη ειναι καρατεκα
Ε...Επειδη εισαι ψιλοκαινουριος
Εγω ειμαι παλια καλε, παρακολουθουσα,,,μηνες πριν το λογαριασμοΕ...
Απάντησα κι εγώ, αλλά ή ignore με έχει ή δεν το είδε.δεν απάντησε κανείς.. no problem,
Παντού ενεργά λοιπόν. Δεν είναι να μπλέκει κανείς με cross το 2019!!!
ναι τι να σου πω...με αυτήν θα πεθάνουμεΘα μείνουμε με την απορία
Κικ φυσικάΚαρατέκα ή κικ μπόξερ?
Ωχ γιατρέ μου, έτσι και το διαβάσει αυτό η κόρη μου, την βάψαμεΤο καράτε είναι σαν το βινύλιο, ξεπερασμένο
γιατί?Ωχ γιατρέ μου, έτσι και το διαβάσει αυτό η κόρη μου, την βάψαμε