Ενεργά ηχεία

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.828
Να πω και εγω την παπαρια μου? :)
Μετα απο ακροαση σε studio που εκαναν προβες κατι φιλοι μου των Genelec 8030, Adam A5X, presonus Sceptre S6, Mackie MR 6 Mk3, JBL LS 305 και klein+hummel 310. Απερριψα τα JBL με τη μια ως ακρως εκνευριστικες καραμουζες! :)
klein+hummel 310 Δαγκωτο!
Πςςςς, τρελή ανακάλυψη έκανες κι εσύ!
Είδες το φως των κλαϊν μαϊν, που το δείχνω από τότε που έγραφε ο σκαλουμπακας..

Και επί της ευκαιρίας, αν ένα ηχείο των 120€, νομίζεις ότι έχει οποιαδήποτε τύχη σε σύγκριση με το κλαϊν μαϊν των 1600€, είσαι αληθινός δον Κιχώτης.

Reaction score
2.577
Τα ηχεία που αναφέρεις βρίσκονται σε τελείως διαφορετικές οικονομικές κατηγορίες.
Δεν ειναι σωστο να συγκρίνονται μεταξύ τους.
Ναι οκ, δεν υπηρχε budget για τα k+h ουτως η αλλως γι' αυτο αγορασα τα mackies που εχουν πανω κατω την ιδια τιμη με τα jbl

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.230
Ναι οκ, δεν υπηρχε budget για τα k+h ουτως η αλλως γι' αυτο αγορασα τα mackies που εχουν πανω κατω την ιδια τιμη με τα jbl
... και τα οποία - φαντάζομαι - δεν σκούζουν όπως τα JBL...

Reaction score
2.577
... και τα οποία - φαντάζομαι - δεν σκούζουν όπως τα JBL...
Ναι, τα mackies μου ακουγονται πιο ισορροπημενα και flat και οσο τα ακουω τοσο μου αρεσουν (τα 'χω εναμισυ χρονο περιπου).
Με ολα που ακουσα φτηνα-ακριβα ειχα τα παιδια που προβαραν μπροστα μου, με τα jbl τα ειχα μεσα στο κεφαλι μου πραγμα το οποιο με εκνευρισε μετα απο λιγο.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.752
Να πω και εγω την παπαρια μου? :)
Μετα απο ακροαση σε studio που εκαναν προβες κατι φιλοι μου των Genelec 8030, Adam A5X, presonus Sceptre S6, Mackie MR 6 Mk3, JBL LS 305 και klein+hummel 310. Απερριψα τα JBL με τη μια ως ακρως εκνευριστικες καραμουζες! :)
klein+hummel 310 Δαγκωτο!
ποιο ειναι αυτο το studio μπας και παρακαλεσουμε να ακουσουμε καμια νοτα????

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
καλα κανα 310 δεν θα δουμε στις αγγελιες ποτε? σε τι εποχες ζουμε?
Υπάρχουν στην Ιγκλαντερα αλλά κοστιζουν 2500 λιρες εκαστο......:o
τα ειχε ο Ελτον Τζον και ακουγε στην κρεββατοκαμαρη του :rolleyes:...ειναι συλλεκτικα

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.230
απο την φθηνη σειρα τα MR6 mk3
... τα οποία έχουν 6,5άρι γούφερ, αντί 5άρι που έχουν τα JBL. Γι' αυτό τα τελευταία "αδειάζουν" πιο γρήγορα όσο ανεβαίνει η στάθμη, και επομένως πριμάρουν, άρα τσιρίζουν. Γούφερ...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κοίτα, εμείς οι λίγο πιο παππούδες στο σπορ, αυτά τα φάγαμε με το κουτάλι. Σινεμάγκ δε μπορείς καν να βρεις τι είναι...
Αχ. CineMag. Scientific Conversion.
Με συγκίνησες, βρε μπαγάσα.
Κάτσε να ανεβάσω ένταση στα Sonos, να χαθώ στη multi-room μουσική μου και να (ξανα)ξεχάσω την παλιά μου ζωή.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.230
Αχ. CineMag. Scientific Conversion.
Με συγκίνησες, βρε μπαγάσα.
Κάτσε να ανεβάσω ένταση στα Sonos, να χαθώ στη multi-room μουσική μου και να (ξανα)ξεχάσω την παλιά μου ζωή.
Κουφέ...

Reaction score
22
Πςςςς, τρελή ανακάλυψη έκανες κι εσύ!
Είδες το φως των κλαϊν μαϊν, που το δείχνω από τότε που έγραφε ο σκαλουμπακας..

Και επί της ευκαιρίας, αν ένα ηχείο των 120€, νομίζεις ότι έχει οποιαδήποτε τύχη σε σύγκριση με το κλαϊν μαϊν των 1600€, είσαι αληθινός δον Κιχώτης.

Μια και αναφέρθηκαν τα JBL σε σχέση με πολύ ακριβότερα ηχεία, παραθέτω τον παρακάτω σύνδεσμο και παρακαλώ τους συνήθεις ύποπτους να σχολιάσουν τα διαγράμματα ώστε να μαθαίνουμε και εμείς :)

http://audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/jbl-lsr-308-in-the-house.1066/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.613
Members
38.350
Νεότερο μέλος
Αστέριος