Ενεργό υπογούφερ Κοda SW10A

Reaction score
0
Σταμάτησε να δουλεύει,παρ'ολο οτι είχε σχετικά λίγους μήνες λειτουργειας.Ο αδερφός μου έχει ένα ιδιο με πολλαπλάσιο χρόνο λειτουργείας και το χρησιμοποιει και σε ακροαση μουσικής και δουλευει χωρίς κανενα προβλημα.Εγω να εβλεπα μια δυό κιν/κες ταινιες το μήνα.
Γνωρίζει κανεις τι να ψάξω περα απο δυο ασφάλειες μια F101 και μια F301 που με φένονται ok.(το συρματάκι υπάρχει δεν κάηκε).

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Αρχικά ελέγχει συνδέσεις και καλώδια.
Τα λαμπάκι λειτουργίας του υποθέτω πως ανάβει...
Να το ξεβιδώσεις, αφού το βγάλεις από τη πρίζα, και να ελέγξεις τις επαφές του μεγαφώνου είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Μετά μάστορα.

Reaction score
0
Απάντηση: Ενεργό υπογούφερ Κοda SW10A

Δυστυχώς το λαμπάκι οn off δεν ανάβει αν και ερχεται ρεύμα.Πολύ φοβάμαι οτι πρεπει να κάηκε ο μετασχηματιστής παρ'ολο οτι δεν το πήρα στην κυριολεξία μυρωδιά.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Ακριβώς ότι σου είπε ο brego...
Μέτρα με πολύμετρο, και όχι με το μάτι, τις ασφάλειες. Μπορεί να έχουν διακοπή στο κέλυφος και να μην το βλέπεις. Αν δεν έχεις πολύμετρο βάλε καινούριες ασφάλειες για σιγουριά.

Reaction score
6.598
Απάντηση: Re: Ενεργό υπογούφερ Κοda SW10A

Αν ειχε πολυμετρο θα ηξερε να το δουλεψει ποσο μαλλον και που να ψαξει, προσοχη με τα ρευματα !!!!

Reaction score
0
Αξιώθηκα να πάω το sw10A σε μάστορα και τι απογοήτευση.Επακριβώς ανάφερε οτι έχει εκτεταμένες "αλλοιώσεις" στα εξαρτήματα του ενισχυτή.Η πλάκα είναι οτι νόμιζα πως κάηκε ο μετασχηματιστής αλλά όχι δεν ήταν καμένος.Περιττό να πω πως τα λόγια του μάστορα για την ποιότητα του koda,όπως και η διάθεση να ασχοληθεί μαζί του ήταν μή χειρότερα.Επακριβώς μου είπε οτι δεν αξίζει να το φτιάξω.
Επειδή όμως η κρίση με τριγυρνά απειλητικά(όπως όλους)και χρήμα για νέο sab δεν υπάρχει κάνω την εξής ερώτηση.Υπάρχει κάποιο έτοιμο ενισχυτικό(χωνευτό) να το τοποθετήσω στην θέση του ενισχυτικού του koda;;;
Οπως είπα παραπάνω ο μετασχηματιστής όπως και το μεγάφωνο δεν έχουν πάθει τίποτα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut