Ενημέρωση για τα όρια ταχύτητας.

Reaction score
14
Αν και δεν αφορά καθαρά το Car Audio εγώ το έβαλα εδώ μιας και πιστεύω ότι η κατηγορία αφορά γενικότερα περί Car & Bike.

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας εώς 20 km/h = 17 Euro - -

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας πάνω από 20 km/h εώς 40 km/h = 33 Euro, 3 πόντοι

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας πάνω από 40 km/h ή η ταχύτητά σας ξεπεράσει τα 140 km/h σε αυτ/δρομο, ή τα 130 km/h σε ταχείας, ή τα 120 km/h στο λοιπό οδικό δίκτυο=
167 Euro, 5πόντοι, Αφαίρεση Πινακίδων + Αδειας Οδήγησης (εκθεση αφαίρεσης ολων των στοιχείων για 30 ημέρες)

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας πάνω από 60 km/h= Πλημέλημμα, 9πόντοι, Αφαίρεση Πινακίδων + Αδειας Οδήγησης

Από το bloka.com

Reaction score
0
Περίεργο.
Νόμιζα ότι το πλημέλημμα ήταν πάνω από 40 km υπέρβαση, δλδ μια κατηγορία παρακάτω.

Κάνω λάθος ή έχουν αλλάξει τα πράγματα?

Reaction score
0
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ....

ΠΑΩ ΑΠΟ 60 ΧΛΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ !!!! :lol: :lol: :lol:

ΚΑΤ ΔΕΥΤΕΡΟΝ......αυτο το κολπο με το Μ3 γινεται πολυ ευκολα και σταματημένος πατοντας τον μηδενιστη χλμ στο κοντερ ενω το κλειδί της μηχανης ειναι σε 1st scale......

και κατα τριτον..... απολαυστε
(αν ηξερα να βαλω και φωτο...)

Reaction score
51
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ....

ΠΑΩ ΑΠΟ 60 ΧΛΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ !!!! :lol: :lol: :lol:

ΚΑΤ ΔΕΥΤΕΡΟΝ......αυτο το κολπο με το Μ3 γινεται πολυ ευκολα και σταματημένος πατοντας τον μηδενιστη χλμ στο κοντερ ενω το κλειδί της μηχανης ειναι σε 1st scale......

και κατα τριτον..... απολαυστε
(αν ηξερα να βαλω και φωτο...)
Αν θέλεις στείλε την φωτογραφία στο email μου να την κατεβάσω.......

Αλλιώς άνοιξε ένα λογαριασμό (δωρεάν είναι) στο www.photobucket.com
Κατέβασε την φωτό εκεί & κάνε copy-paste την διεύθυνση της έτσι:

Στο photobucket έχει έτοιμη αυτή την περίπτωση.....
Δοκίμασέ το είναι απλό!!

Ααα θα πρέπει η εικόνα να έχει κατάληξη .jpg ή .gif

Reaction score
5
Εγώ πάντως έχω 249 χλμ/ω στο GPS μου (ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟ GPS, ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕ 255+), με 2 άτομα και βαλίτσες μέσα, σε αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία (δεν είμαι τρελός να το κάνω σε ελληνικό οδόστρωμα), για όποιον θέλει να το ελέγξει :D :D :D
Με το M Coupe μου φυσικά (αχ, αχ...)
Και με τον εργοστασιακό κόφτη, χωρίς αυτόν πάει 270+ άνετα...

Reaction score
7
Ναι αλλα δες το στροφομετρο...... η μηχανη λειτουργει (αλλα πως και δε βγηκε κουνημενη?)

Reaction score
7
Υπέρβαση ορίου ταχύτητας πάνω από 60 km/h= Πλημέλημμα, 9πόντοι, Αφαίρεση Πινακίδων + Αδειας Οδήγησης

Απο τη στιγμη που δεν τη γλυτωνεις.... αν τα καταφερεις να τους ξεφυγεις.....

Αρα αφου πανω απο 60χλμ η παραβαση ειναι η ιδια, μπορουμε να παμε με ΟΣΟ θελουμε παραπανω.... Δε θα μας κανουν και τιποτα χειροτερο...

Δηλαδη αν πηγαινα με 80χλμ δε ενα δρομο με οριο 20χλμ απο μαλαγοπινακιδα.... τον ηπια ε?

Reaction score
5
Ναι αλλα δες το στροφομετρο...... η μηχανη λειτουργει (αλλα πως και δε βγηκε κουνημενη?)
Μα ΚΑΙ το στροφόμετρο τερματίζει με το τεστ αυτό, είναι ένα αυτοδιαγνωστικό τεστ για την λειτουργία των οργάνων...

Reaction score
51
Μα ΚΑΙ το στροφόμετρο τερματίζει με το τεστ αυτό, είναι ένα αυτοδιαγνωστικό τεστ για την λειτουργία των οργάνων...

Ίδιο δηλ. με αυτοδιαγνωστικά στα όργανα των μοτοσυκλετών τα τελευταία 3-4 χρόνια!!! :D

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.859
Members
38.624
Νεότερο μέλος
teamwork