Αναβάθμιση Mission 753

Reaction score
3.066
και πως θα τα βάλει? θα χρειαστεί να τρυπήσει... :biggrin:
Τι εννοείς βρε μάστορα;

Παίρνεις την μαλακιτσα αυτή είτε πίνακα είτε ένα λευκό καμβά λίγο μεγαλύτερο από την διάσταση της tv, τον γεμίσεις με κάνα Αρολεξς από πίσω, τον ντύνεις με ένα ύφασμα για φυτά να μην πέφτει το αφρολεξ, κόλλας στην πρόσοψη τους διάχυτες. Βάζεις και 2 αυτιά στο πίσω μέρος με λίγη τσόχα σε αυτά και περιμετρικά του πίσω μέρους του τελαρου μην φάει κάνα στουκο/ γρατσουνια η tv και το κρέμας πάνω στην στην tv.

Χαραμιζομαι, στον Σπύρο Σούλη έπρεπε να δίνω συμβουλές.

Δεν είναι ακουστικά ότι καλύτερο, αλλά από το να έχεις χύμα γυαλί 1-1,5 μέτρο ανάμεσα στα ηχεία καλύτερα θα είναι

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.550
Τι εννοείς βρε μάστορα;

Παίρνεις την μαλακιτσα αυτή είτε πίνακα είτε ένα λευκό καμβά λίγο μεγαλύτερο από την διάσταση της tv, τον γεμίσεις με κάνα Αρολεξς από πίσω, τον ντύνεις με ένα ύφασμα για φυτά να μην πέφτει το αφρολεξ, κόλλας στην πρόσοψη τους διάχυτες. Βάζεις και 2 αυτιά στο πίσω μέρος με λίγη τσόχα σε αυτά και περιμετρικά του πίσω μέρους του τελαρου μην φάει κάνα στουκο/ γρατσουνια η tv και το κρέμας πάνω στην στην tv.

Χαραμιζομαι, στον Σπύρο Σούλη έπρεπε να δίνω συμβουλές.

Δεν είναι ακουστικά ότι καλύτερο, αλλά από το να έχεις χύμα γυαλί 1-1,5 μέτρο ανάμεσα στα ηχεία καλύτερα θα είναι
δεδομένα
έχουμε λάθος τοποθέτηση...λάθος απόσταση ακρόασης...και κακό χώρο
το 90% δηλαδή της ηχητικής αλυσίδας είναι λάθος....αλλά κοιτάμε να αναβαθμίσουμε τα ηχεία

η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι να φύγει η βρομοπολυθρόνα από τα δεξιά
να κατέβουν τα ηχεία κάτω και να τοποθετηθούν πιο κοντά και σωστά-ισόπλευρο τρίγωνο με θέση ακρόασης...χωρίς να είναι αλφάδι με το σαλονάκι.... και μετά κοιτάμε τα άλλα

τα ηχεία του δεν τα έχει ακούσει ακόμα εκεί που βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται....αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Reaction score
3.066
Γελάτε ρε δεν πτοουμαι γιατί είμαι ο Χουλκ.
δεδομένα
το 90% δηλαδή της ηχητικής αλυσίδας είναι λάθος....αλλά κοιτάμε να αναβαθμίσουμε τα ηχεία

να κατέβουν τα ηχεία κάτω και να τοποθετηθούν πιο κοντά και σωστά-ισόπλευρο τρίγωνο με θέση ακρόασης...χωρίς να είναι αλφάδι με το σαλονάκι.... και μετά κοιτάμε τα άλλα

τα ηχεία του δεν τα έχει ακούσει ακόμα εκεί που βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται....αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Βρε για την τιβι είπα εγώ, τα άλλα ας κάνει ότι αγαπάει ο άνθρωπος.

Reaction score
14
δεδομένα

Δεν ξέρω αν στο δικό σας σπίτι έχετε βρωμοπολυθρόνες, αλλά στο δικό μου πάντως δεν υπάρχει τίποτα βρώμικο. Καλό θα ήταν να μένουμε στην ουσία και όχι σε χαρακτηρισμούς. Όπως ακριβώς λέτε: η τοποθέτηση, η απόσταση ακρόασης και ο χώρος μου έχουν περιορισμούς. Αυτά τα δεδομένα δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτή τη στιγμή. Για αυτό και ρώτησα αποκλειστικά αν, με βάση αυτά τα μη αναστρέψιμα δεδομένα, υπάρχει κάποια ουσιαστική βελτίωση με αλλαγή ηχείων. Αν η απάντηση είναι “όχι, δεν θα υπάρξει”, τότε πολύ απλά παραμένω όπως είμαι. Όλες οι προτάσεις για ανακαίνιση, γκρεμίσματα και λοιπές αλλαγές είναι σεβαστές, αλλά δεν αποτελούν επιλογές που θέλω να κάνω τώρα. Ζήτησα συμβουλή για ηχεία μέσα στα υπάρχοντα όρια, τίποτα παραπάνω.

Reaction score
812
Τα 753 δεν ήταν ποτέ φλατ ηχεία.......αλλά όταν δεν τα στήνουμε και σωστά γίνονται κουραστικά. Ότι και να πάρεις, αν δεν τα στήσεις σωστά, δεν θα έχεις καλό αποτέλεσμα. Δοκίμασε λοιπόν να τραβήξεις τα ηχεία μπροστά από το τζάκι (δεν ξέρω και σε ποιά θέση ακούς). Πάντως ο χώρος "φωνάζει" για μικρά ηχεία σε βάσεις και υπογούφερ.
Έτσιιιιιιιιιι ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.859
Members
38.624
Νεότερο μέλος
teamwork