- Reaction score
- 245
Τουτοι εδω οι ενισχυτες ειναι τοσο καλοι ωστε,να κοστιζουνε και μια περιουσια????
Πιθανόν η ισοτάθμιση και το x-over σε ψηφιακό,πλέον,επίπεδο.Υποπτεύομαι πως ναι. Όσες φορές τους άκουσα έξω και ειδικά στα αυτοκίνητά τους έπαιζαν απίθανα.
Πάντα είχα την απορία, τα μεγάφωνά τους δεν είναι καλύτερα, τα cd σχεδόν ίδια, να ακούν λίγο καλύτερα από εμάς άιντε να το πάρει το ποτάμι, αυτοί οι ενισχυτές είναι τόσο καλύτεροι?
Μήπως είναι κάτι άλλο και μας διαφεύγει?......
Ποτε δεν ξερεις.Μπορει και να βρεθει κανενας του χρονου που να εχει εστω και εναν απο αυτους!!!!!!!!Δυστυχώς δεν μας δόθηκε και δε νομίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε δοκιμή τέτοιου ενισχυτή, τουλάχιστον να ξέραμε αν είναι καλύτερος από έναν McIntosh.
Τα εχουμε τα πιο πολλα απο οσα λες.Ενα D7 θελουμε μονο και μην με προκαλεις γιατι σε μια εβδομαδα θα μου ερθουνε περιπου 5.000 ''αναδρομικα''.ειναι αλλα μην ξεχνας τακη οτι παιζει μεγαλο ρολο καλου ταιριαγματος ηχειων-ενισχυτων και ειπαμε..............ενα ζευγαρι καλα αυτια.
Νικόλα απο την στιγμή που η σύνδεση είναι ψηφιακή,απ ότι βλέπω, τότε δεν μας πολυενδιαφέρει η πηγή(στην συγκεκριμένη περίπτωση).Γιώργο οι επεξεργαστές είναι σχεδόν ίδιοι, εντάξει ο d7 είναι σίγουρα καλύτερος από τον ρ90 αλλά μιλάμε το αυτοκίνητο της pioneer είναι πάντα εκνευριστικά καλό, σε σημείο που αν δεν καταλάβεις ότι μπαίνεις σε κάθισμα αυτοκινήτου αναρωτιέσαι ποιανού σπίτι είναι αυτό. Πάει κάπου το φτωχό μου μυαλουδάκι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αυτοκίνητα εκτός team pioneer πχ DLS παίζουν εξαιρετικά καλά και ειδικά αυτό του jaka, όμως είναι σε επίπεδο λίγο, θες και πολύ (δε νομίζω) καλύτερο από τα δικά μας.
Της pioneer, το ένα το καλό, έχει το "κάτι τις ακόμα"... και ακούγεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφιερώνει δυο χρόνια μέχρι να το δούμε-ακούσουμε στους τελικούς. Εμείς τα φτιάχνουμε σε λίγους μήνες και τα ρυθμίζουμε σε μια βδομάδα.
Δυστυχώς δεν μας δόθηκε και δε νομίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε δοκιμή τέτοιου ενισχυτή, τουλάχιστον να ξέραμε αν είναι καλύτερος από έναν McIntosh.
Αν συνδυαστεί με ένα σετ μεγαφώνων που κόβεται απο αναλογικό cross τότε ναι είναι ψοφίμια.Δεν ειναι λιγο ψοφιμια απο βατ??????
Δεν ξέρω τι κυκλοφορεί σε dac αυτοκινήτου.Πάντως το τσιπάκιον που λέει ότι φοράει είναι πανίσχυρο.Αν και υποπτέυομαι ότι μάλλον το eq είναι υπεύθυνο σε μεγαλύτερο βαθμό.Γιώργο συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου ότι είναι θέμα dac στον κάθε ενισχυτή χωριστά. Είναι όμως τέτοια η διαφορά που τον κάνει να είναι τόσο καλύτερος? και γιατί να μην χρησιμοποιεί ξεχωριστό dac καλύτερο (after market) κρατώντας μόνο τα cross + eq από τον επεξεργαστή.
Ασχολίαστο :108:Οι υποψίες μου δημιουργήθηκαν επειδή δεν αφήνουν ποτέ να ακούσουμε δικό μας δισκάκι και γενικά είναι αρκετά καχύποπτοι όταν θελήσει κάποιος να ακούσει λίγο πιο εμπεριστατωμένα...