Ποδήλατο

Reaction score
1.214
Αυτό είναι δείγμα ότι η φυσική σου κατάσταση είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Ο "Βασανιστής" στην ίδια διαδρομή ήταν με 30 παλμούς/λ λιγότερους από εμένα στην ίδια διαδρομή την ίδια στιγμή. Όσο περισσότερο προπόνηση κάνεις τόσο καλύτερη "απόδοση" θα έχει το σώμα σου. Αυτό χρειάζεται χρόνο και απαιτεί προσήλωση στην προπόνηση και την διατροφή. Δεν πρέπει να βιάζουμε τα πράγματα γιατί μετά έχουμε τραυματισμούς και πτώση της απόδοσης.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.735
Έχει σταματήσει να ενημερώνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό το ftp στη πλατφόρμα του connect, η ενημέρωση έρχεται από το edge, έχουν αφαιρέσει σε πρόσφατο uptade τo χειροκίνητο ftp test και υπάρχει μόνο η λειτουργία αυτόματου υπολογισμού.
Το θκόμ ftp το γνωρίζω, ωστόσο θα ήθελα στις όξω προπονήσεις να ενημερώνεται το τρέχων ftp.
Έχω κάνει τα πάντα, αλλάζω το ftp χειροκίνητα στα 200 ftp ώστε να κάνει διόρθωση μετά τη προπόνηση αυτόματα αλλά τίποτα...
Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στα θκάσας edge?
Από τότε που πήρα αυτό το 1040, έχω βάλει μεγάλο μπελά στο κεφάλιμ, είναι τελείως για τον μπούτσ@, κάπου έλεος δλδ...

Κοίτα δω οι ζώνες σήμερα ξεκινώντας στα 200 βατ χειροκίνητα , καμία διόρθωση πάλι
1000012448.jpg

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.095
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21