Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.997
.... αν αλλαζες αθλημα ? οχι να το γυρισεις σε χαλιεντιζμο και χαι φαι αυτα κανουν κακο στον εγκεφαλο και δε σε σωζει ουτε σουρωτηρι με κυκλωμα αντιπσεκ.

Δεν ξέρω γω απ'αυτά αγαπητέ κρόκ, είδα ότι ο ένας ήταν Ιρλανδός και τους βάφτισα όλους το ίδιο, πάντως αυτός που λέει για μένα είναι μεγάλο μπιστόλι, με ξεπάτωσε, 2Κm πριν το τερματισμό έκοψα να ρολάρω λιγάκι γιατί πήγαινε με 180 παλμούς...Τι ιρλανδικά ρε βλάχο, Πολωνοί είναι
Αυτό δεν θα το σχολιάσει κανείς?

Έχω το Valegro...Ωραίο είναι αν και το έχω φορέσει 3-4 φορές μόνο λόγω του χεριού.Θυμάσαι που λέγαμε ότι θέλω καινούριο κράνος?
Εεεε περιμένω πάνω από 5-6 μήνες μήπως πετύχω σε νορμάλ τιμή το kask protone, τζίφος, έχει καρφωθεί η τιμή πάνω από 250€ και δεν λέει να πέσει με τίποτα.
Τόσες παράδες δεν δίνω, καλό χρυσό και άγιο, μου έχει σώσει και τη ζωή, αλλά τόσες παράδες με πονά να τους δώσω...
Δυστηχως το MET rival που πήρα πρόσφατα αποδείχτηκε μέγα πατάτα, για ακόμη μια φορά κατάλαβα ότι η φτώχεια τρώει τον παρά...
Και να θες να το δεις όλο, δεν μπορείς...Είναι 20 λεπτά βαριέμαι

Προσωπικά, χρησιμοποιώ αυτόν (η διάμετρος είναι 46εκ). Υπάρχει και σε πιο δυνατό μοντέλο. Αυτόν που έχω, μέχρι στιγμής τον χρησιμοποιώ στην πρώτη ταχύτητα κι είμαι ικανοποιημένος. Υποθέτω ότι στις ταχύτητες "2" και "3" θα σε καλύψει.Είμαι σε αναζήτηση ανεμιστήρων, θέλω πολύ δυνατούς, άμα γνωρίζει κανείς κάτι, ας ρίξει κάνα λινκ, έρχεται καλοκαίρι αφού!!
Υπάρχει και η λύση του βιομηχανικού ανεμιστήρα....
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι μαναχά με τον ιδρώτα και τη υγρασία του χώρου, σε κάθε προπόνηση έντασης μαζεύει ο αφυγραντήρας 1 λίτρο ιδρώτα , θέλω περισσότερο αέρα να με χτυπάει, θέλω πολύ αέρα...
Χωρίς αφυγραντήρa τα παράθυρα πρέπει να είναι ανοιχτά, αλλιώς γίνεται όλο το σπίτι μούσκεμα, έχω υγρασιόμετρο μπροστά μου, ξεκινώ πχ. με 45% υγρασία και σε λιγότερο από ώρα έχει πάει 65%, εξατμίζομαι στη κυριολεξία...
Είμαι σε αναζήτηση ανεμιστήρων, θέλω πολύ δυνατούς, άμα γνωρίζει κανείς κάτι, ας ρίξει κάνα λινκ, έρχεται καλοκαίρι αφού!!
...