Ποδήλατο

Reaction score
1.214
Αυτό είναι δείγμα ότι η φυσική σου κατάσταση είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Ο "Βασανιστής" στην ίδια διαδρομή ήταν με 30 παλμούς/λ λιγότερους από εμένα στην ίδια διαδρομή την ίδια στιγμή. Όσο περισσότερο προπόνηση κάνεις τόσο καλύτερη "απόδοση" θα έχει το σώμα σου. Αυτό χρειάζεται χρόνο και απαιτεί προσήλωση στην προπόνηση και την διατροφή. Δεν πρέπει να βιάζουμε τα πράγματα γιατί μετά έχουμε τραυματισμούς και πτώση της απόδοσης.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.753
Έχει σταματήσει να ενημερώνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό το ftp στη πλατφόρμα του connect, η ενημέρωση έρχεται από το edge, έχουν αφαιρέσει σε πρόσφατο uptade τo χειροκίνητο ftp test και υπάρχει μόνο η λειτουργία αυτόματου υπολογισμού.
Το θκόμ ftp το γνωρίζω, ωστόσο θα ήθελα στις όξω προπονήσεις να ενημερώνεται το τρέχων ftp.
Έχω κάνει τα πάντα, αλλάζω το ftp χειροκίνητα στα 200 ftp ώστε να κάνει διόρθωση μετά τη προπόνηση αυτόματα αλλά τίποτα...
Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στα θκάσας edge?
Από τότε που πήρα αυτό το 1040, έχω βάλει μεγάλο μπελά στο κεφάλιμ, είναι τελείως για τον μπούτσ@, κάπου έλεος δλδ...

Κοίτα δω οι ζώνες σήμερα ξεκινώντας στα 200 βατ χειροκίνητα , καμία διόρθωση πάλι
1000012448.jpg

Reaction score
21.521
Τι εξαιρετική κατάσταση ;

Λίγο ακόμη και θα πέσει σε χειμερία νάρκη , θα τον περάσουν για νεκρό οι γιατροί και θα μας τον θάψουνε. :D 😍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.753
Παίζω σε χαμηλές στροφές αλλά έχω πολύ ροπή, σαν τα μοτόρια σε διάταξη V :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.119
Έχει σταματήσει να ενημερώνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό το ftp στη πλατφόρμα του connect,
Μπορείς κάνεις την ενημέρωση χειροκίνητα, με το σωστό FTP.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.753
Το έκανα Γιώργη μου, το γνωρίζω το ftp από τη πλατφόρμα του rouvy.
Απλά ρωτώ, τα θκάσας edge στη αυτόματη λειτουργία ενημερώνουν το ftp?
Και το άλλο, ενώ έχω συνδέσει το rouvy με το connect, το connect δεν συγχρονίζει το τρέχον ftp που έχω στο rouvy.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.753
Και επίσης το κουτσούρεμα στα βάτ μεταξύ connect & strava συνεχίζεται, δεν έχω βρει λύση ούτε και σε αυτό...
Κοίτα δω σφαγή που έπεσε σε σημερινή προπόνηση
1000012463.jpg
1000012461.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.119
@bretsos Έχω την εντύπωση ότι το FTP το βάζεις "καρφωτό" στο Connect, δεν συγχρονίζεται με προπονητικά λογισμικά.

Το Edge μου παίρνει το FTP από το Connect, δεν συμβαίνει το αντίθετο (ίσως επειδή δεν έχω power meter). Το μόνο που έχω δει να "στέλνει" το Edge στο Connect είναι το VO2max. Είχα πρόσφατα μια αύξηση και το Edge ενημέρωσε το Connect όταν συγχρονίστηκαν.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.753
Άμα εχς βατόμετρο το ftp το υπολογίζει το edge.
Έχω μπλέξει σε λέω με τη υψηλή τεχνολογία, αυτή τη εικόνα παίρνω εδώ και καιρό στο connect
1000012459.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.753
Το πρόβλημα είναι ότι θα μάσω φορά και θα τα σπάσω όλα τα ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια... Γ@μω τη πουτάν@μ...>:(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT