- Reaction score
- 375
Καλησπερα σε όλους.
Εχω παραγγειλει τα Dali Zensor 1, τα οποια προσωρινα θα λειτουργω με ενα παλιο hi-fi cd player που εχω, μεχρι να παρω απαντησεις απο εσας, ετσι ωστε να προβω στην αγορα του ενισχυτη.
Μπορει καποιος να μου προτεινει 2-3 amplifiers και 1-2 ενισχυτες 5.1???
Ενδιαφερομαι 70% για μουσικη και 30% για ταινιες.
Θελω να παιζω μουσικη ασυρματα απο το κινητο και τον υπολογιστη μου.
(Ακουω πολυ ραδιοφωνο fm... Φανταζομαι πως θα μπορω να παιζω και ραδιοφωνικους σταθμους μεσω κινητου/ταμπλετ, ετσι? Αρα δεν θα μου χρειαστει ο fm tuner στον ενισχυτη, σωστα?).
Επισης αν γινεται, θελω να τον συνδεσω με αποκωδικοποιητη οτε tv αλλα και με android tv box.
Ο χωρος μου ειναι ενιαιος σαλονι και κουζινα συνολικα 38τμ και τα ηχεια προοριζονται για το σαλονι που
καλυπτει τα 20 τετραγωνικα απο τα 38.
ΔΕ με ενδιαφερει καθολου η δυνατη ενταση παρα μονο η ποιοτητα του ηχου.
Ειμαι ασχετος και θα εκτιμησω πολυ τη βοηθεια σας.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ωπα.. ξεχασα το σημαντικοτερο.. Μπατζετ για τον ενισχυτη εως 200-300 ευρω!!! Αρκετα σφιχτο το μπατζετ παιδια.. Προτασεις μεσα στο πλαισιο αυτο... αντε και λιιιγο παραπανω αν αξιζει...
Εχω παραγγειλει τα Dali Zensor 1, τα οποια προσωρινα θα λειτουργω με ενα παλιο hi-fi cd player που εχω, μεχρι να παρω απαντησεις απο εσας, ετσι ωστε να προβω στην αγορα του ενισχυτη.
Μπορει καποιος να μου προτεινει 2-3 amplifiers και 1-2 ενισχυτες 5.1???
Ενδιαφερομαι 70% για μουσικη και 30% για ταινιες.
Θελω να παιζω μουσικη ασυρματα απο το κινητο και τον υπολογιστη μου.
(Ακουω πολυ ραδιοφωνο fm... Φανταζομαι πως θα μπορω να παιζω και ραδιοφωνικους σταθμους μεσω κινητου/ταμπλετ, ετσι? Αρα δεν θα μου χρειαστει ο fm tuner στον ενισχυτη, σωστα?).
Επισης αν γινεται, θελω να τον συνδεσω με αποκωδικοποιητη οτε tv αλλα και με android tv box.
Ο χωρος μου ειναι ενιαιος σαλονι και κουζινα συνολικα 38τμ και τα ηχεια προοριζονται για το σαλονι που
καλυπτει τα 20 τετραγωνικα απο τα 38.
ΔΕ με ενδιαφερει καθολου η δυνατη ενταση παρα μονο η ποιοτητα του ηχου.
Ειμαι ασχετος και θα εκτιμησω πολυ τη βοηθεια σας.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ωπα.. ξεχασα το σημαντικοτερο.. Μπατζετ για τον ενισχυτη εως 200-300 ευρω!!! Αρκετα σφιχτο το μπατζετ παιδια.. Προτασεις μεσα στο πλαισιο αυτο... αντε και λιιιγο παραπανω αν αξιζει...
Last edited: