Ενισχυτης και Ηχεια 5.1

Reaction score
0
Μιας και τα Logitech Z 5.500 5.1 που εχω, μου εχουν σπασει τα νευρα τσιτσιριζωντας σε καποια μουσικα κομματια, ενω αλλου ειναι καλα, λεω να προβω σε ενισχυτη 5.1 (με δυνατοτητα οπτικων ινων και HDMI φυσικα), και στην συνεχεια ενα καλυτερο σετ ηχειων 5.1, και σε ποιοτητα απο τα προαναφερθεντα και σε χροια και σε ενταση.
Εαν μπορεσω να ειμαι σε κοστος κατω των 1000 Ευρω για ολο το συστημα, μιας και το δωμματιο που θα μπει το συστημα ΔΕΝ ειναι μεγαλυτερο απο 4χ3, και η εικονα που εχω ειναι μολις σε 23 ιντσες(και δεν θελω να μεταβω σε μεγαλυτερη για το συγκεκριμμενο δωμματιο).
Θα προτιμουσα σε ενισχυτη Pioneer / Yamaha / Denon.

Ακουω προτασεις.

Reaction score
1
Απάντηση: Ενισχυτης και Ηχεια 5.1

Το θέμα φίλε μου "θάφτηκε" κάτω από τα νέα θέματα όταν δεν δόθηκε απάντηση τις πρώτες ημέρες.

Πρώτα από όλα τα z5500 που έχεις δεν είναι για μουσική. Υπάρχει μια τεράστια τρύπα στο ακουστικό φάσμα με αποτέλεσμα να ακούς μόνο πρίμα-άνω μεσαία και μπάσα. Μιας και σου αρέσουν οι Yamaha θα σου πρότεινα να αγοράσεις τον YAMAHA RX-V465 (ή και τον παλιότερο αλλά ποιο "ψωμωμένο", ο οποίος σηκώνει άνετα όλα τα ηχεία στις τιμές που ψάχνεις, YAMAHA RX-V663 αν δεν έχεις πρόβλημα με τις διαφορές).

Για μπροστά ηχεία θα μπορούσες να πας στα Dali Concept 2 ή αν ο χώρος και τα διαθέσιμα χρήματα το επιτρέπουν σε Dali Concept 6. Εδώ θέλει λίγο προσοχή μιας και τα μπροστινά ηχεία μαζί με τον ενισχυτή είναι αυτά που θα παίξουν ρόλο στην αναπαραγωγή μουσικής.

Για κεντρικό το Dali Concept Center.

Για πίσω ηχεία τα Dali Concept 1.

Για sub νομίζω πως θα σου έκανε προς το παρών (και πιθανότατα και προς το μέλλον) το sub των Logitech.

Για τιμές/καταστήματα ρίξε μια ματιά στο skroutz

Κλείνοντας θα πω το κλασσικό, προσπάθησε να τα ακούσεις με μουσική της επιλογής σου. Ότι και να σου γράψουμε, εσύ ξέρεις καλύτερα το τι σου αρέσει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef