Εντυπωσεις απο την εκθεση High End Show 2008

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ανοιγω αυτο το thread ετσι ωστε να μπορουν να γραφουν τις
εντυπωσεις τους οσοι επισκεφθηκαν ηδη την εκθεση.

Κυριες, κυριοι, σας ακουμε...

Reaction score
148
Μολις γυρισα ουτε την μιση εκθεση λογω χρονου.Θα παω και αυριο.

Μια αλλη μια φορα τα ηχεια mclntosh με τα συνοδα του,με αφησαν αναυδο.Ηταν τοσο ζωντανα,μεστα,με εικονα τεραστιων διαστασεων,με ενα χαμηλο θεικο με τρελο ελεγχο και ογκο.Με εντυπωσιαν τοσο οπως και περσι με τα xrt28.τα 35.000 που ζηταει τα θεωρω πολυ τιμια.Εκατσα και ακουσα τουλαχιστον 4 κοματια και δεν ελεγα να φυγω με τιποτα.

Αμεσως πιο πριν ακουσα τα καινουργια grand utopia.Τεραστια,ασχημα κατα την γνωμη μου.Ηχος φοβερος ομως που τροφοδοτουνταν απο 450watt ταξης a.4 τελικοι 2 για τα sub και 2 για τις υπολοιπες μοναδες.Ο καθε τελικος ειχε το τροφοδοτικο σου ξεχωριστα,οπως και στους προενισχυτες οι οποιο ηταν 2 ενας για καθε καναλι.επισης transport και dac δικα τους ξεχωριστα τροφοδοτικα.

Οι μαγνητες του sub ειναι ηλεκτρομαγνητικοι!ετσι οριζεις εσυ μεσω ενως εξωτερικου ρυθμιστικου το ποσο δυναμη θα εχει ο μαγνητης.

Ο ηχος του με ενθουσιασε αρκετα,αλλα και παλι επεμεινα στα mclntosh.Οταν ακους ενα συνολο περιπου στα 80.000 ευρω και σου εχει παρα πολλα και μετα σκεφτεσαι οτι τα utopia κανουν 130.000 τα θεωρεις πανακριβα.Σιγουρα ομως το utopia θα παιζει σε πιο υψηλες σταθμες.

Επισης τα τεραστια νικελ kef τα οποια εμφανισιακα δεν μου αρεσαν και σιγουρα θα ειναι πολυ δυσκολο ηχειο για απαιτικους χωρους.Στο ηχητικο τομεα ομως ηταν το κατι αλλο.Θα παραχθουν 100 κοματια τα 50 ηδη εχουν πουληθει και τιμη 100.000+φπα!

Αυτο που με χαλασε πολυ ηταν ο πωλητης της crystal audio,οπου προσπαθουσε να μου εξηγησει οτι τα ηχεια της εταιρειας ειναι το κατι αλλο,λογω thx και οτι εχουν τοσο τελεια διασπορα.επαιζε μουσικη DTS 5.1 με ενα av pioneer και dvd.και μου ελεγε να καθομαι στην γωνια διπλα στο ηχειο και να μου λεει οτι ακους το ιδιο πραγμα με αυτο που εισαι στο κεντρο,και οτι οι αλλοι κατασκευασται ζητανε χιλιαδες ευρω,και να μην μπορεις να κουνηθεις 10 εκατοστα.ο τροπος που τα ελεγε και γελαγε,λες και ειχε το καλυτερο ηχειο στην εκθεση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Iδρυτά ωραιότατα τα spicom αν και ψάχναμε να βρουμε το μπάσο με τον sperz.Καλά απ το πρωί ήταν εκεί ο καημένος;;;;;;

Reaction score
4.247
Απάντηση: Εντυπωσεις απο την εκθεση High End Show 2008

Αυριο το απογευματακι θα ειμαι κι εγω εκει. Ανυπομονω να γνωρισω πολα μελη με τα οποια ανταλασουμε αποψεις. Καιρος να τα πουμε κι απο κοντα

Reaction score
2
Iδρυτά ωραιότατα τα spicom αν και ψάχναμε να βρουμε το μπάσο με τον sperz.Καλά απ το πρωί ήταν εκεί ο καημένος;;;;;;
Μην ψαρωνεις ρε συ, βρηκα που ειχε παει το ατιμο. Θα παω αυριο πρωι-πρωι που δεν θα χει κοσμο και θα το βγαλω οξω :137:

Reaction score
4
Απάντηση: Εντυπωσεις απο την εκθεση High End Show 2008

ποση ωρα θελει περιπου να γυριστει η εκθεση;

με προϋποθεση να καθεσε και 5-10 λεπτα τουλαχιστον σε καθε εκθετη

επισης ποσους εκθετες εχει;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Μην ψαρωνεις ρε συ, βρηκα που ειχε παει το ατιμο. Θα παω αυριο πρωι-πρωι που δεν θα χει κοσμο και θα το βγαλω οξω :137:
Στο μπάνιο ήταν,ε;;;;;Τ΄ άτιμο:138:

Reaction score
8
Αυριο το απογευματακι θα ειμαι κι εγω εκει. Ανυπομονω να γνωρισω πολα μελη με τα οποια ανταλασουμε αποψεις. Καιρος να τα πουμε κι απο κοντα
Βασιλη θαμαι κι εγω εκει
ελπιζω να τα πουμρ

Reaction score
2
Οι κατακτησεις του ιδρυτη

Θελει και πιπινια ο κωλογερος, κακο χρονο να χει...

Attachments

Reaction score
0
Μια επίσκεψη στο AVshow 2008....!!

Καλησπέρα σ' όλη την παρέα!!

Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2008 επισκεύτηκα κι εγώ (μαζί με το ταίρι....) ως ανερχόμενος φίλος του Hi-End το AvShow 2008 στο Athens imperial στο Μεταξουργείο. Εκεί στο δωμάτιο 412 συνάντησα τον φίλο μας spresv, και είδα στα πεταχτά νομίζω και τον Ανδρέα Κ..

Η εμπειρία ήταν καταπληκτική, άν και δεν είχα άπλετο χρόνο, λόγω διαβάσματος (για το σχολείο)....

Μετά περάσαμε μια μικρή βολτούλα με τη γυναίκα στο σύνταγμα να τσιμπίσουμε κατιτίς....

Reaction score
0
Re: Μια επίσκεψη στο AVshow 2008....!!

Στο Δωμάτιο 412 του avsite, Υπήρχαν λίγα αλλά καλά πράγματα!!

Και το πιο αξιοσέβαστο, ο po-Boy του Μιχάλη Σπέρτου, χρόνια του πολλά κιόλλας!!

Kαι το Macbook Air άξιζε, αλλά είναι λίγο off topic....

Απορώ πώς δεν έβγαλα κι άλλες φωτογραφίες ο βλάκας, και γιατί δεν έκατσα να γνωριστούμε καλύτερα με τον spresv. Δεν ξέρω τι μ' έπιασε.... Είμαι πολύ χαζός πάντως....

Reaction score
0

Και μερικά απο τα πιο ωραιούτσικα πραγματάκια που με τράβηξαν να τα απαθανατήσω.

Καλά.... τι ήταν αυτοί οι Mcintosh ρε παιδιά!!
Πολύ ωραίο σύστημα.... (ηχητικά πάντα..)

Reaction score
0

Και μερικά άλλα πράγματα που απαθανάτησα (απο τα καλύτερα στο αυτί μου....)

Reaction score
0

Ίσως αυτό μου τράβηξε την προσοχή περισσότερο απ' όλα....

Reaction score
0

Συμπαθάτε με αν είναι λίγο κουνημένες, αλλά είχε σε μερικα δωμάτια πολύ χαμηλό φωτισμό, και δεν ήθελα να βάλω φλάς για να μην σπάω τα νεύρα στους άλλους....
Έτσι αναγκάστηκα να βγάλω με μικρή ταχύτητα....

Αυτά....!!

Σχόλια δικά σας!!

Reaction score
5

Αχ αυτοί οι Mac-ηδες... Ότι και να δω ή να ακούσω, πάντα κάποιος Mac θα μου κάνει ένα περίεργο κλικ... Ψυχολογικό;;; :116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk