Εξωτερικός σκληρός δίσκος Seagate Replica 500GB 5400RPM

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
δεν πουλήθηκε?

windmill

"Επαγγελματίας"
Reaction score
12
Αυτός είναι ο δεύτερος και υπάρχει και τρίτος που είναι σε χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως δίσκος πλέον και όχι για back up. Windows vista τέλος.

windmill

"Επαγγελματίας"
Reaction score
12
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ; AN ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.662
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ; AN ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ.
γιατί ΦΩΝΑΖΕΙΣ?
έχεις λογαριασμό από το 2009 αποκλειστικά σε αγγελίες....δεν είναι η πρώτη φορά που έχει αναφερθεί αυτό για όμοια προιόντα
και φυσικά δεν θα αποτελέσεις εσύ εξαίρεση σε αυτό

windmill

"Επαγγελματίας"
Reaction score
12
Δεν φωνάζω. Αλλη μια φορά έχει γίνει με το πολύμετρο που όντως είχα δύο. Το ένα πουλήθηκε το άλλο είναι πρός πώληση. Εσύ μου λές έχεις δύο , πρἐπει να πουλήσεις και τα δύο ταυτόχρονα. Εγώ μπορεί να θέλω να πουλήσω το ένα τώρα και το άλλο σε δύο χρόνια.Σε δύο χρόνια δεν θα βάλω ξεχωριστή αγγελία;

daharis666

Moderator
Reaction score
79.662
Αλλη μια φορά έχει γίνει με το πολύμετρο που όντως είχα δύο.
άρα την ξέρεις την διαδικασία...κ την επαναλαμβάνεις κ το κάνεις κ θέμα

Εσύ μου λές έχεις δύο , πρἐπει να πουλήσεις και τα δύο ταυτόχρονα. Εγώ μπορεί να θέλω να πουλήσω το ένα τώρα και το άλλο σε δύο χρόνια.Σε δύο χρόνια δεν θα βάλω ξεχωριστή αγγελία;
Λάθος
αν περάσει ένας χρόνος από το κλείσιμο της αγγελίας ΤΟΤΕ εχεις δικαίωμα να δημιουργήσεις καινούρια με το ίδιο προιόν

Απαγορεύεται το κλείσιμο αγγελίας και το post νέας ίδιας αν δεν έχει περάσει ένας χρόνος απο το τελευταίο post. Σε τέτοια περίπτωση, ο συντονιστής μπορεί να ξεκλειδώσει την αρχική.

windmill

"Επαγγελματίας"
Reaction score
12
Καλύτερη τιμή όχι γιατί είσαι super moderator... Aν δεν ήσουνα super to συζητάγαμε. Κάνετε ενοποίηση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.423
Members
38.183
Νεότερο μέλος
tzimarou