vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.817
Nα μαθετε ρε που τετοια ωρα παλι για μασαμπουκες μιλατε χαιεντογουρουνα!!!!!!!!!!!
Attachments
-
50,1 KB Προβολές: 16
Νά' στε καλά, εσύ κι ο έτερος από ΚΚεντρική Ελλάδα δασκαλάτορας που μας δίνετε που και που καμιά χρήσιμη συμβουλή για το πως να πορευόμαστε στη ζωή και να πράττουμε το σωστό...Εν κατακλείδι...
Μην πιστεύετε σε γκουρού, μην υιοθετείτε αβίαστα ότι σας λένε.
Αποκτήστε γνώση, που θα αποτελέσει την ασπίδα όλων μας.
Απομονώστε τους κομπλεξικούς που μας τριγυρνούν...
Φίλε Μπλάτσιο κάνε μια σύγκριση ενός πικάπ με ανάρτηση με ένα χωρίς αλλά με μεγάλη μάζα και πες μας τις εντυπώσεις σου. Οι 'θεωρίες' είναι θεωρίες. Τί ακούμε καλύτερα με τα αφτιά μας αυτό μετράει και μάλιστα αν αυτό το καλύτερο έχει σαν αναφορά του την ζωντανή ακουστική μουσική για σύγκριση. Λ.Σ.
Μάλιστα...Νά' στε καλά, εσύ κι ο έτερος από ΚΚεντρική Ελλάδα δασκαλάτορας που μας δίνετε που και που καμιά χρήσιμη συμβουλή για το πως να πορευόμαστε στη ζωή και να πράττουμε το σωστό...
Ευχαριστούμε...Να είσαι σίγουρος φίλε μου πως τις συμβουλές σου εγώ προσωπικά τις λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου...............
Φίλε Μπλάτσιο σαν καταναλωτής-φιλόμουσος θα πρέπει να προτιμήσεις αυτό που ακούγεται καλύτερα. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της αναπαραγωγής μουσικής στο σπίτι μας ώστε να απολαύσουμε καλύτερα την αγαπημένη μας μουσική.Κ. Στεφανίδη, δεν λέω ότι ένα πικάπ με μεγάλη μάζα θα παίζει κατ' ανάγκην καλύτερα ή χειρότερα από ένα πικάπ με ανάρτηση. Και φυσικά οι θεωρίες είναι θεωρίες, και αυτό που μετράει είναι η υλοποίηση και όχι η θεωρία. Αυτό που λέω είναι ότι αν πάρουμε δύο πικάπ παρόμοιας απόδοσης, ένα με μάζα και το άλλο με ανάρτηση, το πρώτο θα κοστίζει πολύ περισσότερο αλλά θα είναι απλό στην σχεδίαση, ενώ το άλλο θα κοστίζει λιγότερο, αλλά χρειάζεται πολύ καλύτερο σχεδιασμό.
Σαν καταναλωτής λοιπόν προσωπικά θα προτιμήσω το δεύτερο...
Πριν κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να βρεις μια γυναίκα με προίκα. Τα υπόλοιπα έρχονται αγόρι μ'. :126:Το σκέφτομαι, αλλά μάλλον θα το υλοποιήσω όταν πάω σε δικό μου χώρο.
Γιατί να μη γίνω εγώ ο ίδιος ο "ράφτης", που θα "ράψει" ένα ηχείο στο χώρο του και τα γούστα του;