Επιλογή αγοράς ολοκληρωμενου ή προενισχυτη home cinema

Reaction score
19
Καλησπέρα στην ομάδα! Θέλω να ρωτήσω λίγο για γνώμες αναφορικά με την αγορά ενισχυτή, είμαι ανάμεσα στον arcam av41 και τον anthem avm70 που είναι κορυφαίοι και λεπτομερείς ωστόσο παίρνουν μόνο 2 subs και γιαυτό το λογο σκεφτόμουν τον denon 6800 επειδη παίρνει 4 subs και έχει και αυτός Dirac αλλά είναι και πιο οικονομικός, μ ενδιαφέρει πολύ η έκρηξη και το μπάσο στην κιμηματογταφικη σκηνή αλλά και η καθαρότητα του ήχου, ωστόσο είμαι λίγο μπερδεμένος...επίσης ξέρει κάποιος αν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στη λεπτομέρειες και την καθαρότητα του ήχου οι 2 προενισχυτες σε σύγκριση με τον denon? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
ΥΓ μ εμδιαφερομαι μονο για προενισχυση ακόμα και για τον DENON

gid

Reaction score
9.937
Και στον 1ο ενισχυτή μπορείς να βάλεις 4 σαμπ με δύο σπλίτερ καλώδια "Υ" δηλαδή "1-σε-2".

Reaction score
19
Και στον 1ο ενισχυτή μπορείς να βάλεις 4 σαμπ με δύο σπλίτερ καλώδια "Υ" δηλαδή "1-σε-2".
Ναι αλλά δεν θα έχω απώλεια??

gid

Reaction score
9.937
H τάση που θα λάβουν τα δύο σαμπ θα παραμείνει ίδια με την περίπτωση του ενός σαμπ, οπότε όχι.

Reaction score
9.573
Από προσωπική εμπειρία, χρησιμοποιώντας 2 εξόδους σαμπς που είχε ο denon για 4 συνολικά σαμπς, έβγαζε διαφορετικές κάθε φορά τιμές στην απόσταση για sub 1 & 2 όταν ήταν τοποθετημενα σε 4 διαφορετικά σημεία στον χώρο και έτρεχα το Audyssey. .
Οταν ήταν σε 2 θέσεις το ένα πάνω στο άλλο, έβγαζε σωστές αποστάσεις.
Προσωπικά θα επέλεγα για 4 σαμπς στον χώρο και 4 εξόδους.

Reaction score
5.471
Το σύστημα ισοσταθμίσης του Ανθεμ είναι κλάσεις ανώτερο από τ άλλα
Το θέμα με τα σαμπ λύνεται με minidsp
Ή με άλλο παρόμοιο
Ο χώρος είναι φροντισμένος ή απλά ότι κάνει η ισοστάθμιση σου ;

Reaction score
9.573
Το σύστημα ισοσταθμίσης του Ανθεμ είναι κλάσεις ανώτερο από τ άλλα
Το θέμα με τα σαμπ λύνεται με minidsp
Ή με άλλο παρόμοιο
Ο χώρος είναι φροντισμένος ή απλά ότι κάνει η ισοστάθμιση σου ;
Αυτός ο Ανθεμ μπορεί Auro-3D.?

Reaction score
274
Εδώ μια άλλη αποψη....😁

Πιστεύω πως Το Dirac live με το έξτρα bass control is very hard to beat..

Ήμουν κ εγω παλιότερα σ ενα αντίστοιχο διλλημα με το anthem 90 αλλα με όλα αυτά που διάβασα έφυγε νύχτα απο τις επιλογές μου... (Τον απέρριψα για 14 λόγους...)

1.Made in Taiwan

2.NO XLR INPUTS to connect for example Eversolo..or any other dac...

3.Έχουν αναφερθεί καψίματα ηχείων κ τουιτερ απο το ΑΡC , το οποιο παιζει αρκετα πιο δυνατα κατά το σετάρισμα σε σχεση με αυτα π εχουμε συνηθίσει.

4.Έχουν αναφερθεί αποσυνδέσεις στον ήχο.

5.Έχουν αναφερθεί HDMI hand shakes.

6.Έχει αναφερθεί υπερβολικός θόρυβος ανεμιστήρα π ακουγεται κ από τα 4 μέτρα.

7.Δεν έχει Dynamic EQ για βραδυνες ησυχες ακροάσεις.

8.Τόσα χρόνια μετά δεν είναι ROON READY

9.Δεν υποστηρίζει AURO 3D.

10.Υποστηρίζει αποκλειστικά μόνο ένα EQ SYSTEM το ΑRC , ενώ οι MARANTZ DENON (DIRAC LIVE AND AUDYSSEY )

11.Έχει αναφερθεί αρκετές φορές να παγώνει κολλάει το μενου και να ξεπαγώνει μονο με βγαλσιμο από πρίζα..

12.Δεν παίζει DSD

13.Είναι και ακριβότερο απο άλλους στην κατηγορία του.

14.Στην περίπτωση το 70 εχεις μονο 2 εξόδους sub...

15.Έχουν αναφερθεί επίσης καψίματα ηχείων λόγω κολλήματος του volume της εφαρμογής στο κινητό. Πιθανότατα αυτό θα έχει λυθει...

Ολα αυτα ειναι ασυγχώρητα για ενα AV των 10Κ....
Ενώ οι ενισχυτές τους (π κ έχω ) είναι όντως αλλη κλάση και made in Canada....

Και τι μας μένει ;; Τα καλα dacs AKM που κ αυτά μ ενα Eversolo A8 καθάρισες και στο κομμάτι του pure stereo listening.

Για Arcam δεν έχω ψάξει κ δεν ξέρω τι παίζει...

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.012

Reaction score
274
Σοφή επιλογή!!👍

Δεν σπάει δεν χαλάει λέμε κ παίζει άριστα!!

Δεν τον προτεινα χθες προσωπικα για να το παίξω ουδετερατζα καθώς έχω τον εκπληκτικο AV10.

Τρομερά και προσεγμένα audio/videophile υλικά προενίσχυσης , μόνωσης και γενικά κατασκευής.Πλακέτες HDMI με ανεξάρτητες ψύκτρες κ αρκετα ακόμα καλούδια!

Επιπρόσθετα παίζει όλα τα φορμά ήχου , παίρνει 2 EQ systems με άπειρες παραμετροποιήσεις για να το φερεις στα μέτρα του χώρου σου , εχει XLR Iputs και 4 outputs for speakers and subs , παίζει DSD , έχει το μεγαλύτερο SNR για AV , τερματίζει για πλάκα όποιον ενισχυτή κ να του βάλεις με τα σχεδόν 11volt στις εξόδους του και δεν εχει αναφερθει κανένα μα κανενα πρόβλημα στα τόσια χρονια υπαρξης του είδε σε επίπεδο software είτε hardware. Θα πάρει και το Dirac ART τα Χριστούγεννα.. Είναί κ πανέμορφος παναθεμα τον..Μονόδρομος.....

Στο δικό μου το κεφάλι ενα σκαλί πριν τον Τρινοφ βρίσκεται η σειρα AV10 , AV20 , AV30.Τον Lyngdorf δεν τον αναφέρω γιατι αμα ειναι να φτασεις στα επιπεδα κοστους κτήσης του είναι κρίμα να μην πάρεις τρίνοφ..

Αλλά ακόμα κ ένας Marantz 40 θα σου κανει τα χατίρια λειτουργώντας τον ως pre amplifier.

The choice is yours!!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.012
Τον Lyngdorf δεν τον αναφέρω
Ο μόνος λόγος για να τον προτιμήσει κανείς είναι να ήθελε να χρησιμοποιήσει εξωτερικά ντακς ή να στείλει ψηφιακό σήμα σε ενεργά ηχεία, χωρίς να πληρώσει υπερδιπλάσια για τον μεγάλο Τρινόφ.

Reaction score
3.482
Γενικά οι νέες σειρές της Marantz δικαιολογούν τα παραπάνω χρήματα σε σχέση με το παρελθον και ειναι ποιοτικά κατασκευασμενες. Από τις πιο φθηνές μέχρι τις πιο ακριβές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.511
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$