- Reaction score
- 1.366
Κόβεις τη οποιαδήποτε ΔΕΗ και τα κερατιάτικα που έρχονται πακέτο στο λογαριασμό ρεύματος, π.χ. πληρώνω ΕΡΤ χωρίς να βλέπω τηλέοραση. Γενικά στο λογαριασμό ρεύματος βάζουν διάφορα κατά καιρούς, ακόμα και ο ΕΝΦΙΑ είχε ενσωματωθεί στην αρχή, δε ξέρω αν τον γλύτωσαν όσοι είχαν μη ηλεκτροδοτημένα ακίνητα στο όνομα τους. Επίσης, υποθέτω με μπαταρίες θα έχεις σταθερό και πιο "καθαρό" ρεύμα αν και για να πω την αλήθεια δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στην Αθήνα, στα νησιά όμως είναι το αντίθετο ειδικά στα τουριστικά το καλοκαίρι. Στην Ελλάδα με την ηλιοφάνεια που έχουμε ακόμα και με χαμηλές θερμοκρασίες, τα φωτοβολταικά & ο ηλιακός θερμοσίφωνας θα πρεπε να επιβάλλονται δια νόμου στις νέες οικοδομές ανεξαρτήτου μονοκατοικίας ή πολυκατοικίας.Σε αυτό συμφωνώ κι είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι σοβαρά - και περιμένω το αντίστοιχο πρόγραμμα επιδοτήσεων στην Κύπρο - να προχωρήσω στην εγκατάστασή τους. Η, ας πούμε, ένστασή μου ήταν στο "κόβεις εντελώς τη ΔΕΗ" και στο ανεξερεύνητο των συνεπειών μιας τέτοιας κίνησης.