Επιλογή ηχείων για MVH-150UI

Reaction score
0
Χαιρετώ την παρέα σας.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Πρόσφατα αγόρασα μια οικονομική πηγή για το αυτοκίνητό μου,θεωρώντας ότι είναι καλύτερη από αυτή που είχε πάνω το αυτοκίνητο.
Δεν ξέρω τίποτα από πηγές,ήχο,ηχεία κτλ κτλ.
Η πηγή είναι το Pioneer MVH-150UI
Εδώ μπορείτε να το δείτε : http://www.pioneer.eu/eur/products/22/121/61/MVH-150UI/page.html
Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε 2 ηχεία για να τα συνδυάσω με το Pioneer MVH-150UI και να έχω ένα ποιοτικό ήχο,όσο αυτό γίνεται, σε μια προσιτή τιμή (≈50 ευρώ?)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Επιλογή ηχείων για MVH-150UI

Γεια σου και από την δική μας φιλόξενη παρέα!

Μια μεγάλη βοήθεια από εμάς θα ήταν να μας έλεγες σε τι αυτοκίνητο θα τοποθετηθούν.

Reaction score
0

Γεια σου και από την δική μας φιλόξενη παρέα!

Μια μεγάλη βοήθεια από εμάς θα ήταν να μας έλεγες σε τι αυτοκίνητο θα τοποθετηθούν.
Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο :wink:
Θα μπει σε ένα Suzuki Vitara '99

Reaction score
0

Επίσης κάτι που ξέχασα να επισημάνω είναι ότι το αυτοκίνητο έχει θέσεις για ηχεία και μπροστά και πίσω...
Εγώ θέλω τα δύο ηχεία να τα τοποθετήσω πίσω. (μπροστά δεν μου αρέσει να έχω ήχο,αν βοηθάει κάπου και αυτό)

Reaction score
0

Άλλη μια ερώτηση.

Στα χαρακτηριστικά του MVH-150UI γράφει: Max. Power Output : MOSFET 50W x 4
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδεθούν 4 ηχεία από 50w το καθένα? ή και 2 ηχεία με συνολικά 200w ?
To MOFSET τι σημαίνει?

Ευχαριστώ!

Reaction score
0

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει ; :whistling:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Το αυτοκίνητο σου μπορεί να πάρει μεγάφωνα αρκετών επιλογών ομοαξονικά. Πρέπει να υπολογίσεις στα 50Ε και την τοποθέτηση διότι δεν είναι plug n play στο Vitara.

Αν είναι 4πορτο πρέπει να βγει η ταπετσαρία και να τοποθετηθεί μια βάση στήριξης του μεγαφώνου
http://www.suzuki-forums.com/attach...udio-upgrade-using-same-speaker-rise-door.jpg

Αν είναι 2πορτο και οι θέσεις των ηχείων είναι κάτω στα πόδια, πρέπει να βγει το πίσω κάθισμα, ώστε να μπορεί να βγει η ταπετσαρία. Αν οι θέσεις είναι πίσω από τα πίσω καθίσματα είναι λίγο πιο εύκολη η πρόσβαση.

Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης αλλά ήμουν άρρωστος!

Reaction score
0

:cool: Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,θα το ψάξω ακόμα λίγο και το ξανασυζητάμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos