Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και εγώ για ενισχυτή έλεγα πως θα έκανα δουλειά αυτός που έχω είναι home cinema δεν ξέρω αν δίνει αυτό που μπορούν τα ηχεία να βγάλουν.Εγώ θα ξεκινούσα από τον ενισχυτή. Νομίζω αυτός που έχεις είναι πολυκάναλος σωστά; Αν τον χρησιμοποιείς μόνο για μουσική πρέπει να πας σε δικάναλο ενισχυτή για να έχεις βελτίωση. Τα ηχεία είναι αξιοπρεπή και ότι πρέπει για τη μουσική που ακούς.
Σε μεταχειρισμένα, αν σε ενδιαφέρει μπορείς ,να βρεις πολύ καλά μηχανήματα και εδώ
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα ηχεία που μου λες έχουν 5κ έλεγα για κάτι πιο οικονομικό 700 800€ έκαστος.Τα ηχεία που έχεις, από τα χαρακτηριστικά τους, λογικά καλύπτουν τον χώρο που αναφέρεις (35 τ.μ.), σαν κατηγορία το ηχείο μπορούμε να το κατατάξουμε στο hifi και σύμφωνα με ορισμένους κριτικούς (stereophile mag.), αποδίδει πολύ ευχάριστα την τζαζ μουσική.
Ο ενισχυτής είναι πολυκάναλος home cinema, με αρκετά αποθέματα ισχύος, και παρότι τα ηχεία πέφτουν και στα 3ohm μάλλον τα οδηγεί με επάρκεια, αν και ένας δικάναλος ανώτερης κατηγορίας και ισχύος, προς hiend, θα αναδείξει το μέγιστο των δυνατοτήτων των ηχείων, κάτι που ίσως σε ικανοποιήσει, οπότε όπως, λέει και ο leonis, μια κατεύθυνση, είναι να βρεις ένα ποιοτικό δικάναλο ενισχυτή.
Η αλλαγή ηχείων, είναι βέβαια πιο δραστική αλλαγή στα αδρά χαρακτηριστικά του ήχου, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ότι ακούς δηλαδή rock metal μουσική, ένα πιο ευαίσθητο ηχείο με μεγαλύτερο γούφερ και κόρνα, όπως π.χ. τα τύπου Klipsch Heresy θα ήταν πιο ενδεδειγμένο.
Σε καινούργια ναι έχεις δίκιο, μπορείς όμως να βρεις μεταχειρισμένα, πιστεύω κοντά στο χιλιάρικο, σε αυτού του τύπου υπάρχουν και τα magnat transpuls, τα οποία δεν γνωρίζω πόσο ποιοτικά είναι, μπορείς όμως να πας να τα ακούσεις, το 15 ιντσο έχει 1358 λιανική και το 10 ιντσο ακόμη φθηνότερα.Και εγώ για ενισχυτή έλεγα πως θα έκανα δουλειά αυτός που έχω είναι home cinema δεν ξέρω αν δίνει αυτό που μπορούν τα ηχεία να βγάλουν.
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα ηχεία που μου λες έχουν 5κ έλεγα για κάτι πιο οικονομικό 700 800€ έκαστος.
Έγινα δεν ήμουνα χαχαχαχα αυτόν τον έχω από το 2004 είναι σκυλί δεν έχει τίποτα, απλά πιστεύω επειδή είναι home cinema δεν δίνει αυτό που πρέπει, γι αυτό και σκέφτομαι την αλλαγή του μετά τόσα χρόνια.Είσαι γιαμαχάκιας εε; Σίγουρα πιστεύω θα ακούσεις βελτίωση και θα οδηγεί καλύτερα τα b&w
Έχει από ότι βλέπω αλλά τι εννοείς επαγγελματικό τελικόαν ο yamaha έχει pre out μπορείς να συνδέσεις έναν δικάναλο επαγγελματικό τελικό και να...του δώσεις και να καταλάβει!
Ντάπα Ντούπατι εννοείς επαγγελματικό τελικό
Μάλλον εννοεί κάτι τέτοιο:Έχει από ότι βλέπω αλλά τι εννοείς επαγγελματικό τελικό
Δεν λες και ποιόν ROTEL έβαλες?Για μένα βάλε έναν τελικό πάνω στον RXV650 στις pre out και θα είσαι μια χαρά.
Σε έναν μεγαλύτερο yamaha από τον θκός έβαλα έναν τελικό rotel με ηχεία 602 s3 και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος εδώ και πολλά χρόνια.
Που είναι ποια? Θα με βοηθούσε πολύ αν έλεγες,δεν γνωρίζω πολλά πράγματα περί ήχου γι αυτό ζητάω βοήθεια από εσάς.18 ποστ, ακόμα δεν δόθηκε η προφανής σωστή λύση. Υπομονή.