- Reaction score
- 23
Καλησπέρα σας και από μένα ... Το σύστημα μου περιλαμβάνει τα εξής..
Advance Paris xa160
Advance Paris xp500
Advance Paris stream
Ηχεία mission mx5
Και 2 svs sb 3000..
Θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση ηχείων.. ( θέλω να κερδίσω τόσο σε πρίμα τόσο και σε ποιότητα ήχου όσο γίνεται)
Το αρχικό badget είναι +-3000
Άκουω κυρίως classic rock αρκετό jazz και λίγο κλασική μουσική...
Ο χώρος χωρίς να ξέρω ακριβώς τετραγωνικά περίπου πρέπει να είναι άνω των 25 τμ σίγουρα..( σαλοκουζινα)
Να πω στην αρχή κοίταζα για τα focal aria 948..( χωρίς να τα έχω ακούσει.. αλλά μου είπαν ότι γενικά είναι ένα δύσκολο ηχείο ότι κατεβαίνει αρκετά στα ohm. Και θα θέλει πιο μεγάλο ενισχυτή)
Έχω ακούσει τα εξής ηχεία..
Svs ultra τα οποία δεν με γέμισαν ..
Jbl studio 698( ήταν καλύτερα αλλά πάλι κάτι δεν με ενθουσίασε)
Polk audio reserve r700( εδώ ήταν καλύτερα τα πράγματα μου άρεσε)
Elac vela bs404( εδώ μου άρεσαν αλλά με προβληματίζει ότι είναι ηχείο μικρό bookshelf και ίσως πέσει μικρό για τον χώρο )
Να πω ότι αυτή την στιγμή με τα Μίσσιον τα κροσαρω στα 80 hz αφού υπάρχειη επιλογή... Άλλωστε υπάρχουν και τα sub.. για τα χαμηλά..
Απόσταση ηχείων 2m απόσταση ακρόασης 3m
Advance Paris xa160
Advance Paris xp500
Advance Paris stream
Ηχεία mission mx5
Και 2 svs sb 3000..
Θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση ηχείων.. ( θέλω να κερδίσω τόσο σε πρίμα τόσο και σε ποιότητα ήχου όσο γίνεται)
Το αρχικό badget είναι +-3000
Άκουω κυρίως classic rock αρκετό jazz και λίγο κλασική μουσική...
Ο χώρος χωρίς να ξέρω ακριβώς τετραγωνικά περίπου πρέπει να είναι άνω των 25 τμ σίγουρα..( σαλοκουζινα)
Να πω στην αρχή κοίταζα για τα focal aria 948..( χωρίς να τα έχω ακούσει.. αλλά μου είπαν ότι γενικά είναι ένα δύσκολο ηχείο ότι κατεβαίνει αρκετά στα ohm. Και θα θέλει πιο μεγάλο ενισχυτή)
Έχω ακούσει τα εξής ηχεία..
Svs ultra τα οποία δεν με γέμισαν ..
Jbl studio 698( ήταν καλύτερα αλλά πάλι κάτι δεν με ενθουσίασε)
Polk audio reserve r700( εδώ ήταν καλύτερα τα πράγματα μου άρεσε)
Elac vela bs404( εδώ μου άρεσαν αλλά με προβληματίζει ότι είναι ηχείο μικρό bookshelf και ίσως πέσει μικρό για τον χώρο )
Να πω ότι αυτή την στιγμή με τα Μίσσιον τα κροσαρω στα 80 hz αφού υπάρχειη επιλογή... Άλλωστε υπάρχουν και τα sub.. για τα χαμηλά..
Απόσταση ηχείων 2m απόσταση ακρόασης 3m
Last edited: