Επιλογή οικονομικού δικάναλου, ψηφιακού;

Reaction score
655
Όπως;
Ο ήχος των CM1090 και GCA-510 που είχα παλιά μου αρέσε.
Τώρα βέβαια έχουν αλλάξει κι οι μουσικές απιτησεις, δεν ακούω Trance ουτε να με πληρώνουν, που λέει ο λόγος.

@tanto κάνα τέτοιο μικρακι είναι καλό.

Last edited:

Reaction score
655
Δεν ξερω εαν ειναι εφικτη η αγορα απο εδω: http://www.richersounds.com/product.../cambridge-audio/topaz-am1/camb-topaz-am1-blk

Εαν ειναι, τοτε μιλαμε για εναν LM3886 based ενισχυτακο με ελαχιστα υλικα και potential, και με μια φροντιδα με ελαχιστο κοστος στην τροφοδοσια και στους "μικρους" πυκνωτες περι του ολοκληρωμενου της National, έχεις ενα καλόηχο μικρο low budget ενισχυτακι.

Αυτό μου φαίνεται πολύ καλη επιλογή.

Reaction score
655
Απο ππυ μπορεί να αγοραστεί κατι έστω αντιστοιχο με τον AM1;

Λόγω χιόνια όπως και να χει αργεί η αγορά.

Reaction score
4.188
Ο ήχος των CM1090 και GCA-510 που είχα παλιά μου αρέσε.
Τώρα βέβαια έχουν αλλάξει κι οι μουσικές απιτησεις, δεν ακούω Trance ουτε να με πληρώνουν, που λέει ο λόγος.
Αμερικάνικο σε αυτή τη τιμή, υπάρχει ένας Marantz 2216 στη χε, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αλλά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Συν ότι έχει ράδιο και phono mm. Φυσικά θα πρέπει να υπολογίσεις και ένα σέρβις (αν δεν έχει γίνει) στα έξοδά σου ίσως αργότερα, για να μη σου πέσουν όλα μαζί!

Reaction score
655
Αμερικάνικο σε αυτή τη τιμή, υπάρχει ένας Marantz 2216 στη χε, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αλλά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Συν ότι έχει ράδιο και phono mm. Φυσικά θα πρέπει να υπολογίσεις και ένα σέρβις (αν δεν έχει γίνει) στα έξοδά σου ίσως αργότερα, για να μη σου πέσουν όλα μαζί!
Δεν περιμένω πολλά σε αυτά τα χρήματα. Αν και τόσο περιπου είχα πάρει τα πάρει τα παραπανω μηχανήματα.
Το ράδιο στην περιοχή μας είναι καθαρά διακοσμητικό.
Επίσης τα service είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.085
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos