Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.006
Παρακαλω, μην ανεβαζετε πολυπριζα χωρις διακοπτη.
Μου γυριζουν τα ματια.
Ευχαριστω.
Μου γυριζουν τα ματια.
Ευχαριστω.
Ωραιοτατο το δευτερο με κουμπάκια για να ανοιγεις όλα τα ενεργα μαζι και μηχανηματα ξεχωριστά.Και 16 amp ανα μεριά.Ναι, δε μ'αρεσ' η μάρκα.
Αυτό δηλαδή σε χαλάει εσένα;
Και κοίτα μια ωραία μάρκα :
Πάρε ένα χαπάκι. Γρήγορα!Ένα γιατρό!
Ένα γιατρό!
Ντιμιφουτ; βοήθεια!!
Μπύρα με χερούλι επειγόντως, να κατέβουν τα φαρμάκια κάτω.
Αυτό είναι ειδικό για το τέμπλορ 10, το γνωστό οικονομικό σαμπ της πρισονους.Πάρε ένα χαπάκι. Γρήγορα!
Έχω μετρήσει αντίσταση σημαντική στο πλαϊνό κίτρινο έλασμα της γείωσης, που χρειάστηκε γυαλοχαρταειαμα (λεπτό) για να επανέλθει η επαφή (και λίγο σπρέι 3Μ).(το κίτρινο εκτός από την φωτό φαίνεται να έχει φθαρεί λιγότερο.
μρε εσυ εισαι νεο παιδι τι καποια ηλικια λεςΈχω και μια α ηλικία.
Καλά κάνεις και το επισημαίνεις, αλλά για τις τάσεις που συζητάμε, και ειδικά στα επώνυμα (εγκεκριμένα και πιστοποιημένα) υλικά, η επιφανειακή αλλοίωση και η αντίσταση εν γένει αποκαθίστανται μόλις περάσει λίγο ρεύμα. Στην γείωση, που την θέλουμε συνέχεια "έτοιμη", ίσως έχει λίγο μεγαλύτερη σημασία.Και τα δύο Άνταμ είναι ρακ μαουντεντ, και τα δύο με διακόπτη.
View attachment 205253
Αυτό είναι ειδικό για το τέμπλορ 10, το γνωστό οικονομικό σαμπ της πρισονους.
Πάει πακέτο ένα πράμα.
ΥΓ.
Έχω μετρήσει αντίσταση σημαντική στο πλαϊνό κίτρινο έλασμα της γείωσης, που χρειάστηκε γυαλοχαρταειαμα (λεπτό) για να επανέλθει η επαφή (και λίγο σπρέι 3Μ).
Έχω μονίμως τη συνήθεια να μετράω όλα τα καλώδια που φτιάχνω, είτε ιντερκονεκτ είτε ρεύματος, και μετράω τόσο για πιθανό βραχυκύκλωμα, όσο και την αντίσταση όλων των αγωγών.
Στη γείωση σε φις σουκου με κίτρινα ελάσματα, έχω μετρήσει κατ'επαναληψη πολύ υψηλές τιμές αντίστασης, πρακτικά δε θα είχαν γη.
Στα ασημένια, άχρωμα τελοσπαντων, ποτέ δε μέτρησα πρόβλημα.
Από τη μικρή μου εμπειρία.
Το εχω, μας χαλαει εχει φιλτρο εμεις οι χαιενταδες θελουμε καθαρο Ρευμα αγνο και παρθενο
32Α λεμε για να βγαινουν σωστα τα χαμηλα χερ ντοκτορΚι είναι και 10Α, όχι 16Α..
Για το εργοστάσιο τσίπουρου;32Α λεμε
οοοοοοοοοοοοοοο ακου εργοστασιο, ειμαι βιομηχανος ειμαι βιομηχανος.....Για το εργοστάσιο τσίπουρου;
Δεν το έχω με αυτά και δεν μπορώ να καταλάβω από τα χαρτιά τους. Αυτά τα Κιι 3+ΒΧΤ πόσα Α να θέλουν?Για το εργοστάσιο τσίπουρου;
Πιθανώς.
Για το σπίτι σου πάντως, τα 3-4 αμπέρ δε τα ξεπερνάς ούτε με μομπι.
Το ψυγείο με το φούρνο, πιο πολύ θα τραβάν απ'το στέρεο, βάλε κει τα χοντρά.
Φίκσεντενω ένας άνθρωπος με χαμηλό επίπεδο λογικής (με ροπή στον παραλογισμό) χρειάζεται βουντού.
Δε το έπιασες καλά νομίζω αλλά δε πειράζει (ιδιως το "μόνο" που έπρεπε να σταθείς ιδιαίτερα).Φίκσεντ
Βεβαίως.Τελικά ακούγονται τα πολύμπριζα ?
Αυτά είναι εντελώς σωστά, αλλά είναι η μία κατεύθυνση της συνεπαγωγής. Το αντίστροφο δεν ισχύει.Τι να κανει δηλαδη ο ανθρωπος να περιμενει να εχει αποδειξεις πριν κανει επιστημονικες σκεψεις για το formulation μιας νεας θεωριας ? Και ας ειναι λαθος ε και ? Εαν ομως αποδειχθει σωστη .... Δε προχωραει ετσι η επιστημη ? Ο Αινσταιν που στο κατω κατω ειναι η μονη θεωρια που μπορουμε να πουμε οτι εχει δοκιμαστει τις περισσοτερες φορες και που ακομη δε μιλανε οι σοβαροι επιστημονες για αποδειξη, πως συνελληφθη ? Μπορει να συμβει και το αντιθετο αλλα και η επιστημονικη σκεψη να προηγειται οποιας αποδειξης. Μπορει κατι να "αποδεικνυεται" και να μην ισχυει τελικα και να μην αποδεικνυεται και ομως να ειναι αληθεια (να αποδειχθει αργοτερα). Αποδειξη μονο στα μαθηματικα και μαλιστα μονο "μεσα" σε αυτα.