Επιλογή στρώματος , τι να επιλέξω;

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους , ψάχνω στρώμα και έχω καταλήξει σε 2 επιλογές από candia και elite
Τα στρώματα μου άρεσαν και τα 2 αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα

σαν τιμές έχω καλύτερη προσφορά στην elite

έχει κάποιος κάποια γνώμη;

.

Reaction score
1.202
σε ολες τις αγορες η ερωτηση που πρεπει να γινει ειναι το μπατζετ που διαθετουμε
στα στρωματα τωρα πρεπει να πας στα μαγαζια και να τα δοκιμασεις ,, και οχι ξαπλωνω για ενα λεπτο και τελος. εγω πλεον στα 54 μου και με τη μετακομιση στο καινουργιο μου διαμερισμα πηγα σε 2 μαγαζια και εκανα τις δοκιμες μου ,,, κατεληξα στο mediastrom optimum ...ξεφραγκιαστηκα μεν αλλα ο υπνος που κανω δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα στρωματα που ειχα

Reaction score
0
Πήρα από 3 στο κάθε μαγαζί και δοκίμασα για αρκετή ώρα τα στρώματα. Μου αρέσουν και τα 2 αλλά μου βγαίνει λίγο πιο οικονομικό της elite .

Reaction score
11
Είχα πάρει το 2018 απ την Grecostrom, γιατί είχα δει όλη την παραγωγή τους στο εργοστάσιο λόγω δουλειάς κι αυτός είναι ο λόγος που σου γράφω, ένα στρώμα στα 800€ (160x200) και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Δεν πήρα αυτό που ήθελα εγώ γιατί με τη γυναίκα μου παίζουμε ξύλο στο σκληρό μαλακό οπότε έκανα ένα βήμα πίσω, γι αυτό λέω αρκετά ευχαριστημένος.
Αν έψαχνα ξανά θα κοιτούσα και για χαμηλότερες τιμές πάντως γιατί έχει πάει πολύ μακριά η βαλίτσα στα χρήματα που ζητάνε...

Υ.Γ Σήμερα παρεμφερές μοντέλο έχει 900€, μέτρια μαλακό με αυτόνομα ελατήρια και πολλές στρώσεις από διάφορα στο πάνω μέρος.

Last edited:

Reaction score
1.202
Πήρα από 3 στο κάθε μαγαζί και δοκίμασα για αρκετή ώρα τα στρώματα. Μου αρέσουν και τα 2 αλλά μου βγαίνει λίγο πιο οικονομικό της elite .
γνωμη μου ,κανε οπους θες οικονομια, ΜΗΝ κανεις οικονομια στο στρωμα , εσκασα 1500 ευρω για το κορυφαιο στρωμα της media και δεν το μετανιωνω ουτε στιγμη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966