Επιλογή Air Condition

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.617
Ένα μεγάλο έχω σε κεντρικό χώρο για όλο το σπίτι, στους 28 είπαμε, φτάνει και περισσεύει, υπόψιν, εδώ σαπάν στη Λάρσα εκτός από πολύ ζέστα, έχουμε και φουλ υγρασία, μην έρθεις καλοκαίρι γιατί θα σε πάρουν τέσσερις έτσι όπως μας τα λες. :lolsign:
Ο κάμπος της Λάρσας είναι ο ορισμός του δροσερού κλίματος το καλοκαίρι. :biggrin:

Θυμάμαι πριν 10-15 χρόνια, περνώντας με το αυτοκίνητο Αύγουστο μήνα, με το θερμόμετρο να γράφει 45 βαθμούς, το air condition στο φουλ να βογκάει, είναι ο άλλος με όλα τα παράθυρα ανοιχτά. Πινακίδες Λάρισας ο θεός...

Reaction score
1.047
Λάρισα καλοκαιρι δεν πλησιαζεται.

Θυμαμαι μια ασχετη περίπτωση που ειχα βρεθει πριν κανα δυο χρονια Αττάλεια τελος Σεπτεμβριου και αρχες Οκτωβρίου και γελαγα με τα ρουχα που εβλεπα. Μπουφαν οι Ισραηλινοι-Αραβες, ζακετα οι Κρητικοι, μακρυμανικα οι Αθηναιοι, κοντομανικο οι Θεσσαλονικεις και μαγιω οι Ρώσοι-Φινλανδοι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.882
Με το βούτυρο άμα ζεσταθώ , γκαζώνω και δροσίζομαι .
Πιάνει και πολλά χλμ .
Αμα ζεσταθώ πολύ σταματάω ρίχνω νερό στην κεφάλα και συνεχίζω.
Μία μόνο φορά ζεστάθηκα πολύ , μεσημέρι και σταμάτησα κάπου .
Αλλιώς δεν χαμπαριάζω .
Έτσι σε θέλω, κομάντο και όχι μοσχαναθρεμμένο :biggrin:
Στη Αθήνα έχει πχιάσει αράχνες το αρκουδίσιο, έχω περάσει πολλές διαβολοβδομάδες στη Λάρσα με τις καιρικές συνθήκες χειμώνα - καλοκαίρι και το κλίμα της Αθήνας μου κάνει τροπικό!!
Όπως όταν ήμαν στη Κρήτη, θέρμανση δεν άναψα ποτέ το χειμώνα, έκανε ζέστα αφού, εκεί λένε τους 22 βαθμούς χειμώνα...

gid

Reaction score
9.947
Ρε σείς 28 βαθμούς το θεωρείτε ψύξη εσείς? Αλήθεια ?
Αν σε είχα στο δωμάτιο όπου έχω τη μονάδα στους 28, είμαι 95% σίγουρος πως δε θα είχες πρόβλημα.

Και σένα και οποιονδήποτε άλλον.

Όπου έχω βρεθεί μαζί με άλλα άτομα καλοκαίρι, ήμουν πάντα ο πρώτος που ζεσταινόταν.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.212
Μα βρε αγόρι μ , όπως είπα εδώ όλα παίζουνε στους 25.
Του σαλονιού το μεγάλο το έβαλα στους 22, γιατί έχουμε πολλές ώρες ήλιο που το χτυπάει αλύπητα , με μεγάλα ανοίγματα .
Τι άλλο να πω δλδ ?
Το 1987 αν θυμάστε είχαμε καύσωνα γερό.
Εγώ έφυγα με την μηχανή από το Κοτρώνι το μεσημέρι με 40 βαθμούς , εξοδούχος γαρ, και ήρθα Θρακομακεδόνες μέσα στο μεσημέρι.
Η μηχανή δεν πήγαινε , ανέβαινα Διόνυσο και τα έβλεπα κωλυόμενα Στάση στον Αγιο Πέτρο για νερό .
Και φόραγα και την Στολή εξόδου όλα λευκά.

Reaction score
3.361
Όλοι εσείς που τα βάζετε στους 22 και 24, στο χώρο μετράτε 22 και 24;;;
Μόνο τa ηχεία μετράμε , δεν τρελλαθήκαμε εντελώς για να μετράμε και τα AC :superman:

gid

Reaction score
9.947
εγω το εχω 22 το μηχανημα και στο χωρο εχω 24 μετρημενα
Πέραν του πόσο ακραίο είναι να έχεις 24 το καλοκαίρι, καταπονείς και το μηχάνημα, που πασχίζει να πιάσει τους 22 που ζητάς. Και φυσικά ανεβάζεις πολύ την κατανάλωσή του. Αλλά βέβαια - εξυπακούεται - γούστο σου και καπέλο σου.

Reaction score
987
Πέραν του πόσο ακραίο είναι να έχεις 24 το καλοκαίρι, καταπονείς και το μηχάνημα, που πασχίζει να πιάσει τους 22 που ζητάς. Και φυσικά ανεβάζεις πολύ την κατανάλωσή του. Αλλά βέβαια - εξυπακούεται - γούστο σου και καπέλο σου.
24 οταν εχει 34 εξω οσο ανεβαινει το εξω ανεβαζα και το μεσα ....δλδ οταν εχει καυσωνα 40 τοτε μεσα το εχω 27 . το μηχανημα δεν καταπονειται αυτη ειναι η δουλεια του . επισης οταν πιασει 24 τοτε το γυρναω στο 24 και απλα συντηρει
καταναλωση θα σου πω τελος του μηνα ποσο μου εκαψε τον ιουνιο ( βεβαια το αναψα μονιμα απο 7 ιουνιου και οχι απο πρωτη
εως σημερα εχει γραψει 20 kwh

Reaction score
5.748
Αν σε είχα στο δωμάτιο όπου έχω τη μονάδα στους 28, είμαι 95% σίγουρος πως δε θα είχες πρόβλημα.

Και σένα και οποιονδήποτε άλλον.

Όπου έχω βρεθεί μαζί με άλλα άτομα καλοκαίρι, ήμουν πάντα ο πρώτος που ζεσταινόταν.
Σωστά. Εγώ στο υπνοδωμάτιο το έχω πάντα στους 27 βαθμούς (για το καλοκαίρι μιλάω φυσικά) και είναι ιδανικά.

• Like
Reactions: gid

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.617
Όλοι εσείς που τα βάζετε στους 22 και 24, στο χώρο μετράτε 22 και 24;;;
Στους 25 που το βάζω, πάντα μετράω 25 με θερμόμετρο χώρου + τα παλιά remote των Sanyo κλιματιστικών που δείχνουν και θερμοκρασία χώρου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.546
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint