- Reaction score
- 76.617
Το remote. Τα φθηνά δεν έχουν ημερήσιο προγραμματισμό, δεν έχουν ρολόι, δεν έχουν φωτισμό.ποια η διαφορά μεταξύ
Το remote. Τα φθηνά δεν έχουν ημερήσιο προγραμματισμό, δεν έχουν ρολόι, δεν έχουν φωτισμό.ποια η διαφορά μεταξύ
οσα δεν εχουν τιμη δεν ειναι διαθεσιμα.Τελικά λέω να πάρω αυτό το daikin ATX35KV από Κοτσόβολο. Μου είχε δώσει προσφορά 699 ευρώ και δωρεάν εγκατάσταση. Το έψεχνα όμως στο Skroutz και δεν το έβρισκα παρά μόνο σε αυτό το κατάστημα και μάλιστα πιο ακριβό. Περίεργο μου φαίνεται να το έχει μόνο ένας στο Skroutz και μάλιστα πιο ακριβά από Κοτσόβολο, λέτε να παίζει κάτι;
Επίσης παρατηρώ ότι ενώ στο site του Κοτσόβολου υπάρχει το μηχάνημα χωρίς τιμή. Περίεργα πράγματα.
Ισχύουν, αυτά μου ανέφερε κι ο δικός μου.Ρώτησα έναν φίλο που είναι εγκαταστάτης κλιματιστικών.
Μου είπε ότι το R32 είναι πιο αποδοτικό, πιο ακριβό, πιο οικολογικό, αλλά επικίνδυνο σε περίπτωση διαρροής επειδή περιέχει βουτάνιο και γίνεται εύφλεκτο.
Δεν μπορεί να καταργηθεί αφού η μεγάλες μονάδες μόνο 410 θα έχουν.Ανησυχούμε ή όχι απ' ότι έμαθα το άλλο καταργείται.
Η ποσότητα στα split είναι πολύ μικρή δεν παθαίνεις τίποταΣτο βίντεο μας δείχνει ότι δεν είναι εύφλεκτο.
Αλλά κάποιοι από κάτω το αμφισβητούν.
Διαβάζοντας βλέπω να μας λένε ότι ναι μεν είναι ασφαλές για το όζον της ατμόσφαιρας, αλλά επικίνδυνο για εμάς σε περίπτωση διαρροής μέσα στο σπίτι χωρίς αερισμό.
Ξεχωριστά ο καθένας μονομενος και όχι μαζί γιατί πέφτει η απόδοση 5 βαθμούς τουλάχιστον.Με την ευκαιρία, μιας και εδώ γράφουν 1-2 επαγγελματίες: Μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας περνιώνται δύο μεταλικοί σωλήνες, υποθέτω ο ένας (το καλοκαίρι) φέρνει μέσα κρύο ψυκτικό και ο άλλος στέλνει έξω ζεστό ψυκτικό Δεν πρέπει αυτοί οι δύο να είναι μονωμένοι μεταξύ τους, και όχι μόνο μονωμένοι ως προς το περιβάλλον;
Το r 32 είναι ποιο φτηνό από όλα σαν καινούργιο που είναιΡώτησα έναν φίλο που είναι εγκαταστάτης κλιματιστικών.
Μου είπε ότι το R32 είναι πιο αποδοτικό, πιο ακριβό, πιο οικολογικό, αλλά επικίνδυνο σε περίπτωση διαρροής επειδή περιέχει βουτάνιο και γίνεται εύφλεκτο.
Αύριο τα υπόλοιπαΔεν μπορεί να καταργηθεί αφού η μεγάλες μονάδες μόνο 410 θα έχουν.
[DOUBLEPOST=1560799871][/DOUBLEPOST]
Η ποσότητα στα split είναι πολύ μικρή δεν παθαίνεις τίποτα
[DOUBLEPOST=1560800013][/DOUBLEPOST]
Ξεχωριστά ο καθένας μονομενος και όχι μαζί γιατί πέφτει η απόδοση 5 βαθμούς τουλάχιστον.
[DOUBLEPOST=1560800137][/DOUBLEPOST]
Το r 32 είναι ποιο φτηνό από όλα σαν καινούργιο που είναι
4 τεμάχια έχω 9000btu, εδω και τρεις μήνες.Έχει δοκιμάσει κανείς carrier?
Στην θέρμανση για 1 βδομάδα μόνο, δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά σε συνθήκες άνοιξης και όχι χειμώνα.Τα δοκίμασες και στη θέρμανση; Είναι αθόρυβα;