melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.678
μια φορά και ένα καιρό τα MHI ήταν τα πιο ακριβά της αγοράς. Ήταν τα μόνα μηχανήματα που έρχονταν με προπληρωμένες με φρέον σωληνώσεις για τη σύνδεση εσωτερικής εξωτερικής μονάδας!
Να συμπληρωσω οτι τα heavy ειναι για χρηση σε επαγγελματικους χωρους ,για συνεχη χρήση,και γι αυτο κανουν λιγο περισοτερο θορυβο εχουν λιγο ποιο σκληρα πλαστικα και ακουγονται οι συστολες διαστολες.τα mitsubishi electric που έβαλα σε χωριό και πατρικό είναι οτι καλύτερο έχω αγοράσει τα τελευταία 10 χρόνια.
έχουν εξαιρετικές - κορυφαίες μετρήσεις στη eurovent.
μην κολλάτε με τα heavy , είναι ανταγωνιστικές εταιρίες (περίεργο αλλά έτσι είναι) και ανάλογα την εποχή μία από τις δύο μπορεί να βγάλει καλύτερο προϊόν από την άλλη.
44€ με ήρθε εμένα αυτό το μήνα, μτστκη γμσ...Τι ρεύμα πληρώνεις κάθε μήνα JOHN MARKOU;
Είναι ακραία ρύθμιση οι 24. Εντελώς ακραία.Εγω απο το σαββατο το εχω μονιμα αναμενο του σαλονιου στους 24 βαθμους με 34 εξω.
Αυτο συνηθως εχει να κανει και με την αποσταση της εσωτερικης μονάδας με το ταβανι. Η τοποθετηση ειναι μεγαλη υποθεση. Αυτα που εχουμε εμεις ειναι ολα on off τα παλαιοτερα πρεπει να ειναι 30+ ετη και εχθες το βραδυ το σπιτι(κατασκευης 1930)με υψος 3,40 σε ενα δωματιο περιπου 15 τετραγωνικα με αρχικη θερμοκρασια 32 βαθμους πηγαμε στους 28 γιατι εκει ρυθμισα και εκαψε απο τις 23:00 μεχρι τις 7:30 2,5 κιλοβατωρες.έχει να κάνει με την ποιότητα του κάθε μηχανήματος.
στα Mitsubishi μου βάζω 28 με 29 ψύξη και 20-21 θέρμανση για να είμαι εντάξει.
σε κάτι ρημάδια τύπου inventor (μα πραγματικά πως μπορούν να πάρουν καλές κριτικές αυτά τα μηχανήματα) που έχουμε στο γραφείο, θέλει ρύθμιση 23-24 ψύξη (για να έχω 27 στο γραφείο και αν) και 25 θερμανση (για να έχω 20-21 στην πράξη).
είναι ένας συνδυασμός λογισμικού ελέγχου και αεροδυναμικού σχεδιασμού (από που τραβάει αέρα, που τον στέλνεις , πόσο μακριά κλπ).
στα καλά μηχανήματα βάζεις την θερμοκρασία που θέλεις και την πετυχαίνεις, στα φθηνά βάζεις 3-4 και παραπάνω βαθμούς πιο πολύ από όσο θες και ελπίζεις να την πετύχεις.
να σκεφτείς παραδίπλα σε ένα γραφείο που υπάρχει ένα Fujitsu 10ετίας, δεν χρειάζονται αυτά τα καβατζιλίκια, 26 βαθμούς ψύξη, 22 θέρμανση και τέλος.
Το ίδιο κάνω και γω, στους 28 το βάζω σε σπίτι χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, έχει καλή μόνωση. Παίζει χαλαρά με τον ανεμιστήρα στο ελάχιστο κάνοντας πολύ ευχάριστο τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.Είναι ακραία ρύθμιση οι 24. Εντελώς ακραία.
Άνθρωπο που να υποφέρει πιο πολύ με τη ζέστη από μένα δεν έχω βρει ακόμη, και το σετάρω στους 28.
Μήπως ξοδεύεσαι χωρίς λόγο;
28;Είναι ακραία ρύθμιση οι 24. Εντελώς ακραία.
Άνθρωπο που να υποφέρει πιο πολύ με τη ζέστη από μένα δεν έχω βρει ακόμη, και το σετάρω στους 28.
Να βάλεις ίδια χωρητικότητα με αυτή που είχε ο προηγούμενος πυκνωτής!Δεν θα το πιστεψετε, αλλα αλλαξα πυκνωτη εξω και δουλευει !!!!!
Αλλα εβαλα ενα πιο μεγαλο και αργει λιγο να παρει μπρος, για να μην σας πω οτι εβαλα ενα πυκνωτη που ειχα χωρις να θυμαμαι το λογο.
Στον μεσημεριανο υπνακο θα το βαλω στους 19 βαθμους![]()
100-150eΤι ρεύμα πληρώνεις κάθε μήνα JOHN MARKOU;
28? sta 28 εγω υποφερω.....για να καταλαβεις επειδη ειπες οτι δεν ξερεις ανθρωπο που υποφερει πιο πολυ ....ε τωρα τον βρηκες ...εγω ειμαι..... εγω αν βγω εξω και εχει πανω απο 34 βαθμους να μη σου πω τι γινεται στο σωμα μου....αστα υποφερω πιο πολυ απο τον καθενα στη ζεστη. περσι που ειχαμε 45 μερες συνεχομενα 39-41 στο λουτρακι αν εβγαινα εξω αστα..... μιλαμε ζαλαδα οι παλμοι ανεβαινανε για πλακα 120 χωρις να κανω τιποτα δλδ σε ηρεμιαΕίναι ακραία ρύθμιση οι 24. Εντελώς ακραία.
Αυριο θα ψαξω να βρω τον ιδιο, και θα κανω και deep cleaningΝα βάλεις ίδια χωρητικότητα με αυτή που είχε ο προηγούμενος πυκνωτής!