melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.679
Άλλαξε και καλώδιο, θα το ακούς με λιγότερο θόρυβο.Αυριο θα ψαξω να βρω τον ιδιο, και θα κανω και deep cleaning.
Άλλαξε και καλώδιο, θα το ακούς με λιγότερο θόρυβο.Αυριο θα ψαξω να βρω τον ιδιο, και θα κανω και deep cleaning.
Ποστ, ωρα 14:42Στον μεσημεριανο υπνακο θα το βαλω στους 19 βαθμους![]()
Εσύ πάω στοίχημα πως αρκετές μέρες από 1/6-30/9 δεν το βάζεις καθόλου.Το ίδιο κάνω και γω, στους 28 το βάζω σε σπίτι χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, έχει καλή μόνωση. Παίζει χαλαρά με τον ανεμιστήρα στο ελάχιστο κάνοντας πολύ ευχάριστο τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.
Λογικό, όπως μάθει ο καθέναςΣτους 30 βαθμούς μέσα στο σπίτι πεθαίνω
Του υπονοδωματίου μου το daikin κάνει ένα εκνευριστικό θόρυβο (κλωτσάει ο άξονας του ανεμιστήρα στο αριστερό έδρανο) το καλοκαίρι όταν η ρύθμιση του είναι πάνω από 22-23 βαθμούς. Στο 21 και κάτω δεν το κάνει. Είναι εκεί καρφωμένο. Ναι κάνει κρύο. Αγαπάω κρύο και μισώ ζέστη και θορύβους όταν κοιμάμαι.
ΥΓ μου υποσχέθηκε ένας μάστορας που θα έρθει για συντήρηση όλων των μηχανημάτων στο κτίριο μέσα στη βδομάδα ότι θα κάνει αυτά που θα του πω και ευελπιστώ να λυθεί το θέμα επιτέλους! Είναι θέμα κακής τοποθέτησης. Οσοι πέρασαν (εξουσιοδοτημένοι και μη, εντός και εκτός εγγύησης) ήθελαν και έκαναν μόνο τα δικά τους, ότι καταλαβαίνανε, κανείς τους δεν με άκουσε.
Και θα μου πεις γιατί δεν το φτιάχνεις μόνος σου ρε μάστορα; Γιατί πρώτον, δεν μπλέκω σε δουλειές που δεν έχω όλα τα εργαλεία που πιθανά θα χρειαστούν αν κάτι πάει στραβά, δεύτερον, προτιμώ τα έμπειρα χέρια από τα δικά μου που πιάνουν κατσαβίδι 2 φορές το χρόνο, και τέλος αφού το πρόβλημα λύνεται προς το παρόν με λίγο παραπάνω κρύο στο δωμάτιο το καλοκαίρι και το καλοκαίρι γενικά είμαι πολύ busy το αφήνω και πάει παρακάτω. Ποιος λογικός άνθρωπας παραπονιέται για λίγο κρύο παραπάνω; Οποιος παραπονιέται να πάρει κουβερτίτσα και να σκεπαστεί![]()
Καλά θα πάει κι αυτό...Ρε να ερθω να στο φιαξω?
Ρε σείς 28 βαθμούς το θεωρείτε ψύξη εσείς? Αλήθεια ?
Το έχω στους 24 , και τις τελευταίες μέρες 22 στο σαλόνι , το οποίο είναι αυτό που λέμε ανατολικό μεσημβρινό.
Δεν πειράζω ταχύτητα ανεμιστήρα , σπάνια λίγο να το γκαζώσω mitsu heavy.
Το fujitsu στο υπνοδωμάτιο καρφωμένο στους 25, η κυρά κρυώνει πότε πότε αλλά κουβερτούλα μιά χαρά.
Του γραφείου πάλι mitsu heavy στους 24-25 , με auto στο fan.
Το sendo της κουζίνας 12 άρι επίσης στους 24 , και μόνο στο μαγείρεμα λίγο παραπάνω για να μην τραβάει μυρωδιές και λίγδες .
Γενικά όλα τα δουλεύω γύρω στους 24-25-23 αν χρειαστεί.
Το 27-28 δεν υπάρχει ως θερμοκρασία , πουθενά εδώ μέσα. Ούτε καν στο AUX της μάνας μου που είναι κρυουλιάρα λόγω ηλικίας, όπως και της πεθεράς. Το μόνο αρχαίο CORONA που θα πάρει την άγουσα όπου νάναι .