Επιλογή LCD - Δυσκολίες. Βοήθεια!!!

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Χθες πήρα εντολή απο τον πατέρα για αγορά καινούριας TV - LCD λόγω μουντιάλ (Μακράν η καλύτερη απαίτηση που είχε απο μένα).

Ψάχνωντας λοιπόν ο δρόμος με έβγαλε και στο avsite.gr όπου και κόλησα (Τις τελευταίες 5 ώρες διαβάζω topics).
Το επίπεδο γνώσης και ενασχόλησης του forum πραγματικά απίστευτο αλλά δυστυχώς ο όγκος των πληροφοριών προς επεξεργασία, απο εμένα τον άσχετο, χαοτικός (Πιέζει και ο χρόνος, το μουντιάλ έφτασε).

Για αυτό ζητάω την βοήθεια σας. Στην διάθεση μου και την κρίση σας διατείθονται 2500€ περίπου Όσο για μέγεθος 37-42 (για 3m απόσταση τί προτείνετε;)

Όντας αρκετά έμπειρος στους Η/Υ γνωρίζω καλά τη σημασία της υψηλής ανάλυσης και της ψηφιακής μεταφοράς του σήματος DVI αλλά δυστυχώς μέχρι εκεί.
DVI-I με HDCP (όπως το είδα το μεταφέρω), HDMI, διαφορές 1080i με 1080p, PIP, POP, Component, Composite και χίλια δυο άλλα μόνο πονοκέφαλο προξενούν.

Σας παρακαλώ πολύ κάποιος να με ξεστραβώσει όσων αφορά τις συγκεκριμένες τεχνολογίες - δυνατότητες, έτσι ώστε να μπορώ να κρίνω ότι η Α TV είναι καλύτερη απο τη Β.
Αν μάλιστα μπορεί να προχωρήσει παραπέρα και να μου προτείνει και κάποιο μοντέλο ακόμα καλύτερα (Έχω εντοπίσει την LG-37LB1R αλλά σίγουρος για την επιλογή δεν είμαι).

Επίσης μάλλον θα συνδεθεί και με το PC για προβολές ταινιών, παιχνίδια και γενικότερα για την τρέλα να δουλεύεις σε πολλές ίντσες.

Με συγχωρείτε για το μακροσκελές του μυνήματος και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και πάλι καλώς σας βρήκα.

Reaction score
0
Σε αυτο το ποσο θα σου προτεινα να κοιταξεις την Amoi (37") (κανε ενα search sto φορουμ θα βρεις σχετικα θεματα)...εχει γυρω στα 2200 Ευρω οποτε σου μενουν και λεφτα να παρεις και μπυρες για ολο το Mundial :D

Εχει τα ΠΑΝΤΑ (hdmi-compnent-1080p-κλπ) και απο οτι διαβαζω εδω μεσα οσοι την εχουν παρει ειναι ακρρως ικανοποιμενοι...

Για περισσοτερες πληροφοριες για αυτα που ζητας κανε ενα search στο www.wikipedia.com και θα βρεις ολες τις απαντησεις στα ερωτηματα σου...

Γενικα να ξερεις οτι 1080p>1080i

PIP=Picture in Picture δλδ εχει 2 δεκτες οι τηλεοραση για ταυτοχρονη παρακολουθηση 2 προγραμματων

hdmi-dvi>component>composite

Reaction score
1
Νομίζω πως στην παρούσα στιγμή, η amoi είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic