Επιλογη για 37" tv

Reaction score
277
Θα ηθελα την γνωμη σας η την εμπειρια σας για τα παρα κατω μοντελα,panasonic TX-L37E5E vs samsung 37ES 6100 vs philips 37pfl7606H.Bασικα δεν με ενδιαφερει το 3D και η smart tv περισοτερο εστιαζω στο θεμα της καλυτερης εικονας,φυσικων χρωματων ομαλης κινησης και ταχυτητας.Ευχαριστω.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Επιλογη για 37" tv

Αυτά που ψάχνεις δεν θα τα βρεις σε LCD....

Reaction score
277

Ναι φανταζομαι μιλας για πλασμα αν δεν κανω λαθος ,αλλα δεν γινεται να παρω μεγαλη τηλεοραση ειναι μικρη η αποσταση και μετα σκεφτομαι και το οικονομικο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μέχρι πόσα χρήματα έχεις σκοπό να δώσεις;
Ποια είναι η απόσταση;
Είναι κρίμα για 100-200 ευρώ να αγοράσεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις αργότερα.

Reaction score
277

Αμα σου πω μολις αυτες κοιταγα τωρα,δεν ειναι μεγαλη;και με το οτι θελουν χαμηλο φωτισμο τι γινεται,εχει βελτιωθει στο τομεα αυτο σε σχεση με τα τρια τεσσερα προηγουμενα χρονια;ειχε ενας φιλος μου και ειχα δει.

Reaction score
277

Panasonic TX-P42UT50E αυτη απο θεμα τιμης ειναι μια χαρα, αξιζει για κατι παραπανω η ST σειρα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.326

Αμα σου πω μολις αυτες κοιταγα τωρα,δεν ειναι μεγαλη;και με το οτι θελουν χαμηλο φωτισμο τι γινεται,εχει βελτιωθει στο τομεα αυτο σε σχεση με τα τρια τεσσερα προηγουμενα χρονια;ειχε ενας φιλος μου και ειχα δει.
Έχουν βελτιωθεί σημαντικά.
Εξάλλου τηλεόραση είναι,:116:όχι φωτιστικό

Reaction score
277

Panasonic TX-P42UT50E αυτη μαλλον θα παρω την ειδα σημερα σε μαγαζι,μια πληροφορια, με το θεμα του burnin μου ειπε οτι ειναι σπανιο φαινομενο στα τελευταια μοντελα και ιδιως στις panasonic,ισχυει;Τι Θα πρεπει να προσεξω γενικα,και για τις πρωτες 200 ωρες που ειναι σημαντικες λογο στρωσιματος; απο αυτα που διαβαζω δεξια και αριστερα,δεν ξερω αν ισχυουν βεβαια ειμαι και ολιγον ασχετος

Reaction score
277

Καλημερα,επειδη σημερα η αυριο θα αγορασω την panasonic 42st50 εχω τρομοκρατηθει με αυτα που διαβασα στο διπλανο φορουμ για τη σειρα VT50 για πρασινες καθετες γραμες δεξια της οθονης σε αγωνες ποδοσφαιρου,και αλλα διαφορα προβληματα,αντιθετως για την st50 δεν εχω ακουσει ιδιαιτερα προβληματα ισχυει;Η θα τραβηξω τον γολγοθα των αλλαγων και ο θεος βοηθος μετα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.326

Μέχρι στιγμής ούτε εγώ έχω δει κάτι ''παράξενο'' για την σειρά ST.
Τα παράπονα είναι για σειρές GT και VT.

Reaction score
277

Να σε ρωτησω κατι;εγω βλεπω πολλες ταινιες συνδεοντας το λαπτοπ με την τηλεοραση μεσω HDMI καλωδιου,θα μπορω να συνεχισω να βλεπω το ιδιο και με αυτη τη τηλεοραση χωρις προβληματα στην αποδοση;

Reaction score
277

φανταζομαι τωρα δεν θα χρειαζεται καλωδιο θα ειναι ασυρματη η συνδεση,ενοειται αυτη που εχω ειναι παλια και ειμαι πισω τεχνολογικα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.326

Να σε ρωτησω κατι;εγω βλεπω πολλες ταινιες συνδεοντας το λαπτοπ με την τηλεοραση μεσω HDMI καλωδιου,θα μπορω να συνεχισω να βλεπω το ιδιο και με αυτη τη τηλεοραση χωρις προβληματα στην αποδοση;
Λογικά ναι.
φανταζομαι τωρα δεν θα χρειαζεται καλωδιο θα ειναι ασυρματη η συνδεση,ενοειται αυτη που εχω ειναι παλια και ειμαι πισω τεχνολογικα.
Τι εννοείς θα είναι ασύρματη η σύνδεση;
Δεν υπάρχει ασύρματη μετάδοση εικόνας,παρά μόνο με κάποια έξτρα,σχετικά ακριβά,αξεσουαρ.

Reaction score
277

sorry μπερδευτηκα με το ιnternet,ενοουσα θα παιζει και με σκληρο δισκο μεσω usb.Καλα πηγα σημερα να χαζεψω λιγο σε ενα μαγαζι στο mall και ειχε την samsung es6710 νεο μοντελο και διπλα ειχε την panasonic UT30,χαμηλοτερη σειρα απο την st περσινο μοντελο,και παρολα αυτα στην ταινια που επαιζε η διαφορα ηταν εμφανεστατη υπερ της Panasonic,μεχρι και ο γιος μου την προτιμησε απο τη led:103:Αν πανε ολα καλα αυριο το απογευμα θα την εχω στο σπιτι,και θα τη στρωσω.Αληθεια υπαρχει καποιο ποστ που να αναφερεται σε ρυθμισεις για τα μεγιστα στην εικονα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.326

Πάρτην εσύ και θα βρούμε κάποιες ψιλορυθμίσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.446
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap