Επιλογη διαστασης

Reaction score
5
dream_GR said:
να πάς για true 1920χ1080 και σαν πιο ταπεινή λύση χωρίς να κάνεις οικονομία στην εικόνα είναι η νεα ΑΜΟΙ 42".

Οπως προλάλησαν τίποτε δεν είναι μεγάλο αρκετά, εκτός αν κολήσεις σε 2 μέτρα με 50" τότε κουνάς κεφάλι αριστερά δεξιά σαν να παρακολουθείς τέννις.
Μα εξ'υπακουεται οτι θα παω για true 1080p.Αν ηταν για ready 720p η" 1080i δεν θα το σκεφτομουν καθολου.Η αγορα βρωμαει απο προσφορες και "προσφορες" στις 32".Θελω ομως το απολυτο στην ποιοτητα εικονας.

Reaction score
0
Παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ολοι βλεπω προτεινετε 40" και εγω προς το εκει εκλεινα.Φανταζομαι η διαφορα αισθησης, θα ειναι τεραστια σε σχεση με τις 27 πραγματικες ιντσες της 29αρας,ομως διαβαζοντας το ωραιο site εχω κατι ερωτησεις ακομα.Mηπως ειναι βλακεια να σκασω τωρα καντα στα 2300e για 1366x768 και να μην περιμενω λιγο ακομη να παρω FULL HD 1920Χ1080.Μηπως θα ηταν πιο εξυπνο να παρω μια φθηνη 32 γυρω στο χιλιαρικο για κανα χρονο, η λιγο παραπανω και μετα να κανω καλη αγορα.Με δεδομενο το αθλιο αναλογικο σημα και μεχρι να γινουν ολα τα καναλια ψηφιακα με τις 40" θα χιονιζει καθε μερα στο σαλονι :D :D

Reaction score
164
Αν χιονίζει στο σαλόνι, να βλέπεις DVD!
Γιατί δεν κοιτάζεις την ΑΜΟΙ; Στις 40" κάπου στα 2300 θα βγει και είναι και 1080p. Αν έψαχνα σε αυτά τα χρήματα, δεν θα κοιτούσα στιγμή κάτι άλλο.

Reaction score
0
Herc said:
Παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ολοι βλεπω προτεινετε 40" και εγω προς το εκει εκλεινα.Φανταζομαι η διαφορα αισθησης, θα ειναι τεραστια σε σχεση με τις 27 πραγματικες ιντσες της 29αρας,ομως διαβαζοντας το ωραιο site εχω κατι ερωτησεις ακομα.Mηπως ειναι βλακεια να σκασω τωρα καντα στα 2300e για 1366x768 και να μην περιμενω λιγο ακομη να παρω FULL HD 1920Χ1080.Μηπως θα ηταν πιο εξυπνο να παρω μια φθηνη 32 γυρω στο χιλιαρικο για κανα χρονο, η λιγο παραπανω και μετα να κανω καλη αγορα.Με δεδομενο το αθλιο αναλογικο σημα και μεχρι να γινουν ολα τα καναλια ψηφιακα με τις 40" θα χιονιζει καθε μερα στο σαλονι :D :D
Φιλε HERC,

ρωτα τιμη (στο καταλληλο thread μεσω pm) για το powerbuy της 42'' AMOI ELITE.

Και 42'' και panel 1080p και πολυ καλη τιμη!!

Reaction score
0
Τι ξερω οτι οι περισσοτεροι θα με φατε, αλλα δεν μου καθεται καλα αυτη η μαρκα.Εχω αρκετες συσκευες SONY και μερικες PHILIPS και συπαθω την PIONEER και PANASONIC.Οι AMOI μου φερνει κατι απο τα κινεζικα τα τζιπ, που ειναι κινητα φερετρα.Μπορει να φαινομαι προκατελημενος αλλα θα ηθελα κατι επωνυμο και οσο γινεται ντιζαινατο.Ας περιμενουμε λιγο,καθως ειμαι, η γκαντεμης, η οχι καλα ενημερωμενος, καθως οταν περνω ενα μηχανημα μετα απο λιγο βγαινει ο αντικαταστατης που ειναι πιο φθηνος και καλυτερος.

Reaction score
164
Προσωπικά, δεν σε αδικώ... Αλλά από την άλλη η Philips έχει βγάλει την 9830 στις 37 και 42 που αποσύρθηκαν λόγω τρομερών προβλημάτων, μη επισκευάσιμων.
Από την άλλη οι κινεζούλες, έχουν τα καλύτερα panels Που βγάζουν τα εργοστάσια που χωνίζουν οι υπόλοιποι οι τιμές τους είναι μισές της Philips και δεν ακούστηκε κανένα απολύτως παράπονο από όσους έχουν αγοράσει... Μήπως η Philips βγει πιο κινέζα από την ΑΜΟΙ; :)

Reaction score
0
Herc said:
Τι ξερω οτι οι περισσοτεροι θα με φατε, αλλα δεν μου καθεται καλα αυτη η μαρκα.Εχω αρκετες συσκευες SONY και μερικες PHILIPS και συπαθω την PIONEER και PANASONIC.Οι AMOI μου φερνει κατι απο τα κινεζικα τα τζιπ, που ειναι κινητα φερετρα.Μπορει να φαινομαι προκατελημενος αλλα θα ηθελα κατι επωνυμο και οσο γινεται ντιζαινατο.Ας περιμενουμε λιγο,καθως ειμαι, η γκαντεμης, η οχι καλα ενημερωμενος, καθως οταν περνω ενα μηχανημα μετα απο λιγο βγαινει ο αντικαταστατης που ειναι πιο φθηνος και καλυτερος.
Επειδη λες οτι αναμενεις το "φαγωμα" και αναγνωριζεις οτι θα φανεις προκατηλειμενος, σεβομαι απολυτα την αποψη σου, σε αντιθεση με καποιον που το post του θα ειχε τη μορφη "αντε μωρε που θα δωσω 2.000 ευρω στους κιτρινιαρηδες".

Παντως επειδη οι τηλεορασεις δεν ειναι οπως παλια (CRT) και επειδη δεν υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουν να χαλασουν, δε θα τον φοβομουνα τον κινεζο. Δηλαδη στις CRT ειχες ενα καρο εξαρτηματα μεσα σε ενα τεραστιο μπαουλο και ποιος ξερει τι ποιοτητας ηταν και τι καλυψη θα ειχες σε περιπτωση βλαβης αν επαιρνες μη επωνυμο προιον. Αλλα σε μια LCD-TV, στην ουσια αγοραζεις ενα Panel, εναν video processor, ενα tuner και ενα backlight. Ολα τα εξαρτηματα προερχονται απο τριτους κατασκευαστες που και ο κινεζος και ο αλλος τα ιδια θα παρουν, και το μονο απο αυτα που μπορει να χαλασει ειναι το backlight ουσιαστικα και δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο να το αλλαξεις. Αν μη τι αλλο η Amoi εχει και 0 pixel εγγυηση που ειναι καλυτερο απο τον ανταγωνισμο.
Οποτε τελικα τι πλεονεκτημα μενει στο επωνυμο προιον? Το ντιζαιν και τα ηχειακια (που ελαχιστους θα καλυψουν anyway)...

Just my 2 cents.

ΥΓ: Δεν εχω καμια Amoi και ουτε προκειται να αγορασω, αλλα αυτη ειναι γενικοτερα η αποψη μου στον τομεα των ηλεκτρονικων (ειδικα στα εξαρτηματα για PC) στο σημειο που εχει φτασει η παγκοσμιοποιηση....ολοι χρησιμοποιουν εξαρτηματα τριτων και βαζουν απλα την ταμπελα τους. Τρανο παραδειγμα οι καρτες γραφικων στα PC, ειναι ολες ιδιες αν εχουν το ιδιο chip και παει ο αλλος και ζηταει "Asus", και δεν του αρεσει η "point of view" ας πουμε....και μετα του δειχνεις την Asus με το ιδιο ακριβως cooler και ξεκολας το αυτοκολητο και γραφει Point of View απο κατω και μενει μ@λ@κ@ς.

Reaction score
164
smooth criminal said:
δεν ακούστηκε κανένα απολύτως παράπονο από όσους έχουν αγοράσει... ΑΜΟΙ
Αληθεια δεν ειναι παραξενο?
Εκεί μας έφτασαν: Το λογικό (το πληρώνω και παίζει χωρίς προβλήματα) μας φαίνεται παράξενο! :)

Reaction score
1
smooth criminal said:
Δεν ειναι .

Τα παιδια που οργανωνουν ενα power buy ,το ψαχνουν παρα πολυ για να δουν πρωτοι αυτοι αν αξιζει

και αν ειναι δυνατον τι προβληματα μπορει να εχει μια συσκευη , πριν προτεινουν.

Μην ξεχνατε και την συνδρομη του Ανδρεα σε αυτο , με το να κανει τις περισοτερες φορες μια παρουσιαση στη συσκευη που προτεινεται , ωστε να μπορει να τη δει ο καθενας μας απο κοντα και να εχει μια πρωτη επαφη .

Με αυτα ειναι δυσκολο να εχει καποιος παραπονα , αλλα και να προκυψουν καποια

μικρα μετα την αγορα , "βλεπε kiss" παντα λυνονται :wink:

Reaction score
1
unforgiven said:
smooth criminal said:
Εκεί μας έφτασαν: Το λογικό (το πληρώνω και παίζει χωρίς προβλήματα) μας φαίνεται παράξενο! :)
Πραγματι εκει μας εφτασαν. Να δινουμε μια περιουσια για κατι, και αν δουλευει σωστα να αισθανομαστε και τυχεροι! Εχουμε μουρλαθει εντελως μου φαινεται!(οπως λεει και ενας φιλος μου Πυργιοτης)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic