Επιλογη καινουργιων ηχειων

Μηνύματα
955
Reaction score
806
Τι εννοείς απομίμηση ; Το πήρα σφραγισμένο από γνωστό κατάστημα hi fi στο Χαλάνδρι
140 η οπτική και 70 το coax. Εσύ τι coax έχεις ;
Χαίρομαι.Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από πιστες απομιμήσεις και η AQ είναι μια από τις παθούσες εταιρίες.Ειμαι σίγουρος ότι αν προσεξεις θα βρεις κι άλλες διαφορές ανάμεσα στα δύο καλώδια.
Το μπάσο είναι πιο καθαρό με γρηγορότερη απόσβεση και η σκηνή μεγαλύτερη στο coax . Υπάρχει περισσότερος αέρας στο coax . Η οπτική ίνα όμως στις φωνές είναι καλύτερη . Ακούγονται πιο φυσικές και γεμάτες . Επίσης νομίζω ότι είναι λίγο πιο καθαρος ο ήχος ( απειροελάχιστα )στην οπτική . Είναι λίγο πιο ζεστός ο ήχος με την οπτική
 
Last edited:

Μηνύματα
999
Reaction score
1.103
140 η οπτική και 70 το coax. Εσύ τι coax έχεις ;
Δεν χρησιμοποιώ πλέον ξεχωριστό dac γι αυτό δεν έχω.Οταν είχα,χρησιμοποιούσα ασημένιο Furutech με επιροδιωμενα βύσματα Furutech χωρίς κόλληση.Επειδη είχα δύο ίδια καλώδια και το δεύτερο ήταν με βύσματα Eichmann,πίστεψε με,τα Furutech έκαναν τη διαφορά κι αυτό επιβεβαιώθηκε και σε συστήματα φίλων.Αν όμως αγόραζα αυτή τη στιγμή,θα έπαιρνα μόνο το Neotech 1001,το κορυφαίο της ασημένιο.
 

Μηνύματα
553
Reaction score
756
Δεν χρησιμοποιώ πλέον ξεχωριστό dac γι αυτό δεν έχω.Οταν είχα,χρησιμοποιούσα ασημένιο Furutech με επιροδιωμενα βύσματα Furutech χωρίς κόλληση.Επειδη είχα δύο ίδια καλώδια και το δεύτερο ήταν με βύσματα Eichmann,πίστεψε με,τα Furutech έκαναν τη διαφορά κι αυτό επιβεβαιώθηκε και σε συστήματα φίλων.
και furutech απομιμίσεις υπάρχουν
 





Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.065
Μηνύματα
2.926.933
Members
38.125
Νεότερο μέλος
YANNIS1960
Top