Επισκευή καμπίνας ηχείου / βαφή gloss black

Reaction score
248
Καλησπέρα,

Βρέθηκε στην κατοχή μου ένα "άτυχο" B&W CM Center χρώματος Rosewood.

Το άτυχο ηχείο, με το που αποσφραγίστηκε, "χτυπήθηκε" στην μπροστινή γωνία της καμπίνας οπότε και έκανε ένα εμφανές σημάδι. Κατά τα λοιπά είναι ολοκαίνουριο και δεν έχει παίξει ούτε νότα.

Αν ήταν στην πίσω πλευρά δεν θα με ενδιέφερε καθόλου, αλλά είναι μπροστά και με ενοχλεί "ψυχολογικά" . Επίσης το χρώμα του είναι αυτό το "χαζό" το Rosewood και όλα τα υπόλοιπα ηχεία μου είναι μαύρα, καθώς επίσης και τα μελλοντικά που σκέφτομαι να αγοράσω, πάλι μαύρα θα είναι.

Θα ήθελα -αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία, να με κατευθύνει έτσι ώστε να πάω κάπου την καμπίνα και να μου την βάψουν σε gloss black, την λεγόμενη μαύρη λάκα. Αν δεν είναι specialized κατάστημα που κάνει επισκευές, θα μπορούσα να απευθυνθώ και σε έναν επιπλοποιό αφού προηγουμένως λύσω από την καμπίνα όλους τους Drivers.

Εννοείτε δε πως αν κάποιος έχει κανένα CM Center μαύρο με καμμένα drivers / crossover που δεν το θέλει, με ενδιαφέρει να το αποκτήσω και να τα "παντρέψω".

Το παρόν δεν είναι αγγελία, αλλά στην περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον για το ηχείο "as-is" προκειμένου να αποφύγω το κόστος / ταλαιπωρία της επισκευής είμαι διατεθειμένος να το αποχωριστώ :)

Λοιπόν, κανείς με αντίστοιχη εμπειρία;

Ευχαριστώ,

Γιώργος

Reaction score
248
στειλε ενα μνμ στο μελος takis6c33.

http://www.avsite.gr/forum/members/takis6c33.18546/
Ευχαριστώ, αλλά κάποια παραπάνω πληροφορία; Είναι κάποιος επαγγελματίας / χομπίστας / έχει κατάστημα που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα; Ρωτάω για να ξέρω τι ακριβώς να ζητήσω :)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Στειλε του ενα μνμ με το τι θελεις να κανεις, η βαφη που κανει ειναι απιστευτη !!!

Reaction score
1.815
Ευχαριστώ, αλλά κάποια παραπάνω πληροφορία; Είναι κάποιος επαγγελματίας / χομπίστας / έχει κατάστημα που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα; Ρωτάω για να ξέρω τι ακριβώς να ζητήσω :)
Είναι ο καταλληλότερος για να στο φτιάξει.
Κοίτα σε τι κατάσταση του πήγαν ένα πικάπ και πως το παρέδωσε στο τέλος!

Ο άνθρωπος κεντάει...

Πριν...

και μετά την αναβίωση...:thumbsup:

Reaction score
248
Κατάλαβα, λύθηκε το πρόβλημα λοιπόν :) Ευχαριστώ για την βοήθεια, και μόλις με το καλό ξεμπερδέψω θα σας post-άρω πριν και μετά :)

Ελπίζω μόνο και το κόστος να είναι ρεαλιστικό, ήδη φορτώθηκα ένα ηχείο που μου είναι άχρηστο στο σύστημά μου, ελπίζω η ένταξή του στο τέλος να μην μου κοστίσει τα κέρατά μου.

Ευχαριστώ!

Γιώργος

Reaction score
32
Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ, επειδή έχω το ίδιο ενδιαφέρον για βαφή; Αν είναι καινούργιο το ηχείο, επηρεάζει την εγγύηση, αν προβώ σε βαφή; Έχει δοκιμάσει κανείς και σε mat ή satin βαφή μαύρο χρώμα;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.480
[...]

Ελπίζω μόνο και το κόστος να είναι ρεαλιστικό, ήδη φορτώθηκα ένα ηχείο που μου είναι άχρηστο στο σύστημά μου, ελπίζω η ένταξή του στο τέλος να μην μου κοστίσει τα κέρατά μου.

Ευχαριστώ!

Γιώργος
Το κόστος δεν το συμφωνήσατε πριν αναθέσεις την εργασία στον Τάκη;

Reaction score
248
Το κόστος δεν το συμφωνήσατε πριν αναθέσεις την εργασία στον Τάκη;
Καλησπέρα,

Για την ιστορία δεν προχώρησα με την πρόταση του Τάκη, όχι πως είχα κάποιο θέμα ως προς το κόστος, μου το κοστολόγησε στα 100ευρώ.

Απλά άλλαξαν τα σχέδια και το ηχείο χρησιμοποιήθηκε διαφορετικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis