Επιτέλους Έφτασε!!!

Reaction score
0
Παντως σε πολλες παρουσιασεις διαφορων μηχανηματων εχω προσεξει οτι τα περιοδικα δεν αναφερουν καθολου ορισμενα προβληματα η τα αναφερουν τοσο ανεπαισθητα που νομιζουμε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο. Δεν ξερω γιατι το κανουν......................
:wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Από το τεστ του Ήχου φάνηκε ΄τι το νέο Samsung έχει κάποια προβλήματα με το SACD υλικό, αλλά πιστεύω ότι στα λεφτα του το Samsung είναι κορυφή!!! Universal με HDMI και μόνο 199€ !!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
από άποψη εικόνας είναι το λιγότερο τίμιο για τα λεφτά του...

από άποψη ήχου υπάρχουν και καλύτερα...

Reaction score
0
Λυπάμαι που θα σας πω τα δυσάρεστα, αλλά τα 963 έβγαλαν ΠΟΛΛΑ προβλήματα στα transport και η Philips δήλωνε ένα μόλις χρόνο μετά την κυκλοφορία του πως δεν βγάζει πλέον τόσο παλιά transport. Έχω τρείς περιπτώσεις φίλων οι οποίοι μετά από φασαρίες πήραν τα χρηματά τους πίσω με επιταγή αντί κάποιου φτηνότερου player που πρότεινε η αντιπροσωπεία...
Λυπηρό για μια τέτοια εταιρεία.
Πρόκειται για εκμετάλευση των καταναλωτών και είναι ανεπίτρεπτο!!!
Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα από εταιρεία που δεν παρέχει υποστήριξη...

Reaction score
417
Εγώ την philips την έχω ξεγράψει χρόνια τώρα.
Η πρώτη επαφή που είχα ήταν με το πρώτο dvd που είχε βγάλει (ούτε που θυμάμαι το μοντέλο) και δεν έπαιζε δισκάκια που έγραφαν pc compatible. Φυσικά η αντιπροσωπεία ούτε καν καταλάβαινε τι ακριβώς εννοούσα και είχαν κρατήσει το player ενάμισυ μήνα περίπου μέχρι να τους δώσει λύση η μαμά philips. Τελικά το επέστρεψα στο κατάστημα που το πήρα και αγόρασα ένα pioneer.
Από τότε μακριά από philips.

Reaction score
0
sothoms @ 21/6/2005 said:
Εγώ την philips την έχω ξεγράψει χρόνια τώρα.
Η πρώτη επαφή που είχα ήταν με το πρώτο dvd που είχε βγάλει (ούτε που θυμάμαι το μοντέλο) και δεν έπαιζε δισκάκια που έγραφαν pc compatible. Φυσικά η αντιπροσωπεία ούτε καν καταλάβαινε τι ακριβώς εννοούσα και είχαν κρατήσει το player ενάμισυ μήνα περίπου μέχρι να τους δώσει λύση η μαμά philips. Τελικά το επέστρεψα στο κατάστημα που το πήρα και αγόρασα ένα pioneer.
Από τότε μακριά από philips.
Την ίδια μαγκιά εμένα μου την έκανε ένα Panasonic το οποίο είχα αγοράσει το 1999 150.000 δρχ μετρητά (στην καλύτερη τιμή της ελληνικής αγοράς, άλλοι το είχαν μέχρι και 200.000 δρχ).
Όταν μετά από λίγο μου έφεραν το πρώτο γραμμένο DVD διαπίστωσα ότι δεν το έπαιζε. Η αντιπροσωπεία και το κατάστημα μου είπαν ότι ...

τα Panasonic δεν παίζουν γραμμένα, είναι πολιτική της εταιρείας !!!!

(μετά την άλλαξαν βέβαια).

Το πήγα λοιπόν στο εξοχικό μου και το έκανα σουρωτήρι με την καραμπίνα ...

Reaction score
0
Πολυ σωστος απο την αλλη παλι μπορουσες να το κανεις δωρο σε καποιον που δεν συμπαθεις. :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.226
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi