"Επωνυμη" οθονη 2din ολα σε ενα

Reaction score
2

Καλημερα κια Καλη χρονια !

Τι λετε για αυτη την οθονη 2 din παιδια που ειναι ενα σε ολα ?

http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=63498

Ειναι απο ελληνικο καταστημα αρα εχει και εγγυηση υποθετω.

Ενδιφαερομαι για το Ibiza του γιου.Εγω εχω Kenwood 8022Bt και navibox αλλα η τιμη εκτοξευεται ετσι.

Agg

Reaction score
0
Πολλυυυυυ ακριβη.
Στο ebay μπορεις να βρεις με λιγοτερο απο τα μισα λεφτα και με εγγυηση ενος ετους.

Reaction score
2
Απάντηση: "Επωνυμη" οθονη 2din ολα σε ενα

Συμφωνω οτι μπορεις να βρεις πιο φτηνη αλλα το αν θα παιζει ή οχι ξερω περιπτωσεις φιλων που πεταξαν τα λεφτα τους.

Agg

Reaction score
0
Επισεις προσεχε ο ψηφιακος δεκτης (καπου διαβασα οτι βρηκες μια με ενσωματομενο) να ειναι mpeg 4 και οχι mpeg 2 οπως εχουν οι περισσοτερες.

Reaction score
0

λεω και εδω οτι πλεον και οι επωνυμες φτηνηναν πχ 3200bt που πηρα εγω της pioneer ριξ μια ματια αλλα εχει μονο bluetooth τα αλλα εξτρα...

Reaction score
19
Απάντηση: Re: "Επωνυμη" οθονη 2din ολα σε ενα

Εδω ειναι απο Αγγλια και δεν πληρωνεις τπτ επιπλεον.

http://viewitem.eim.ebay.gr/Erising_ES708G_7_2_Din_HD_Sat_Nav_Car_DVD_Player_GPS/170584349996/item

Εγω οσες περιπτωσεις ξερω δεν εχουν αντιμετωπιση καποιο προβλημα.
Βεβαια εσυ αποφασιζεις.
Ξέρουμε σε τι πλατφόρμα δουλεύουν αυτά? Για να δούμε τι άλλα προγράμματα πλοήγησης μπορούμε να περάσουμε

Reaction score
34

αυτές οι "επωνυμο-ανωνυμες" απο INTERNET (ebay) κατ' εμέ έχουν και θέμα καλαισθησίας (έχω μια). Το πλαισιο της οθόνης, βγαίνει αρκετά έξω απο την κονσόλα με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν ξέμπαρκη σε σχέση με το υπόλοιπο. Αν προσέξετε θα δείτε οτι πάντα τις παρουσιάζουν μόνες και όχι τοποθετημένες καπου σαν demo. Επίσης είναι αρκετά ευπαθής η υποδοχή για την SD κάρτα πλοήγησης (δεν της αρέσουν τα πολλά βάλε-βγάλε, αναβαθμίσεις καρτών κ.λ.π....), κατά τα άλλα (ήχος, εικόνα, λήψη ράδιο, ευχρηστία, tv) αρκετά καλά με απόδοση ικανοποιητική για τα λεφτά που θα δώσετε........με τα ίδια παίρνεις ενα χμμμ... μέσης κατηγορίας radio cd / mp3.......
αυτά απο προσωπική χρήση και με συγκεκριμένο μοντέλο.....που διαθέτει και detachable anti-theft πρόσοψη........

Reaction score
34

Ξέρουμε σε τι πλατφόρμα δουλεύουν αυτά? Για να δούμε τι άλλα προγράμματα πλοήγησης μπορούμε να περάσουμε
τα περισσότερα απο αυτά με winCE 5.0

Reaction score
41

τα περισσότερα απο αυτά με winCE 5.0

Ακριβώς!!

Και τα περισσότερα από αυτά έχουν μέτριο ήχο.
Μην περιμένετε δηλαδή να βγει καλό ηχητικό αποτέλεσμα ακόμα κι αν βάλετε καλούς ενισχυτές και ηχεία.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT