Εργασίες Server - αναφορά προβλημάτων

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
Και σε μένα τα ίδια έκανε και από desktop αλλά και από iPad σαφάρι. Όχι μόνο εδώ αλλά και σε πολλά ακόμα site. Σαν να μη φόρτωνε τις φωτό ένα πραμα.
Τώρα έστρωσε όμως
Μόνο του; Μετά από ποσό καιρό;

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Μόνο του ναι, έκανα και κάμποσα ρισταρτ το ρουτερ (οτενετ)

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
Δεν μπαίνει από safari στο desktop με τίποτα. Του έσβησα και το history για το site τίποτα πάλι.
Δοκίμασα από chrome, μια χαρά, άρα δεν βλέπω πως να σχετίζεται το router. Από κινητό με safari και wifi πάλι μπαίνω στο φορουμ.

Για ευχέλαιο με βλέπω.

Reaction score
315
Κι εγώ έχω προβλήματα σήμερα (με firefox), μία μπαίνει μία δε μπαίνει (κάποια στιγμή έβγαλε κι ένα certificate error)

Reaction score
3.915
Επίσης απο προχτές ανοίγουν με δυσκολία οι φώτο όταν είναι σε άλμπουμ ανεβασμένες με επισυναψη.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Κι εγώ τα ίδια απο χθες, 3 συσκευές με κάθε browser κι από tablet, αλλά όχι απο το κινητό... Αναφέρθηκε στον @Defkalion, αλλά επειδή βρίσκεται στην Αστράλια δεν μπορεί να το επαναλάβει. :(:(

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Συνεχίζονται τα προβλήματα που περιγράφετε; έχω μπει στο σάιτ τις τελευταίες 2-3 μέρες και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, οπότε αν εξακολουθεί το πρόβλημα θα προσπαθήσω να βρω κάποιo vpn να μπω από ελλάδα να δούμε μπας και είναι τοπικό το θέμα.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Στις φωτογραφίες σκαλώνει λίγο αλλά μάλλον θα θέλει vpn για να φανεί καλύτερα. Συμβαίνει όμως ακόμα και σε άλλα site που έχουν φωτό ως περιεχόμενο, σε μένα τουλάχιστο.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
εγώ μόλις κατάφερα και μπήκα από το safari που δεν έμπαινε :party:

Reaction score
3.915
Σε αυτό που ανέφερα σχετικά με τα άλμπουμ, όλα δουλεύουν όπως πρέπει.

Ίσως o Host του site να τράβαγε ζόρι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.640
Παίζω λίγο με τα χρώματα για να γίνουν πιο ευκρινή τα layers με τα σκούρα χρώματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza