Ερωτικο....κτηνος....

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Ερωτικο....κτηνος....

Μονομπλόκι power. :447:

Και κοντό καλώδιο μέχρι το ηχείο και όπως και να το κάνουμε σε ξέχωρο κουτί.

Όμως τιμή?
Αυτό έπρεπε να είναι στάνταρ, κάτι σαν ISO ένα πράμα. Ειδικά σε κατηγορίες τιμής :141: (not at all user friendly)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Παντως ο 432 στο Ελλαντα εχει γυρω στα 7000 ευρα και να πω οτι στο Γερμανικο περιοδικο Stereo του δινουν βαθμολογια 125 με αριστα το 130 και βρισκεται σε θεση πολυ υψηλη και πολυ πανω απο αλλα ακριβοτερα τερατακια!!!!
Τον θεωρουν πολυ μουσικο με απιστευτα δυναμικα και οδηγικες ικανοτητες βαρβατες....αλλωστε με 3 kva μετασχηματιστες και 1200 damping factor γιατι να μην οδηγει ?
Tωρα να πω την αληθεια δεν ξερω αν ειναι σαν τις παλιες σειρες γιαυτο και ρωτησα εσας αγαπητοι μου βαρεμενοχαιενταδες!!!!!!
Καλημερααααααααα

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Ερωτικο....κτηνος....

Τον θεωρουν πολυ μουσικο με απιστευτα δυναμικα και οδηγικες ικανοτητες βαρβατες....αλλωστε με 3 kva μετασχηματιστες και 1200 damping factor γιατι να μην οδηγει ?
όχι άλλο dumping factor...

μην ξαναρχίσουμε την ίδια συζήτηση...:105:

Reaction score
6
Παντως ο 432 στο Ελλαντα εχει γυρω στα 7000 ευρα και να πω οτι στο Γερμανικο περιοδικο Stereo του δινουν βαθμολογια 125 με αριστα το 130 και βρισκεται σε θεση πολυ υψηλη και πολυ πανω απο αλλα ακριβοτερα τερατακια!!!!
Tωρα να πω την αληθεια δεν ξερω αν ειναι σαν τις παλιες σειρες γιαυτο και ρωτησα εσας αγαπητοι μου βαρεμενοχαιενταδες!!!!!!
Καλημερααααααααα
Όσο κάνουν 2 μονομπλοκ Bryston 7BSST... :121:
1X600W @ 8 ohm...

Reaction score
672
Και ποσο εχει βρε geopol αυτο το μπλε τερατιδιον?
τσαμπα.

12000 Ευρω...

ειναι λιγο πιασοκολε αλλα ο ανταγωνισμος του ειναι για παραδειγμα ο Burmester 909 ειναι αρκετα πιο πανω οποτε....

Reaction score
672
τσαμπα.

12000 Ευρω...

ειναι λιγο πιασοκολε αλλα ο ανταγωνισμος του ειναι για παραδειγμα ο Burmester 909 ειναι αρκετα πιο πανω οποτε....
βεβαια αμα εισαι πολυ large μπορεις να δεις και τους τελικους της Tidal και της Soulution αλλα και παλι μαλλον δεν ειναι τοσο καλοι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.140
εγώ πάλι θα προτιμούσα κάτι "φτηνούς ψηφιακούς" κι ας είχα εύκαιρα τα 12.000, καλύτερα να τα έκανα τσίχλες!

Reaction score
672
εγώ πάλι θα προτιμούσα κάτι "φτηνούς ψηφιακούς" κι ας είχα εύκαιρα τα 12.000, καλύτερα να τα έκανα τσίχλες!
κοιτα εαν παιξουν το ιδιο εγω μαζι σου...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Τελικα το εχει ακουσει κανενας βρε μωρτες_???
Δεν λεω καλοι και οι αλλοι αλλα......πολλα τα χιλιαρικα βρε λεβεντες και δεν τρεχουν τα ρημαδια!!!!!!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Mark Levinson έχουν πουληθεί εδώ και πολλά χρόνια. Η εταιρία του Levinson αυτή τη στιγμή είναι η Red Rose. Απλά για ενημέρωση...

Reaction score
0
Γιατί δεν είναι μονομπλόκ ρε Βλάση. Πάλι θα τα λέμε; Όταν κινείσαι σε τέτοια επίπεδα κόστους και έχεις τέτοιους στόχους απόδοσης, ο στερεοφωνικός ενισχυτής είναι απλώς παρελθόν. Αμάν μ' αυτό το στερεότυπο. Να κάποιος θέλει ντε και καλά στερεοφωνικό για να μη του γκρινιάζει η συμβία, ας πάρει δύο μονομπλόκ κι ας τους βάλει στο ρακ του, το έναν πάνω στον άλλο, ή ας σφουγγαρίζει μόνος του το καθιστικό. Έλεος πια...
Εγώ πάλι θα πάρω δυο στερεοφωνικούς και θα κάνω διενίσχυση, τι θέλεις τώρα; :137:

Μόλις πιάσω το Τζόκερ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Βλάσση τα ακριβώς προηγούμενα μοντέλα δεν είχαν καμία σχέση με τα παλαιότερα.Αν και γενικά δεν είμαι φαν των Mark L. νομίζω πώς έχουν αλλάξει ηχητική κατεύθηνση.Είναι πολλά τα λ7 για να ρισκάρεις.Άκουσε τον πρώτα καλά.Εξάλου όπως λέει και ο Pleos είναι και τα μονομπλόκια της bryston σε αυτή την τιμή.

Reaction score
6
Εγώ πάλι θα πάρω δυο στερεοφωνικούς και θα κάνω διενίσχυση, τι θέλεις τώρα; :137:

Μόλις πιάσω το Τζόκερ...
Με τέσσερα μονομπλοκ δεν κάνεις το ίδιο; :143:

Πιάσε εσύ το τζόκερ και σε βλέπω να πηγαίνεις πρώτα Τζαμάικα... :135:

Reaction score
23
Οι φθηνοί δεν έχoυν υπογραφή στην ούγια και επομένως απορρίπτονται. Οι ιδιοκατασκευές είναι εκτός κατηγορίας. Όποτε μας μένουν οι επώνυμοι.

Reaction score
23
Εγώ πάντως Βλάση την αμαρτία μου θα την πω. Είναι δυνατόν την σημερινή εποχή, της εμπεριστατωμένης και αδιαμφισβήτητης γνώσης της κολοκυθόπιτας, εσύ να γράφεις για αναλογικούς ενισχυτές. Ξανασκέψου φίλε πριν ξοδευτείς… τα ψηφία σε καλούν 0+1=4000 watt στο κανάτι.
Στην υγεία μας βρέ παιδιά.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.491
Bρε Κωστα συμφωνω και γω με τα μονομπλοκια ειλικρινα και να σου πω την αληθεια ΧΕΣΤΗΚΑ αν γκρινιαζει η συζυξ μου αλλα μην ξεχναμε και αυτο το μαμημενο το κοστος για δυο βαρβατα μονομπλοκ!!!!!Οσο και να το κανουμε ζητωντε πολλα χρηματα που σιγουρα σε αρκετους απο εμας δεν περισσευουν οποτε πολλες φορες αναγκαζομαστε να κανουμε συμβιβασμους !!!!!!!
Νομιζεις δεν ξερω πως να ψαχτω και τι πρεπει να παρω για τα Ναυτιλια μου.....αλλα βλεπεις το χρημα νεαρε μου μας ριχνει στα φρενα παροτι αλλα ειναι τα θελω μας και οι συμβιβασμοι αναγκαιοι το κερατο μου μεσα...
Ρε χαμένε, πάρε δυό τέτοια. Άν δεν αισθάνεσαι άνετα με την τάξη D, πάρε δυό Ampliwire 250R να κάνεις διενίσχυση. Έτσι ή αλλιώς, τα 802 τα κάνεις χαρτοπόλεμο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Εχω αρχισει να ντρεπομαι.......εχω ηδη σκυψει το κεφαλι........φτου μου.........φτου σας.....
.....πω πω πω ...περασε ενα καυλακι επεξω απο την τζαμαρια....ολα τα λεφτα......τουμπανο τα ειχε...αυστηρα δικαναλο.....την εσκισε την Πετρουλα......το θελω....θελω ομως και ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ ......θελω και φραγκα.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καλα μου κανεις.....ειμαι καλος βλαμενος και γω.....χιχιχι
Αμα μου ξανατηλεφωνησεις μωρη για να σου δωσω...φτηνο βιντεοπροβολεα
θα σου θυμισω αυτο το θεματακι:142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421