Ερώτηση για spotify

Reaction score
8
Καλησπέρα παιδια, έχω μια απορια! Αλλάζει καθόλου η ποιότητα εάν ακούω ένα τραγούδι από το spotify connect στον ενισχυτή yamaha rxv 677 με το να κατεβάσω το τραγούδι και να ειμαι ofline mode και να συνδέσω με usb το κινητό στον ενισχυτή!
Έχω επιλέξει την άριστη ποιότητα στο download.

Reaction score
2.803
Αν το ίδιο κομμάτι/album το κατεβάσεις με την ίδια ποιότητα που ακούς όταν κάνεις streaming π.χ. 320kbps δεν αλλάζει κάτι.
Αν το ίδιο κομμάτι/album το κατεβάσεις με την ίδια ποιότητα που ακούς όταν κάνεις streaming π.χ. 320kbps δεν αλλάζει κάτι.
Από το spotify εννοώ.
Αν κάνεις download από άλλα mp3 sites τότε πιθανόν να διαφέρει το ένα με το άλλο ακόμη κι αν είναι στο ίδιο bitrate

Reaction score
228
Δοθεισης ευκαιρίας να πω και γω κατι που δοκιμασα προσφατα. Συγκρινα ποιοτητα σε τραγουδια στο spotify και στο utube. Spotify απο ipad με airplay σε apple tv και απο εκει στον ενισχυτη με hdmi, και μετά το ιδιο κομματι στο utube απο appletv στον ενισχυτη.
Ε λοιπον η ποιοτητα του utube μου ακουστηκε ανωτερη. Ισχυει ρε παιδιά? Ενταξει 3 τραγουδια δοκιμασα ολα κι ολα (λογω χρόνου) αλλα και στα 3: utube vs spotify σημειώσατε 1.
Αν είναι έτσι γιατι να πληρωσω συνδρομη να βαλω spotify? Τα περισσοτερα κομματια πλεον τα βρισκεις και ατο utube.

Reaction score
4.587
Αν στο utube σου ακούγονται καλύτερα δεν έχεις πραγματικά κανένα λόγο να πληρώνεις spotify.

jag

Reaction score
30.096
Ναι το youtube εχει ποιοτικοτερο ηχο ... πιααα αμστελ, εεεε ποιο spotify ηθελα να πω..🎸

Reaction score
320
Κάποιος εδώ μέσα από τους "γνωστούς" είχε γράψει (τον τελευταίο 1μησι χρόνο) για έναν streamer (!?) για τον οποίο αξιολόγησε πως του έδωσε καλύτερη ποιότητα ήχου στο Spotify σε ποσοστό 40% (νομίζω γύρω στο 4χίλιαρο κόστιζε?).

Θυμάται κανείς ποιός streamer (!?) ήταν αυτός;

Reaction score
320
Κάποιος εδώ μέσα από τους "γνωστούς" είχε γράψει (τον τελευταίο 1μησι χρόνο) για έναν streamer (!?) για τον οποίο αξιολόγησε πως του έδωσε καλύτερη ποιότητα ήχου στο Spotify σε ποσοστό 40% (νομίζω γύρω στο 4χίλιαρο κόστιζε?).

Θυμάται κανείς ποιός streamer (!?) ήταν αυτός;
Άκυρο, δεν τα θυμόμουν τελείως σωστά τα συμβάντα, αλλά έβγαλα άκρη. Αυτά τα "μηχανάκια" είχαν αναφερθεί:

Lyngdorf 3400
Auralic aries g2
Innuos zenith

Reaction score
266
και εγω πραγματικα δεν καταλαβα ποτε γιατι να πληρωνει καποιος για να ακουει 320αρια mp3.....

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.092
Η ποιότητα ήχου στο YouTube εξαρτάτε από την ποιότητα εικόνας. Το maximum bitrate είναι 192kbps σε HD εικόνα. Χαμηλότερη ανάλυση εικόνας συνεπάγεται και χαμηλότερη ποιότητα ήχου, 128kbps και ποιό κάτω.

Στο YouTube Music η ποιότητα είναι στα 128kbps και πάει στα 256kbps σε όσους πληρώνουν.
Απάντηση από τον product manager του YouTube Music.
Screenshot_20200429_082909.jpg

Το Spotify Premium έχει bitrate 320kbps.
Εκτός αυτού το Spotify έχει την μεγαλύτερη music library που υπάρχει διαθέσιμη αυτή τη στιγμή σαν streaming υπηρεσία. Μη με ρωτάτε για Ελληνικά δεν ξέρω.
Τα play lists ειναι αμέτρητα και το Spotify Radio σου βρίσκει παρόμοιας κατηγορίας τραγούδια με αυτό που άκουσες και φτιάχνει αυτόματα playlist χωρίς να κάνεις τίποτα. Το user interface είναι άριστο.
Για αυτό το πληρώνεις.

Last edited:

jag

Reaction score
30.096
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος επιστημονας για να καταλαβει οτι το youtube εχει ανωτερο ηχο..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.158
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Zulutime