Ολοκληρωμένος ενισχυτής για Klipsch RF 62ii

Reaction score
1.953
Καλημέρα,

Φίλος ψάχνει ολοκληρωμένο ενισχυτή για να ματσάρει με τα Klipsch RF 62ii. Θέλει να κινηθεί στην τιμή των 1000 ευρώ.

Τα ηχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για μουσική, διάφορα είδη, και θέλει να αντικαταστήσει τον 20ετίας ραδιοενισχυτή AV Yamaha που υπάρχει ήδη στο σύστημα. Τον ενδιαφέρουν οι υψηλές εντάσεις.
Μελλοντικά σκέφτεται και την προσθήκη sub, αλλά προς το παρόν ο ενισχυτής είναι η άμεση προτεραιότητα.

Όποια υπόδειξη ευπρόσδεκτη.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.650
- τα klipsch γενικά αν και ευαίσθητα ( όχι όσο τα ονοματίζουν ) , θέλουν αρκετά watt , αλλά πρωτίστως ικανότητα από πλευράς ενυσχητή για όσο το δυνατόν αύξηση της ισχύος στα 4Ω καθ΄οτι η σύνθετη αντίσταση των εν λογω ηχείων πέφτει χαμηλά

Reaction score
2.126
Εφ οσον εχει σκοπο μελλοντικα να προσθεσει και sub, θα πρεπει να επιλεξει ενισχυτη με εξοδο sub και δυνατοτητες ενσωματωσης, ιδανικα να διαθετει Room Calibration η εστω ενα DSP με δυνατοτητα High Pass και delay στα ηχεια και PEQ στα sub.
Δεν γνωριζω τι υπαρχει στην αγορα αλλα στην κατηγορια τιμης που ψαχνει δεν νομιζω να υπαρχουν πολλες επιλογες.
Ο Yamaha R-N800A, ο Cambridge Audio CXA61 και ο WiiM Amp Pro μου ερχονται στο μυαλο αν και δεν εχω ψαξει ιδιεταιρα τις δυνατοτητες του καθ ενος (οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν τον καλυπτουν).
Mι αλλη επιλογη θα μπορουσε να ειναι ενα Wiim Ultra με ενα εξωτερικο τελικο.
Σε υψηλοτερο κοστος υπαρχουν αρκετες επιλογες.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios