Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
Εντάξει έπαιξαν μπάλα πολλά τούμπανα στο πρώτο και το δεύτερο αγώνα, στο τρίτο όμως ήταν όλα παλτά. Περίμενα και ήθελα να είμαι μέσα στη δεκάδα... :(
Ο ζιζίκος φταίει, μου έκοψε τα φτερά :biggrin:

Δεν πράζει, θα πάρω το αίμα μου πίσω στο επόμενο Suarez 26 Γενάρη.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.743
Δεν μου παρουσιάζεται το πρόβλημα που αναφέρεις. Δοκίμασες να "καθαρίσεις" τα cookies;

Reaction score
23.949
Να και οι γυαλιστερές βόλτες με τον γουτ , να σε πω που να πας για λειζερ τις τρίχες ή αργότερα;

wizzy

Reaction score
21.743
Σε αυτές τις διαδρομές, σε προσκαλούν; Δεν μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή επειδή θέλεις;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
Σε αυτές τις διαδρομές, σε προσκαλούν; Δεν μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή επειδή θέλεις;
Ναι εννοείται ότι μπορείς, εμένα με προσκάλεσε ένας από τους φίλους που με ακολουθεί στο rouvy. Αλλιώς πρέπει να μπεις και να ψάχνεις στα event.
Ούτως ή άλλως κάτι τέτοιο έλεγα να κάνω σήμερα, μια χαλαρή διαδρομή χωρίς πολλά υψομετρικά, βέβαια όσες φορές είπα να το πάω έτσι στα group ride πάντα βρίσκομαι να ακολουθώ το πρώτο group που πατάει :biggrin:
θα γυαλίζεις απο μακρυά
Άρα τρίχες κατσαρές!!
Εγώ τη βρίσκω με τις τρίχες μου :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
Έτσι ξεκινάνε αυτά Σώτο, αρχικά ξυρίζουν τα πόδια, μετά ξυρίζουν το στήθος, έπειτα περνάνε στις μασχάλες και το καλοκαίρι το μπικίνι για να βγουν στις παραλίες :lolsign:

wizzy

Reaction score
21.743
1ον είναι Βουτ κι όχι Γουτ.

2ον τι 47.2 χλμ/ώρα μέση ταχύτητα ρε, θα μας τρελάνεις τελείως να πούμε;;;:headbang::headbang::headbang:

:biggrin::biggrin::biggrin:

Υ.Γ.: Μπράβο ρε, ΜΠΡΑΒΟ!!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.841
1 ον οπως και να τον λέν, χέσκα!!
2 ον ήμαν σε φόρμα σήμερα, εψές είχα ξεκούραση και αποθεραπεία από τη ταλαίπα που έφαγα προψέ και βγήκα όγδοος

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas