Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Εντάξει έπαιξαν μπάλα πολλά τούμπανα στο πρώτο και το δεύτερο αγώνα, στο τρίτο όμως ήταν όλα παλτά. Περίμενα και ήθελα να είμαι μέσα στη δεκάδα... :(
Ο ζιζίκος φταίει, μου έκοψε τα φτερά :biggrin:

Δεν πράζει, θα πάρω το αίμα μου πίσω στο επόμενο Suarez 26 Γενάρη.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757
Δεν μου παρουσιάζεται το πρόβλημα που αναφέρεις. Δοκίμασες να "καθαρίσεις" τα cookies;

Reaction score
23.983
Να και οι γυαλιστερές βόλτες με τον γουτ , να σε πω που να πας για λειζερ τις τρίχες ή αργότερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
τι είπαμε οτι θα κερδίσω άμα απαλλαγώ απο τις τρίχες?

wizzy

Reaction score
21.757
Σε αυτές τις διαδρομές, σε προσκαλούν; Δεν μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή επειδή θέλεις;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Σε αυτές τις διαδρομές, σε προσκαλούν; Δεν μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή επειδή θέλεις;
Ναι εννοείται ότι μπορείς, εμένα με προσκάλεσε ένας από τους φίλους που με ακολουθεί στο rouvy. Αλλιώς πρέπει να μπεις και να ψάχνεις στα event.
Ούτως ή άλλως κάτι τέτοιο έλεγα να κάνω σήμερα, μια χαλαρή διαδρομή χωρίς πολλά υψομετρικά, βέβαια όσες φορές είπα να το πάω έτσι στα group ride πάντα βρίσκομαι να ακολουθώ το πρώτο group που πατάει :biggrin:
θα γυαλίζεις απο μακρυά
Άρα τρίχες κατσαρές!!
Εγώ τη βρίσκω με τις τρίχες μου :biggrin:

Reaction score
16.968
Αν σου έλεγαν οτι θα χάσεις 2 κιλά;

...αν ήσουν γορίλας! :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Έτσι ξεκινάνε αυτά Σώτο, αρχικά ξυρίζουν τα πόδια, μετά ξυρίζουν το στήθος, έπειτα περνάνε στις μασχάλες και το καλοκαίρι το μπικίνι για να βγουν στις παραλίες :lolsign:

wizzy

Reaction score
21.757
1ον είναι Βουτ κι όχι Γουτ.

2ον τι 47.2 χλμ/ώρα μέση ταχύτητα ρε, θα μας τρελάνεις τελείως να πούμε;;;:headbang::headbang::headbang:

:biggrin::biggrin::biggrin:

Υ.Γ.: Μπράβο ρε, ΜΠΡΑΒΟ!!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
1 ον οπως και να τον λέν, χέσκα!!
2 ον ήμαν σε φόρμα σήμερα, εψές είχα ξεκούραση και αποθεραπεία από τη ταλαίπα που έφαγα προψέ και βγήκα όγδοος

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Δεν τολμώ να ξανά πάρω τους δρόμους για προπονήσεις Σώτο, κακά τα ψέματα, ο λόγος που τρακάρει ο ένας τον άλλο, η παράσυρση πεζών, η απώλεια ελέγχου με κατάληξη τα χαντάκια και τα ντουβάρια, είναι το κινητό τηλέφωνο.
Όλοι είμαστε πάνω από μια οθόνη, όλη τη μέρα, όλη τη ώρα, κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο...
Άμα τώρα βάλουμε στη εξίσωση τη οδηγική παιδεία, με τη κατανάλωση αλκοόλ, τα προβλήματα της καθημερινότητας μαζί με τη επιπλέον τεχνολογία που έχουν πλέον τα κουτιά, γίνεται εκρηκτικό το κοκτέιλ.
Οι μλκες οι κατασκευαστές σε πολλές των περιπτώσεων έχουν καταργήσει τα φυσικά κουμπιά και έχουν ενσωματώσει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σε μενού της κεντρικής οθόνης.
Ακόμα και στη επαρχεία πλέον διακρίνω περίεργες συμπεριφορές στο δρόμο, δεν καλά ο κόζμος...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90