Ετοιμο και το δικο μου!

Reaction score
2.323
Πωωωω σουπερ!
Το καλώδιο ρεύματος δεν το συζηταω οτι θα το αλλαξεις με ενα καλό απο τον Ρίτσο. Ο πίνακας είναι δίπλα. Θα τραβηξεις δική του γραμμή με ασφαλειοαποζευκτη και κεραμικη ασφάλεια της legrand. Ενα πενηνταρικο βαριά βαριά στο σύνολο.
Αξιζει αυτο για το συγκεκριμενο συστημα?
[DOUBLEPOST=1456255584][/DOUBLEPOST]
Πολυ ωραια ολα!
Καλοακουστα Κωστα!! Η προταση μου ειναι να μπει και ενα streamer και καθαρισες!
Εχω δικτυο ethernet σχεδον παντου! Ολα ειναι δικτυομενα! ;)

Reaction score
1.531
Φυσικά!
Ακόμα και στην τοστιέρα θα έβλεπες βελτίωση. Μια ωρα δουλεια είναι αν εχεις κανένα φιλαρακι που πιάνουν τα χέρια του. Δε λέω να πας σε υπερπαραγωγές.

Reaction score
2.323
Είναι νωρίς ακόμα αλλά πως τα πάει ο atoll με τα Monitor?
Πραγματικα εχει αλλαξει ο ηχος των ηχειων προς το καλυτερο! Αποτελεσμα αναλυτικο αλλα ζεστο και ξεκουραστο, για πολυωρες
ακροασεις. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος, και θελω να ευχαριστησω και τα παιδια στο avsite που με καθοδηγησαν προς αυτο τον συνδιασμο! Νομιζω οτι ηταν οι φιλοι Bower και ο manpap αν δεν κανω λαθος.

Reaction score
208
Να χαιρεσαι το μεγαλο...αλλα προς θεου φτυνω για να μην ματιασω το μικρο
Πραγματικα απο αισθητικης αποψεως ειναι ΚΟΡΥΦΗ...!!!
Καλοακουστα ολα με ομορφες μουσικες και υγεια

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.904
Μετα κοπων και βασανων εστησα και εγω κατι συμπαθητικό, για τα δικα μου δεδομενα!

Ενισχυτης. atoll in80se καινουριος
Ηχεια. monitor audio rx6. Απο την αγγελια του φιλου Αντωνη
Dac. musical fidelity v-dac II με σουπερ τροφοδοτικο kingrex, απο
τραμπα με τον φιλο δημητρη απο το avsite.
Cd. AMC υβριδικο, ευγενικη χορηγια φιλου! :hi:

View attachment 56690 View attachment 56696

View attachment 56694 View attachment 56695

View attachment 56693

Μπραβο αγορι!!!Και το μικρο και το μεγαλο ειναι υπεροχα! :thumbsup:

Γουσταρω με χιλια που εχεις και τον πινακα εκει.Σα να παρακολουθει και να ελεγχει τα παντα!
Αληθινος προστατης!

Και προσεξε κακομοιρη μου!!!Το νου σου στις αρσεις με τη μπαρα!:lolsign:

Ευχομαι να τα απολαυσεις φιλε!
Με γεια σου Κωστη :)

Reaction score
296
Πολυ ωραιος καλαισθητος χωρος και καλο συστημα για να χαρεις μουσικη.
Ευχομαι να εισαι καλα να το απολαμβανεις και να μη σου μπουν σκεψεις για αναβαθμισεις για μεγαλο χρονικο διαστημα. Παρακατω ανοιγει ο ασκος του αιολου.
Ειμαι βεβαιος οτι θα το χαρεις ;-)

Reaction score
61
Ωραία πράγματα, και όμορφα στο μάτι. Κολλημένος βλέπω με Monitor Audio. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν τα είχα σε μεγάλη υπόληψη αλλά τελευταία όλο και σε περισσότερα σύστηματα τα βλέπω μπροστά μου οπότε εσείς που τα έχετε μάλλον κάτι περισσότερο θα ξέρετε.

Reaction score
2.323
Η ιδια μαρκα ηχειων και στα δυο συστηματα απλα ετυχε. Η επιλογη ηχειων για τον vintage ενισχυτη μου ηταν καθαρα θεμα οπτικο, αισθητικο, ταιριαζαν απολυτα το χρωμα του ηχειου με το ξυλο του ενισχυτη. Τα ακουσα πρωτη φορα οταν τα πρωτοσυνδεσα στον ενισχυτη. Ευτυχως επαιζαν ωραια! :p

Reaction score
453
όμορφος, λειτουργικός χώρος και πολύ υψηλο αισθητικό αποτέλεσμα,
ειδικά το μικρό είναι...
εύχομαι να ακούγονται όσο όμορφα δείχνουν και να τα απολαμβάνεις!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Κάποτε έφτιαχναν Μηχανήματα!
Δεν ήταν μόνο καλαίσθητα & λειτουργικά, ήταν και πραγματικά ποιοτικά! Πχ η αίσθηση των πλήκτρων του παραπάνω ραδιο ενισχυτή! Εκτός του ότι κατά την χρήση τους αισθάνεσαι την προσοχή που έχει δώσει ο κατασκευαστής, εκείνο της ανίχνευσης των σταθμών έχει τέτοια ποιότητα κατασκευής που με μία ώθηση μπορεί να διασχίσει όλη περίπου την κλίμακα....
Επίσης η Οθόνη διαθέτει πραγματικό κρύσταλλο και όχι οι πλαστικούρες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις σημερινές κατασκευές, ανεξαρτήτου δε κόστους!
Για αυτόν το λόγο, ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια από την κατασκευή, εμπνέει τέτοια καλαισθησία!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Και σημειωτέον αυτός ο ραδιο ενισχυτής ήταν η βάση της σειράς, δηλαδή κάτι σαν τους av των 250 - 300 ευρώ σήμερα! Όταν και εγώ τον προμηθεύτηκα γύρω στο 75 από τον Αξαρλή (Ακαδημίας για τους παλιούς...) θυμάμαι ότι υπήρχαν άλλοι 5 ή 6 στην σειρά με φυσικά ανάλογα βελτιωμένα χαρακτηριστικά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025