Ευγενια Σαμαρα ή Χριστινα Μουστακα;

Reaction score
51
Απάντηση: Ευγενια Σαμαρα ή Χριστινα Μουστακα;

Καμία γυναίκα δεν είναι καλύτερη από ...2.

Δεν θα διαφωνήσω με τον κύριο....
Αλλά αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στις δύο, θα πήγαινα δαγκωτός στο Χριστινάκι!! :105:

Reaction score
14

Εγώ θα παντρευόμουνα την Ευγενία γιατί ειναι πολύ γλυκιά και θα είχα γκόμενα την Χρηστίνα γιατί ειναι πολύ Σκ..λα

Reaction score
7

Εγώ θα παντρευόμουνα την Ευγενία γιατί ειναι πολύ γλυκιά και θα είχα γκόμενα την Χριστίνα γιατί ειναι πολύ Σκ..λα
+1(καλα οχι και θα παντρευομουν,το τραβηξες...:143: )

Reaction score
89
να δω ποτε θα προλαβαινατε να τις ικανοποιησετε κ τις δυο ρε ανεξελεγκτες δυναμεις της φυσης χαχαχαχαχαααααα σε μια βδομαδα θα σας χωριζαν!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Re: Ευγενια Σαμαρα ή Χριστινα Μουστακα;

να δω ποτε θα προλαβαινατε να τις ικανοποιησετε κ τις δυο ρε ανεξελεγκτες δυναμεις της φυσης χαχαχαχαχαααααα σε μια βδομαδα θα σας χωριζαν!!
Και λίγο είναι μια βδομάδα?:140:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Παρακαλώ ας περιοριστούμε να μιλάει ο καθένας για τον εαυτό του και τις δυνατότητές του... :p

Reaction score
17.818

Τα χετε 'παιξει' λιγο ΟΛΟΙ ΣΑΣ ή μου φαινεται?Αχαχαχαχαχαχαχα:135:

Οι κοπελιες μοιαζουν σαν διδυμες,ειναι νεοτατες,γλυκυτατες,εχουν σιγουρα υπεροχο χαρακτηρα και τρυφερα αισθηματα,σμιλεμενο κορμι....και ποιος γνωριζει τι ειδους αλλες χάρες ...Εσεις τι προσφερετε?:405:

Reaction score
17.818
Απάντηση: Re: Ευγενια Σαμαρα ή Χριστινα Μουστακα;

Παρακαλώ ας περιοριστούμε να μιλάει ο καθένας για τον εαυτό του και τις δυνατότητές του... :p
Βλεπω, σ εθιξε ο συντροφος!:114:

Reaction score
27.810

Τα χετε 'παιξει' λιγο ΟΛΟΙ ΣΑΣ ή μου φαινεται?Αχαχαχαχαχαχαχα:135:

Οι κοπελιες μοιαζουν σαν διδυμες,ειναι νεοτατες,γλυκυτατες,εχουν σιγουρα υπεροχο χαρακτηρα και τρυφερα αισθηματα,σμιλεμενο κορμι....και ποιος γνωριζει τι ειδους αλλες χάρες ...Εσεις τι προσφερετε?:405:

140 ΚΙΛΑ ΑΗΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΛΕΠΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.......:103::107:

Reaction score
51

Τα χετε 'παιξει' λιγο ΟΛΟΙ ΣΑΣ ή μου φαινεται?Αχαχαχαχαχαχαχα

O Γαπ φταίει και γιαυτό!! :116:

Για τον υπέροχο χαρακτήρα και τα τρυφερά αισθήματα, πως είσαι σίγουρη Χριστινάκι? :121:
Τι προσφέρουμε?
Μα δεν είπα πως ήθελα κατάσταση.
Σύγκριση έκανα :121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.714
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.